На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 418
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
diana.jelqzkova
EVE е на ГЛАВНАТА улица в Лозенград , магазин Гратис се оказа, че в Лозенград няма,но пък в Одрин го има и в двата мола

# 196
И аз останах с впечатлението, че есенно- зимната колекция не е заредена, особено за малките, тъй като предимно за тях гледах. Все още има много лятна стока по магазините/ ние ходихме в Ераста/. И в това отношение останах много разочарована. Взех им някой неща, но дори не са и половината от това, което исках. 

# 197
  • Варна
На каква цена излиза доставката и застраховката на 1000 турски лири в България?

Ако питаш за доставката на лири от Тавекс, то в сайта им, при подготвяне на поръчката, ще получиш инфо и за доставката (според избора си), и за застраховката.

solomon24
, това е средния вход на чаршията - до големия фонтан. От горна и от долна страна има още входове.

Според сайта на Гратис, в Лозенград имат магазин. Почти бях убедена, че съм купувала нещо от там, но реших да проверя. Ето го.
В Одрин освен в Марги и Ераста, Гратис има на Чилингилер, до Метларя, а срещу него има и T-shop.

# 198
изскочи ми не предвидено пътуване до Одрин сега в събота (ще ходим за 2ри път)
Може ли съвет:
- какви таблетки за съдомиялна да купя?
- от къде да взема качествена баклава?
- Има ли някъде течен сапун като пяна? (мисля че преди много време се обсъждаше в темата)?
- Каква марка тигани да гледам?
- някой знае ли АРТ магазин (панделки, ленти, фигурки, картони, дизайнерски хартии и подобни)
Извинявам се, че искам на готово инфо Simple Smile
Ако някой желае, ще помоля да сподели!
Приятен ден на всички!

# 199
На борсата (складовете) може ли да се плаща с карта?

# 200
  • Пловдив
kokon7
В някой от складовете може. Срещу фурната и следващия със сигурност - в другите трябва да питаш

stef87
АРТ магазин (панделки, ленти, фигурки, картони, дизайнерски хартии и подобни)
до момента не е коментиран такъв магазин, но аз ходя в този

https://www.facebook.com/ARN%C4%B0L-Renkli-D%C3%BCnyalar-Pasta-v … -210479672638570/

# 201
Здравейте,
Може ли да ми кажете магазини за велосипеди в Одрин и къде се намират? Благодаря ви!

# 202
В някои от борсите - Одрин се плащало с карта- аз не съм, ще се пробвам, когато отида.
Сапун на пяна VIONE  имаше само в някои от борсите, питайте, оглеждайте се.  
Тигани не съм гледала, но си спомням , че бяха  марка Караджа- такива препоръчваха. Може и да греша.
Баклава и прочие сладкиши  от Еллер уста в Лозенград /в един от постовете на Белята имаше линк и обяснения - търсете, четете/

# 203
  • Пловдив
Препоръчайте ми пробвано място /Одрин/ от което сте взимали къна за коса
Благодаря

# 204
  • вкъщи
Gratis има в Лозенград, ма 50 метра от Уайкики. Преди 2 седмици пазарувах оттам. Яд ме е за едни червила, които тук са 24 лв, а там 10 лв излизаха.

# 205
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Преди две години в Одрин само разглеждахме и хапвахме, но сега замисляме да купим това онова...

Искаме да си купим сирене на плитки, течен перилен препарат, сурово кашу. Откъде ще е най-изгодно да си купим тези неща магазин  или борса и ако е борса има ли различни неща на една борса или са профилирани ? Интересува ме също дали някъде съвсем близо до пешеходната има платен паркинг? Моля, да ме насочите Relaxed

Последна редакция: вт, 11 сеп 2018, 17:26 от divna_

# 206
  • Varna
  И нещо веселичко да ви изпляскам, няма само аз да се смея и да се радвам Laughing

Скрит текст:

# 207
Здравейте! Предстои ни пътуване в Турция и имам питане - автомобилът ни е на името на свекърва ми, която е инвалид. Въпросът ми е, трябва ли да имаме нотариално заверено пълномощно, преведено на турски език и изобщо, какви документи са необходими в нашата ситуация?
Благодаря предварително!

# 208
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ни пътуване в Турция и имам питане - автомобилът ни е на името на свекърва ми, която е инвалид. Въпросът ми е, трябва ли да имаме нотариално заверено пълномощно, преведено на турски език и изобщо, какви документи са необходими в нашата ситуация?
Благодаря предварително!

Ние пътуваме с колата на дядо ми и сме с пълномощно преведено на турски.Искат го всеки път...
Трябват:Малък талон на колата,застраховка,пълномощно .

# 209
Благодаря предварително!

Ние пътуваме с колата на дядо ми и сме с пълномощно преведено на турски.Искат го всеки път...
Трябват:Малък талон на колата,застраховка,пълномощно .

Благодаря за бързия отговор! Всички ли изброени документи, освен пълномощното трябва да бъдат преведени на турски език?

Общи условия

Активация на акаунт