Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 8

• 50 723
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
И на мен не ми се вярва.Сиренетои кашкавала са за да калцират костите предполагам 🤔

# 136
На никой професионален спортист не му се е разминало без последствия от тази кариера, особено на високо ниво, където и залозите са високи. Кой с травми, кой и с повече неща. Част от "професията" си е, макар че рядко страничен човек се замисля, ако не му е пред очите. Тези хора правят екстремни неща с тялото си, не виждам как това се вписва в нормален здравословен начин на живот. Стрес и риск си е, който те си осъзнават и поемат, неслучайно ходят и лекари зачислени към отбори и прочие. И на всички им е ясно че кариерата им няма как да е до пенсионна възраст, както при другите професии.

# 137
В онова видео, което търсех, кардиолозите казаха, че спортистите умират 3 пъти повече от сърдечна смърт, отколкото неспортуващите хора.

Предполагам защото твърде много тренират и това изтощава.
Затова с нищо не трябва да се прекалява.

jof, Свалих пикочна с цитрат. Метфогамма и диета не мисля, че ще я свалят особено. Още с първите дни прием на цитратите и диета спряха да ме болят стави и да тракат. Пий си изписаното и си яж салатите!

Какъв цитрат бе душа? Уточнявай  Laughing

# 138
  • София
Сигурно магнезиев.
Значи аскорбинова+лимон и оцет за алкализиране. Нещо пропускам ли?
Мерси за пловдивската фирма. Ще я видя тея дни.

# 139
Нека все пак да каже.
Ако е магнезиев цитрат, да питам дали другите форми на магнезий вършат работа срещу пикочна киселина или само този вид?

# 140
Моля ви, кажете ми какъв цитрат точно да пия.

# 141
  • София
Специално за киселинност всякакъв става. Нали затова се казва цитрат : )

# 142
  • Ню Йорк
Последно и аз да попитам Wink  с какво се алкализираме Simple Smile

# 143

Нямам си на идея какво значи цитрат, още по-малко, че е за киселинност  Laughing

# 144
Ми на едно място Невна е написала,  че се е алкализирала с натриев цитрат,  на друго пише магнезиев. Сигурно и двата стават.

# 145
  • Ню Йорк
Ми на едно място Невна е написала,  че се е алкализирала с натриев цитрат,  на друго пише магнезиев. Сигурно и двата стават.

Натриев цитрат давах на детето като беше малко да не повръща  newsm78

# 146

А вие какъв приемахте?

# 147
За спортистите гледам говорите.Едно е човек да спортува за здраве, друго е за постижения.За съвсем различни нива на натовареност говорим.

# 148
  • Ню Йорк
За спортистите гледам говорите.Едно е човек да спортува за здраве, друго е за постижения.За съвсем различни нива на натовареност говорим.

Ама ние не сме се сравнявали с професионалните спортисти, просто ги съжалих как живеят във вечно лишение.

# 149
  • София
А вие какъв приемахте?
Още никакъв, но нагъвам оцет и лимонов сок с джинджифил. Те алкализират.
Иначе има и едни капки. Alkaline drops нещо такова. Капваш и правиш алкална вода, ама не знам дали са добри.
Другото е, че това с алкализирането не е на 100%. Щото примерно някои системи в тялото си имат свое pH и като тъпчеш алкални храни/напитки няма чак такова влияение върху тях. Иначе като цяло е полезно, особено за тези от вас/нас, които включват месото стабилно в режима. То е киселинно.

Общи условия

Активация на акаунт