ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 390
  • 874
  •   1
Отговори
# 810
  • London
Изобщо не е пета битка това, при резултат 3:0 е съвсем логично, че е трета битка.
И по нищо не личи какво точно играят.

Не ти говоря за кадъра Мери....аз гледах цялото промо и накрая дават кадри от Доминото, което си е 5 та битка.

# 811
Значи е по-вероятно Росица да е отпадналата, ако следвам логиката на предварителното подвеждане.
Да, това е любим похват при опосумите.  Peace Всеки път едно и също.
За Росица съм, но мисля, че Гергана ще победи.

# 812
  • Другата България
Изобщо не е пета битка това, при резултат 3:0 е съвсем логично, че е трета битка.
И по нищо не личи какво точно играят.

Не ти говоря за кадъра Мери....аз гледах цялото промо и накрая дават кадри от Доминото, което си е 5 та битка.
Така може, понеже си цитирала поста със снимката, затова така си помислих.
Не съм гледала промо, възможно е да си права. Peace

# 813
# 814
Интересно защо всички са разплакани в началото?  Thinking
Сякаш не видях "онзи" кадър в промото.  newsm78

# 815
  • London
Там е ама минава много бързо, за секунда и няма как да видиш резултати. Гласа на Гергана така ли ми се струва или е много мъжки, много странно каза, че ще й трябва лепенка хах.

# 816
  • Другата България
Има кадри от доминото, така е. Но дали е от самата игра, или някакъв монтаж - не се наемам да прогнозирам.

# 817
  • София
А, в скрит текст ще пишете.  Naughty Laughing
Вярваш ли го това? Защото аз не. Tired

Надявам се.  Laughing Аз не съм харесала и страниците на предаванията и сериалите, които следя , защото не искам да ми изскачат някакви неща, ако съм пропуснала епизода.  Laughing
Иначе не знам дали съм само аз, ама няма как да седна да гледам с интерес, като знам кой в коя битка ще победи, освен последната да кажем.  Simple Smile

# 818
Само аз ли го забелязах това

Xaxaxa, горе-долу нещата са ясни с първият отпаднал участник...

Играят Домино...., а това е 5 та битка. Тоест и Гергана ще вземе игри и ще се реши накрая. Но съм на мнение, че е тъпо да показват точки, човек спокойно ще гледа без интерес първите две битки. Иван и Андрей никога не са могли да си монтират промотата качествено и без да се разбере половината предаване.

Пръста отнесения е на Гергана, доколкото видях. Според мен е взела 3 и 4 та битка, но Росица ще бие накрая. Почти съм сигурна.....на доминото подскочиха емигрантите здраво, а то се играе паралелно.

А може нарочно да е направено така, в което съм почти сигурен. То може емигрантите всъщност да се радват на спечелените рундове от първата игра или след като Иван и Андрей са казали резултатите от алманаха, кой да ти каже.

# 819
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Надявам се.  Laughing Аз не съм харесала и страниците на предаванията и сериалите, които следя , защото не искам да ми изскачат някакви неща, ако съм пропуснала епизода.  Laughing
Иначе не знам дали съм само аз, ама няма как да седна да гледам с интерес, като знам кой в коя битка ще победи, освен последната да кажем.  Simple Smile
Вече не се и надявам. Всеки сезон на всяко предаване молим спойлерите да са в скрит текст и все се намира някой да изпляска гордо нещо открито.  Confused

# 820
На мен не ми пречат спойлерите, дори напротив. Аз съм от хората, които прочитат последната страница от книгата преди да продължат да четат спокойно. Въпреки това разбирам тези, които не харесват спойлерите и се присъединявам към призива им да се слагат в скрит текст.  Peace

# 821
  • Другата България
Скрит текст:

Играят Домино...., а това е 5 та битка. Тоест и Гергана ще вземе игри и ще се реши накрая. Но съм на мнение, че е тъпо да показват точки, човек спокойно ще гледа без интерес първите две битки. Иван и Андрей никога не са могли да си монтират промотата качествено и без да се разбере половината предаване.

Пръста отнесения е на Гергана, доколкото видях. Според мен е взела 3 и 4 та битка, но Росица ще бие накрая. Почти съм сигурна.....на доминото подскочиха емигрантите здраво, а то се играе паралелно.

А може нарочно да е направено така, в което съм почти сигурен. То може емигрантите всъщност да се радват на спечелените рундове от първата игра или след като Иван и Андрей са казали резултатите от алманаха, кой да ти каже.
Точно това имах предвид и аз.

# 822
  • London

Може, няма да ме изненада и да си прав. Интересно ми е Роман къде е седнал? Някой видя ли? Иначе все пак си мисля, че Росица ще бие. Някак си неизбежно ми се вижда. Гери в кадрите е много скована.

# 823
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Роман май е седнал при своя отбор, но не съм 100% сигурна, че е той, не се вижда добре.

# 824
ще видиш какво пък е когато започнем да забелязваме отпадналите участници по улиците  hahaha
Подочуто за двама отпаднали участници 
Скрит текст:
Близначките и Александра

Общи условия

Активация на акаунт