Къде в Бургас? (54)

• 68 878
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
някой има ли по-скорошна информация дали има  още занимания по каланетика в спортната зала на СМК

# 661
Някъде предлага ли се услуга боядисване на ботуши?

Тази вечер видях табела -боядисване и ремонт на кожени дрехи - на ул.Оборище 65  ,точно след Еконт-а на ул.Кирил и Методий  по посока към Гурко ,но дали важи за ботуши не знам .
Ще питам ,когато мина пак ,че и мен ме интересува.

# 662
Като стана въпрос за транспорт, така и не успяха да направят адекватна връзка между Изгрев и Славейков. Живея близо до училище " Добри Чинтулов", ходя до спирката на гробището, оттам взимам 15, за да стигна до Очната клиника в Славейков, обаче до мола никаква връзка нямам. Освен с Б1 до Окръжна болница и оттам пеша през парка...за друга вариант сещате ли се?Може ли да няма никаква връзка между двата мола, особено лятото, като има толкова туристи...Като трябва да ходя до Айко или до Практикер, а преди и до Зора, лошо ми става...

# 663
Като стана въпрос за транспорт, така и не успяха да направят адекватна връзка между Изгрев и Славейков. Живея близо до училище " Добри Чинтулов", ходя до спирката на гробището, оттам взимам 15, за да стигна до Очната клиника в Славейков, обаче до мола никаква връзка нямам. Освен с Б1 до Окръжна болница и оттам пеша през парка...за друга вариант сещате ли се?Може ли да няма никаква връзка между двата мола, особено лятото, като има толкова туристи...Като трябва да ходя до Айко или до Практикер, а преди и до Зора, лошо ми става...
Няма друг вариант. И аз така правя, Б1 до Окръжна и оттам пеша. Най-редовно вървя до другия край на комплекса, обаче с бебешка количка преминаването от Изгрев в Славейков си е трудно. По едно време имаше пусната линия 13, тя беше супер удобна, обаче бързо я спряха.

# 664
  • Бургас
Аз хващам 12 до терминала и от там пак 12 до мола.Вмествам се в 45 мин.и минавам с 1.30лв.

# 665
  • Бургас
Аз  също хващам линия 11 от спирка Акве Калиде, обикалям целия град, но ме спира точно на МОЛ Галерия и обрАтно с линия 12

# 666
Благодаря ви, момичета. Не, че ходя всеки ден в Славейков, но в момента съм в процес на търсене на работа, даже ми изскочи една оферта за Мол-а, но или трябва да се прибирам с такси всяка вечер в 10ч., или не знам. Вечер няма как да ходя до болницата, оттам през подлеза...наистина е много неудобно за живеещите в Изгрев. Номер 11 е идея, но ако не бързаш сутрин за работа. Предполагам, че от Чинтулов до Мол-а а е един час пътя:)

# 667
  • Бургас
Благодаря ви, момичета. Не, че ходя всеки ден в Славейков, но в момента съм в процес на търсене на работа, даже ми изскочи една оферта за Мол-а, но или трябва да се прибирам с такси всяка вечер в 10ч., или не знам. Вечер няма как да ходя до болницата, оттам през подлеза...наистина е много неудобно за живеещите в Изгрев. Номер 11 е идея, но ако не бързаш сутрин за работа. Предполагам, че от Чинтулов до Мол-а а е един час пътя:)
Към 35 Мин е

# 668
Наистина онази линия, която свързваше Изгрев със Славейков и която беше спряна, беше много удобна. Не знам кому пречеше, та ни лишиха от удобната връзка с моловете.

# 669
  • Бургас
Направете предложение до Общината, за да възстановят връзката между двата големи комплекса. Може би ще има по-голям ефект.

# 670
Направете предложение до Общината, за да възстановят връзката между двата големи комплекса. Може би ще има по-голям ефект.
Надали ще има ефект, обосновката беше, че линията се ползвала само от тийнейджърите да ходят от единия мол до другия.

# 671
  • у нас
Надали ще има ефект, обосновката беше, че линията се ползвала само от тийнейджърите да ходят от единия мол до другия.
Спряха и 4-ката. Не била рентабилна. Но тогава в маршрутките, които изпълняваха тези курсове нямаше валидатори. И трябваше още един билет. Хора се жалваха, но резултат нулев, за съжаление.
Да, наистина е трудна връзката между двата комплекса, а понякога ми е много необходима, и не заради моловете.

# 672
къде мога да дам сребро за почистване в центъра?

# 673
Здравейте, някой има ли роднини, настанени в дом за възрастни, хоспис или подобно място в близост до Бургас, ще бъда изключително благодарна за всяка информация. Налага се да проуча, намерих няколко сайта, ясно е, че трябва да се обиколи и разгледа на място, но искрено се надявам някоя от вас да сподели нещо, моля ви.

# 674
  • Бургас
Знам за частен хоспис в Българово. Наш роднина беше там известно време. Семейството му беше доволно, но го преместиха заради месечното заплащане /750лв/.

Общи условия

Активация на акаунт