Къде в Бургас? (54)

• 68 884
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, къде ще ми препоръчате за отпечатване на снимка върху канава по-голям размер?

# 646
  • Бургас
Аз ползвам Дралчева от години. По принцип високите суми са заради местния данък. Има нотариални калкулатори в интернет. Въвеждате материален интерес и ви показва какво ще платите. Ето тук има инфо
http://www.imotiburgas.net/2018/01/0035.html?m=1
По принцип при такива въпроси е задължително поне консултация с юрист

# 647
  • Бургас
Нотариус Сергей Янков. Работят по тарифата, коректни и услужливи. Много зависи какъв е материалният интерес- най-често се гледа от данъчната оценка и от там се смята. Данъкът придобиване за община Бургас е 3% от него и той най-вече вдига цената. Попитайте да ви сметнат таксата като извадите оценка и ще си направите сметка.

# 648
Писах на лични... Simple Smile

Препоръчвам Нотариус Кремена Консулова.
По отношение на таксите - има си Тарифа за нотариалните такси. Няма как да ти вземе по-малко от това, което е по закон.
Къде мога да видя тези такси, за да си направя сметката? Вие какво сте прехвърляли при нея? Може и на лично да отговорите, ако желаете.

# 649
Здравейте, къде ще ми препоръчате за отпечатване на снимка върху канава по-голям размер?
При Ники Динов - Естетик принт. Има страница във фейсбук.

# 650
  • Бургас

В Дигитал съм правила веднъж.

# 651
Благодаря на всички за информацията! Явно след оценка на имота ще се разберат таксите по-конкретно.

# 652
Предстои ми пътуване до Бургас.Ще слизам на автогара Запад.Има ли от там да си хвана такси ( не искам копърки ) или да си поръчам по телефона? Коя таксиметрова компания вози на прилични цени? До Възраждане ще пътувам Thinking

# 653
Възраждане е съвсем близо - от другата страна на централната улица. Зависи в коя част на комплекса ще ходиш. Ако нямаш багаж, може и без такси. Ориентирай се с гугъл мапс.
Иначе ползвам Индикар и такси Бургас.

# 654
Вариант е и автобус 12, който спира на автогара Запад и после се движи покрай Възраждане, но пак зависи къде точно отивате, тук можете да видите маршрута на автобуса http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5541

# 655
На ул.Пробуда ще ходя ,но не познавам града и с багаж ще бъда.А от автогарата не мога ли да ползвам спрели таксита?

# 656
  • край голямата локва
 По- добре си извикай, там не е сигурно дали ще има тогава таксита. Но и да звъннеш като пристигнеш едва ли ще чакаш повече от 5-10 минути.  По скоро, ако адреса  е от към Москва да не искат да те закарат, че е много близо.
Копърките обичайно ловят до ''по-централната''автогара, но все пак Еко такси, Орион, Индикар, Елеганс  и др са нормални фирми.

# 657
Аз съм хващала много пъти такси от автогарата до ул.Любен Каравелов ( която е съседна на Пробуда) и не ми се е случвало да ми откажат. Обикновено звъня на Еко такси

# 658
  • у нас
Елпи, има вероятност да не те вземат до там. От автогарата до Пробуда е 10 мин. пеш. С автобус №12 е следващата спирка след автогара Запад. Пусни си навигацията, мини под Моста и си на три пресечки от Пробуда. Но и зависи на кой номер ще ходиш, защото началните номера на улицата започват от Иновативното у-ще. Тоест там ще е по-далеч и може и такси да те закара. Но ако си до големите номера, е съвсем близко.

Аничка, късмет си имала. По принцип такситата отказват да идват по нашите улици. Много е трудно с тези таксита...

# 659
Ами не знам дали е късмет, но аз пътувам всяка седмица и в 50% от случаите се прибирам с такси. Проблеми не съм имала, винаги са ме вземали.

Общи условия

Активация на акаунт