ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 397
  • 874
  •   1
Отговори
# 795
Значи е по-вероятно Росица да е отпадналата, ако следвам логиката на предварителното подвеждане.
Възможно е.

# 796
  • София
Много ме дразнят като пускат такава информация - нарочно или не. Убива ми се желанието да гледам, като знам кой ще победи дори в няколко игри.

# 797
  • Буркина Фасо
ще видиш какво пък е когато започнем да забелязваме отпадналите участници по улиците  hahaha

# 798
ще видиш какво пък е когато започнем да забелязваме отпадналите участници по улиците  hahaha
Ее, да, ти ги дебнеш по моловете, те само там киснат. Stuck Out Tongue

# 799
  • София

А, в скрит текст ще пишете.  Naughty Laughing

# 800
  • Буркина Фасо
ще видиш какво пък е когато започнем да забелязваме отпадналите участници по улиците  hahaha
Ее, да, ти ги дебнеш по моловете, те само там киснат. Stuck Out Tongue
там може да има и някоя ТВ да ги снима. покрай тях и мен може да ме фотнат. да се прочуя  Joy
след малко Михо ще ви изпрати специални поздрави.

защо бре  newsm78 
участниците не се крият, та ние ли ще ги крием  Laughing

# 801
  • София
Е, те да се заключат някъде до края на снимките ли?  Simple Smile

Защото не е коректно към тези, които не искаме да знаем кой кога е излязъл. 

# 802
  • Буркина Фасо
Е, те да се заключат някъде до края на снимките ли?  Simple Smile

Защото не е коректно към тези, които не искаме да знаем кой кога е излязъл. 
а ако видиш отпадналия в мола к`во ще му кажеш, да се скрие да не го видиш ли ?

# 803
  • София
На луд ли се правиш не мога да разбера.  Grinning Едно е да видя някой, друго е да вляза в темата и да започнат да изскачат спойлери. В първия случай няма какво да се направи, във втория- има. Wink

# 804
  • Буркина Фасо
не съм луд  #Cussing out - поне не е доказано  Laughing
а ще ми разрешиш ли да изказвам лично мнение кой може да е отпаднал?

# 805
  • София
Не ми вкарвай думи в устата, които не съм казала.
На никой нищо не забраням, моля най-вежливо.

# 806
  • Другата България
Таблото с резултата само по себе си не означава нищо освен едно - предимството на Гергана да си нареди игрите е било използвано правилно, прозорлива е и добре се е ориентирала в обстановката. Браво за което. Интересното ще е от трета игра нататък как ще се развият нещата. Няма да мога да гледам, ще се информирам от вас.
Йовчев започва откровено да ме дразни с това шушуникане и опити за сватосване на двама човека, които са си на практика непознати - общували са едва една седмица време. Тоя какво иска - от вратата за краката? Ясно е, че е сценарии, ама много плоско, и дразнещо. Ивайло, както и очаквах, също ме дразни, очаквано възрастовата разлика си оказва значение, очаквано човекът набляга повече на седене по столовете и размисли и страсти с който е около него, очаквано и изпростя на явно по-добре свършената работа от емигрантите и похвалите към тях. Очаквано и нищо не разбира от селска работа въпреки самочувствието, което демонстрира - видя са егрека на какво прилича. На ромът от Филиповци не му трябваше много време, за да си покаже лицето Laughing - и това се очакваше. Нататък и по-зле ще става, това са моите прогнози. Христина няма и да я коментирам - предположих, че е пиянде, затвърди ми мнението Mr. Green. Факт е обаче, че едва сдържа апатията smile3532 си към Митко, горката, в опита си да е оригинална простотията ѝ лъщи още повече. Намерили са се  Радка, една за друга, опровергаха твърдението, че противоположностите се привличат.
Браво за емигрантите, по-сплотени са, задружни, трудолюбиви, няма индивидуалисти и всезнайковци като при нашенските герои и резултатът е видим. И съответно браво на Нури-то.

# 807
  • London
Само аз ли го забелязах това

Xaxaxa, горе-долу нещата са ясни с първият отпаднал участник...

Играят Домино...., а това е 5 та битка. Тоест и Гергана ще вземе игри и ще се реши накрая. Но съм на мнение, че е тъпо да показват точки, човек спокойно ще гледа без интерес първите две битки. Иван и Андрей никога не са могли да си монтират промотата качествено и без да се разбере половината предаване.

Пръста отнесения е на Гергана, доколкото видях. Според мен е взела 3 и 4 та битка, но Росица ще бие накрая. Почти съм сигурна.....на доминото подскочиха емигрантите здраво, а то се играе паралелно.

# 808
  • Другата България
Изобщо не е пета битка това, при резултат 3:0 е съвсем логично, че е трета битка.
И по нищо не личи какво точно играят.

# 809
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вярваш ли го това? Защото аз не. Tired

Аз си признавам, че очаквах от Ивайло малко повече улегналост и мъдрост, а то... Йовчев ме изненада неприятно с упорството си да се представи като селската сватовница. Дори идеята да е симпатична, той направо я омаза с настоятелността и припряността си. Закъде е това бързане? Хората още не са се окопитили къде са попаднали, той вече вкара в заговора половината участници. За мен е доста грубо и неуважително подобно вмешателство, все пак става дума за възрастни индивиди, не за деца.
И разбира се, че ще става по-зле, сега още голяма част пазят някакво поведение и приличие.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт