На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 379
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
:
Скрит текст:
hibiscus:Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Ние днес посетихме Одрин за първи път, доста доволно напазарувахме, перилн3 препарати и дрехи. Минахве през Капитан Андреево около 11 влезнахме за 20мин. И около 16:30 новръщане за 40мин. Имаше доста коли ,но бързо минаваха , бяха организирани, по няколко гишета имаше отворени и на двете граници. Всъщност накрая и аз пуснах навигацията,  за да не се объркаме нещо и тя ни замота много през някакви пътища в ремонт и т.н , но в крайна сметка намерихме борсата , а после много лесно и Маргито. Купих си от всичко препоръчано във темата, сега почвам да пера и да мия Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Може ли координатите от навигацията
на Борсата и Маргито
Благодаря Flowers Hibiscus
На 1 -ва страница има всичко ,навигация ,локация и магазини .
Ние от там се ориентирахме и върши работа .
Свалете си и офлайн навигация и сте готови за пътешествие !
Благодаря , НО
1.Въпроса не беше към Вас
2. Ако бях видяла конкретно - координати на обекти нямаше да питам

Ами мислех ,че  ще съм била полезна ,но явно не съм .
Форума е да се споделя .
И аз съм питала за доста неща и съм получавала отговор .
Така се учим все пак .

# 331
То въпроса сигурно няма да е и към мен.Ами първа страница.Толкова подробно е написана че остава само да има кой да отдели 10мин.Ето поднесено на готово http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmJnLW1hbS5tYS … zbXNnMzczMDcyNjY=

# 332
Пффф в момента сме на Лесово, еми ще си почакаме май, доста дълга опашка, че и малкия взехме с нас, дано устиска, за първи път ни е ще пиша като се приберем.

# 333
  • Пловдив
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
То въпроса сигурно няма да е и към мен.Ами първа страница.Толкова подробно е написана че остава само да има кой да отдели 10мин.Ето поднесено на готово http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmJnLW1hbS5tYS … zbXNnMzczMDcyNjY=

Е това верно не съм го видяла - Благодаря Flowers Hibiscus

п.с Не е точно на първа страница и трябва да си чел всички теми за да го откриеш - така че наистина Много Благодаря за Линка

# 334
MAMA GALQ линка ти го копирах точно от първа страница.

# 335
  • Пловдив
MAMA GALQ линка ти го копирах точно от първа страница.

и все пак си очаквам отговора от потребителя към който запитах

Защото

Цитат
Искам да уточня че тези координата или повечето от тях които използвахме предходния път като бяхме в Одрин  се оказаха доста неточни !!!

"Реалните на Марги Оутлет са :41.661899, 26.580882

Мол ЕРАСТА : 41.661899, 26.580882

Ако не ми вярвате проверете и вие в гъгъл и ще се убедите !

Колко мола има ? Марги , Ераста и мисля че четох някъде че има още един ?"

ПОСТ - # 472    3 септ. 2018, 21:08 ч Тема 17

Затова питах - конкретно скоро ходили с навигация до там

Иначе Благодаря за желанието да ми отговорите , но ако не сте ползвали Лично тези координати - не ги препоствайте

# 336
  • Варна
MAMA GALQ, ако си така недоверчива към информацията в темата, защо не се опиташ сама да си извадиш координатите, като ползваш възможностите на интернет?

След посочените по-горе постове, които, между другото, са от преди едва десет дни, има и това:
Цитат

И лично към nikol_st във връзка с това:

„Искам да уточня че тези координата или повечето от тях които използвахме предходния път като бяхме в Одрин  се оказаха доста неточни !!!

Реалните на Марги Оутлет са :41.661899, 26.580882

Ако не ми вярвате проверете и вие в гъгъл и ще се убедите !“

Извинете за невежеството и мързелът, че не ви преизчислих координатите в Google Maps- формат 

ОБАЧЕ

В искането Ви пише, че желаете GPS- координати, които в цял свят се изписват именно в този формат
Ако не ми вярвате проверете и вие където искате- не само в Гугъл и ще се убедите.

Пускам Ви линк, с който би се справило дори три годишно дете

http://www.lasto-bg.com/useful_coordinates.html

# 337
Jijo аз в събота ще ходя в Турция и не знам точно къде да ходя Simple Smile в Одрин или чорлу/ като там никога не съм ходила. Лесен ли е градът за ориентация.

Да никакви трудности, от Одрин си само направо --гониш HAVSA--пак направо гониш--BABAESKY--пак само направо --Luleburgaz--направо Chorlu--като влезете в града сте само направо и на изхода му моловете ще ви се паднат отдясно.
В чорлу има и околовръстно, ако минете през него --едно голямо спускане има и после голямо нанагорнище, отдясно се виждат блокчета. когато се качите горе гоните дясно и на първия възможен светофар сте на ляво --мола е пред вас. за ориентир когато сте на околовръстното сте зад хотел Хилтън--завивате на дясно около него и преди този светофар сте пред него. общо взето го заобикаляте и ще видите мола.

но е добре да свалите една навигация, моята е на колата и карам винаги по нея дори и без да познавам там където отивам.

# 338
Момичета, препоръчайте хотел в Одрин. Знам, че сте писали в темите, но точно сега нямам  възможност да се поровя. Приличен, немного скъп, закуска. Ще ходим за първи път, затова търся помощ. Дали да е в центъра хотела или към Марги? Приемам съветите и препоръките ви.  Благодаря предварително!

Вижте RYS hotel--Не мога да кажа дали е евтин или скъп но е точно срещу Мол Ераста, близо е до МАРГИ Аутлет и до Мигрос и Карфур.  Има паркинг. Стайте са много добри и големи. Закуската му е 1 път.
отдалечен е от главната на около 2км но е на пешеходно разстояние и ще разгледадете.
Ние сме го запазвали през Букинг--мога да ви дам кодове за отстъпка на ЛС през букинг--15 долара или 10%

# 339
  • Пловдив
MAMA GALQ, ако си така недоверчива към информацията в темата, защо не се опиташ сама да си извадиш координатите, като ползваш възможностите на интернет?

Скрит текст:
След посочените по-горе постове, които, между другото, са от преди едва десет дни, има и това:
Цитат

И лично към nikol_st във връзка с това:

„Искам да уточня че тези координата или повечето от тях които използвахме предходния път като бяхме в Одрин  се оказаха доста неточни !!!

Реалните на Марги Оутлет са :41.661899, 26.580882

Ако не ми вярвате проверете и вие в гъгъл и ще се убедите !“

Извинете за невежеството и мързелът, че не ви преизчислих координатите в Google Maps- формат 

ОБАЧЕ

В искането Ви пише, че желаете GPS- координати, които в цял свят се изписват именно в този формат
Ако не ми вярвате проверете и вие където искате- не само в Гугъл и ще се убедите.

Пускам Ви линк, с който би се справило дори три годишно дете

http://www.lasto-bg.com/useful_coordinates.html

Не съм искала да засягам никой - просто имам лош спомен от Истанбул м.Март тази година
координатите на хотела в който трябваше да отседнем бяха толкова "точни " в сайта им че се въртяхме 2 часа из града /пък да не разправям че като го намерихме се оказа в ремонт за който не ни бяха уведомили... това е друга история /
Затова предпочитам да питам за прясна информация от първа ръка ,  преди да потегля

Благодаря

Поне вече имам координати във всякви формати Simple Smile

# 340
Здравейте,
обмислям пътуване с кола до Одрин и по конкретно ме интересуват цените на спалните комплекти на Тач  newsm78. Ако някой може да ми помогне с актуална информация или брошура на Тач ще бъда много благодарна. Чета темата с интерес от доста време и от сега си правя списък на покупките..........глася се за яко пазаруване. Ходила съм един път до Одрин но миналата пролет и долу горе се ориентирам кое къде се намира.

# 341
Момичета, препоръчайте хотел в Одрин. Знам, че сте писали в темите, но точно сега нямам  възможност да се поровя. Приличен, немного скъп, закуска. Ще ходим за първи път, затова търся помощ. Дали да е в центъра хотела или към Марги? Приемам съветите и препоръките ви.  Благодаря предварително!

А plus, паркираш където си искаш, доста прилична закуска и Margi ти е на 2мин.

# 342

Вижте RYS hotel--Не мога да кажа дали е евтин или скъп но е точно срещу Мол Ераста, близо е до МАРГИ Аутлет и до Мигрос и Карфур.  Има паркинг. Стайте са много добри и големи. Закуската му е 1 път.
отдалечен е от главната на около 2км но е на пешеходно разстояние и ще разгледадете.
Ние сме го запазвали през Букинг--мога да ви дам кодове за отстъпка на ЛС през букинг--15 долара или 10%

Какви са тези кодове за отстъпка ,от къде сте ги получили и как ?

# 343

А plus, паркираш където си искаш, доста прилична закуска и Margi ти е на 2мин.

Благодаря! Веднага ще ги потърся.

# 344

Благодаря! Веднага ще ги потърся за оферта! Ние сме около 10 човека- 2 коли. За група дали ще са валидни кодовете?

Общи условия

Активация на акаунт