Откраднат живот 56: Анатомия на гнева

• 39 592
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Cнощи четох колко хора искат да видят кадри от катастрофата, даже и от живота им преди нея. Hо как да стане и коя актриса  да изпълни ролята  Laughing (едната жена дори не е такава). Рая я показаха в една сцена, която според мен е новозаснета и си личеше колко е пораснало детето от четвърти сезон досега  Laughing

По-скоро докато е била в кома не я боядисвали 😄
Да, бе, само дето и очите й бяха сини, но това са подробности  Laughing

# 391
  • Варна
Дами, може ли да ми припомни някой защо Ева е в кома?

# 392
  • София
На фона на всичките пари, които са дали да организират епизода, болници, Берлин, хотели.... как пък им досвидя една по-свястна перука да сложат на Карамазов!  Хареса ми играта на Вергов, както и на Ана П. В повече ми дойдоха сцените под душа и лежането по пейките. Така като гледам най-интересното тепърва предстои.

# 393
Злати, нови кадри с детето нямаше, всички бяха от четвърти сезон.

Dahlia, Ева, Банков и дъщеря му са карали мотори, преживяват катастрофа, Ева е в кома, детето умира.

# 394
Дами, може ли да ми припомни някой защо Ева е в кома?
При катастрофата, когато умира дъщеря им, а как точно е станало е все още въпрос с повишена трудност Grinning

# 395
Mоскита, тази сцена не е ли нова (когато сънува, че Рая му казва да се събуди) :

# 396
  • Кърджали
А сценаристите явно още уточняват как точно се е случила катастрофата, на кой мотор е била Рая, а Ева? Изобщо очакваме те да си гомизяснят първо.

И на мен тази сцена ми се струва нова. Ясно помня сцените в които се появява ше детето. Те и не бяха много

# 397
Злати, не е нова, тогава я дадоха само в промото, но не и в епизода.

# 398
  • Разпиляна във въображението
А сцената в операционната?

# 399
Не, тази сцена не е нова и е от момента, в който Банков катастрофира и явно беше изпаднал в безсъзнание и се "появи" детето му и му каза да става. Тогава той се размърда, обади се на Огнянова и отиде тя да го зашие.

Мириел, коя сцена в операционната, че не мога да се сетя сега за коя говориш?

# 400
Cъгласих се, значи си внушавам, че е пораснала Joy

# 401
Искам тройка😍

# 402
  • Кърджали
Сцената от операционната, дето я вижда в огледалото е преди онази операция на детето, което имаше проблем с бъбрека май беше и Банков се заинати че ще го оперират в болницата защото няма време за местене. Тогава направо си принуди Зорница да влезе да оперира. От там някъде започна и тяхното сближаване

# 403
Ето снимки от вчера,може да разгледате всички в линка отдолу:

https://nova.bg/series_movies/gallery/6983/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1 … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

Последна редакция: ср, 12 сеп 2018, 14:48 от maichetoo0o

# 404
И на мен вчерашният епизод ми се стори доста протяжен. След средата напълно се разсеях,  та ще се наложи да връщам.
Жалко, че Калин и Наталия няма да ги гледаме в този сезон. Калин ми беше голям любимец.
Имаше много красиви кадри в епизода, сякаш наистина за да се порадват феновете на Вергов.
И на мен ми стана смешно като видях Карамазов с перуката. Иначе много го харесвам и се радвам, че ще участва.
На Пенев нещо не му "повярвах".
Ани П. също ми е много приятна и й подхожда този драматичен образ.
Повече не мога да коментирам, защото изтървах прехода към настоящето, ако е имало такъв.

Общи условия

Активация на акаунт