Xaxaxa, горе-долу нещата са ясни с първият отпаднал участник...
Играят Домино...., а това е 5 та битка. Тоест и Гергана ще вземе игри и ще се реши накрая. Но съм на мнение, че е тъпо да показват точки, човек спокойно ще гледа без интерес първите две битки. Иван и Андрей никога не са могли да си монтират промотата качествено и без да се разбере половината предаване.
Пръста отнесения е на Гергана, доколкото видях. Според мен е взела 3 и 4 та битка, но Росица ще бие накрая. Почти съм сигурна.....на доминото подскочиха емигрантите здраво, а то се играе паралелно.
Именно споделям мнението ти. И аз мисля че Гергана побеждава и се връща във Фермата... , Споделих това за да покажа че за пореден път от Фермата, правят гаф с таблото в което се вижда резултата още от промото. И в други сезони съм го забелязвал. И не вярвам монтажистите от Фермата да го правят, умишлено с цел, дали има наблюдателни хора като мен който дори за секунда да го видят.. Вече изключвам факта че е някакъв вид закачка. А по-скоро поредният гаф.
Разбирам все пак, се снима месец напред , монтира се напред , и колкото и да се стараеш в това всичко да върви добре, се случват и такива малки грешки. Ясно е че от Фермата не са безгрешни.
Аз в моят живот до сега, не съм видял безгрешен човек. И не знам дали изобщо такъв съществува.
Споделих този кадър с цел да покажа че за пореден път от не внимание , се вижда резултата от играта между дадени участници още от промото. И в други сезони съм го виждал.
Така че. който иска да ме съди или мрази. Аз изразявам мнение като всички тук. И съм напълно наясно
че конкретно това мое, мнение е вид Спойлер... но вече казах защо го споделих.
Изразих едно мнение което, беше на 53 страница сега сме на 56 .. Едно различно мнение предизвика, такъв фурор....
Свободна държава, свободен форум