ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 411
  • 874
  •   1
Отговори
# 825
Само аз ли го забелязах това

Xaxaxa, горе-долу нещата са ясни с първият отпаднал участник...

Играят Домино...., а това е 5 та битка. Тоест и Гергана ще вземе игри и ще се реши накрая. Но съм на мнение, че е тъпо да показват точки, човек спокойно ще гледа без интерес първите две битки. Иван и Андрей никога не са могли да си монтират промотата качествено и без да се разбере половината предаване.

Пръста отнесения е на Гергана, доколкото видях. Според мен е взела 3 и 4 та битка, но Росица ще бие накрая. Почти съм сигурна.....на доминото подскочиха емигрантите здраво, а то се играе паралелно.

Именно споделям мнението ти. И аз мисля че Гергана побеждава и се връща във Фермата... , Споделих това за да покажа че за пореден път от Фермата, правят гаф с таблото в което се вижда резултата още от промото.  И в други сезони съм го забелязвал. И не вярвам монтажистите от Фермата да го правят, умишлено с цел, дали има наблюдателни хора като мен който дори за секунда да го видят.. Вече изключвам факта че е някакъв вид закачка. А по-скоро поредният гаф.

Разбирам все пак, се снима месец напред , монтира се напред , и колкото и да се стараеш в това всичко да върви добре, се случват и такива малки грешки. Ясно е че от Фермата не са безгрешни.

Аз в моят живот до сега, не съм видял безгрешен човек. И не знам дали изобщо такъв съществува.

Споделих този кадър с цел да покажа че за пореден път от не внимание , се вижда резултата от играта между дадени участници още от промото. И в други сезони съм го виждал.

Така че. който иска да ме съди или мрази. Аз изразявам мнение като всички тук. И съм напълно наясно
че конкретно това мое, мнение е вид Спойлер... но вече казах защо го споделих.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 17:14 от thearchitect

# 826
  • Ямбол
Какво стана с идеята за спойлерите?

# 827
  • Буркина Фасо

... споделих това за да покажа че за пореден път от Фермата правят гаф с таблото в което се вижда резултата. и в други сезони така съм намирал информация с резултата като този тук дето споделям... какви хора монтажисти работят в тази ферма като не могат един резултат да скрият. Ще се играе 5 игра с Доминото. Там Гергана я печели и тая Хитлер е аут. Дори и от тук си личи макар и да е замъглено че Гергана води...
защо да е гаф? защо да не е нарочно пуснато така , че да се вижда?
при 3:0 за единият участник не е сигурно кой ще победи. както и от имената на двамата дуелисти пак не е сигурно кой ще победи.  50:50 е.
баш ИА да не знаят какво да пуснат и какво да скрият да се гледа ... не ми се вярва  Laughing

щом се предлагат за използване може да се използват. кой както намери за добре.  Laughing

# 828
  • London
Ако не го гледаш на стоп кадър този момент е за част от секундата и не се вижда грам резултат. Предполагам от Фермата не знаят, че драгият зрител гледа кадър по кадър хихи…..и все пак масовия не го прави, този дето гледа промото само по телевизията примерно.

Иначе, аз още не съм убедена, че Гергана печели.....очевидно е, че давайки, че ще има 5 та битка.....( което съм сигурна не е монтаж, а ще има ) показват, че нещата са 50 на 50. Нищо повече....

# 829
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Какво да стане?! Липсата на възпитание е повсеместна, няма как да подмине и форумите.  Confused

# 830
  • Другата България
Абе сложи си Росица "таралеж в гащите" с тази Гергана, ама нейсе.

# 831
  • София
Какво да стане?! Липсата на възпитание е повсеместна, няма как да подмине и форумите.  Confused

И аз това влизах да пиша, тамън пак помолихме да се слага в спойлер, но инспектор Дюдю не издържа. 😁

# 832
Абе сложи си Росица "таралеж в гащите" с тази Гергана, ама нейсе.

И аз като Роман. убийте ме с камъни Sad Изразих едно мнение което, беше на 53 страница сега сме на 56 .. Едно различно мнение предизвика, такъв фурор....

Аз няма да се извинявам на никой за нищо... Всеки тук изразява мнението си на различна тема която му е направила интерес във Фермата 4.

Защо аз съм по-черен и от дявола след като изразих това мое мнение. Умишлено не взимах участие по темата с изказванията на Нури... само четях мненията на коментиращите хора във форума тук...

Повярвайте ми има много какво да кажа по тази тема , но предпочетох да не го правя и да си  спестя излишните драми , в който съм сигурен че ще има пак хора който ще ме критикуват за това което ще кажа.

Така че и пак да намеря гаф във промо между участници пак ще го споделя. Всеки може да си пише тук каквото си поиска. Аз че съм показал, тук че от Фермата са допуснали грешка  в промото веднага ме нападат някакви хора.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 18:01 от thearchitect

# 833
Пиши си бе човек! Само слагай спойлерите в скрит текст .  Peace

Скрит текст:
Спойлер

# 834
Не мисля, че изобщо разбира за какво става дума.  Rolling Eyes

# 835
  • Буркина Фасо
много добре го разбра човека  Laughing

# 836
Изобщо не разбирА той и скача като ощипана мома.. как да е Simple Smile Свободна държава, свободен форум Simple Smile

# 837
много добре го разбра човека  Laughing
Да си разбрал и въпреки това да се правиш на луд, говори не по-малко зле от другото. Както и да е, очевидно ще е като всеки път.  Confused

# 838
  • София
Явно да, просто и тази година ще пропускам нечии мнения и така. 🤗

# 839
  • София
Хайде сега да видим коя ще надделее...

Общи условия

Активация на акаунт