Avon само за представители: въпроси и отговори

• 23 071
  • 331
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Е-е-е, те от нас са ги взели снимките, за да ги сложат! Mr. Green
Това по-скоро на несесер ми прилича, не на чантичка - иначе е симпатично!

# 121
Амидала,открехни ме моля те как аджеба плащаш през И-пей,че от ония лумпени в ДСК ми се повръща вече?

# 122
  • София
писах ти на ЛС Simple Smile

Ако имаш карта на ДСК, новите вече не бачкат през е-рау, а само през техния сайт, който е максимално усложнен и не работи добре  #Cussing out

# 123
Искам да попитам: редовната поръчка се взима в петък вечерта или в събота. Така, обаче днес ми се налага да пътувам - как, кога и от къде мога да си е взема??? Трябва ми бърз отговор (моята координаторка се е запиляла някъде, а от AVON никаква реакция) Praynig  

# 124
  • София
Искам да попитам: редовната поръчка се взима в петък вечерта или в събота. Така, обаче днес ми се налага да пътувам - как, кога и от къде мога да си е взема??? Трябва ми бърз отговор (моята координаторка се е запиляла някъде, а от AVON никаква реакция) Praynig  

не мога да ти отговоря, пусни питане в сайта, като си влезеш в профила "пишете ни", един много любезен господин отговаря на имейла ти  Grinning
а това, че в петък следобед никой не отговаря на телефоните в централния офис - е задължително  smile3515

# 125
Благодаря ти, Amidala! В сайта писах още вчера сутринта, но до този момент - никакъв отговор. Ще отида в понеделник и ще видим какво е останало за мен. newsm78

# 126
  • Бургас
можеш да си вземеш поръчката от пункта за доставка по всяко едно време след редовната дата за поръчка

# 127
  • София
Моля ви за мнение, защото се притеснявам пак нещо да не се обърка, че  #Crazy ....
Моята първа дата за редовна поръчка е 22.06-четвъртък, като с удължен срок е понеделник /по графика от "Актуални новини"/, а доставката трябва да е на 29.06 - четвъртък.
Нооо сега си попълвах поръчката в интернет и там като дата за доставка /която е на "стъпка 2", където си поръчваш брошури/ ми излиза втората дата за доставка, а не първата както би трябвало...Не искам пак да стане някакво мазало...И при вас ли е така, т.е. получава ли се това разминаване вследствие на удължения срок за интернет поръчки  newsm78

# 128
  • Бургас
И при мен се получава такова разминаване. Защото това са дати за редовните поръчки, а тези по интернет се забавят малко. Аз звънях до офиса и от там ме увериха, че няма проблем, да не се притеснявам и да си пускам поръчката. Пуснах я и пристигна без проблем.
Но за да си по-сигурна, обади им се.

# 129
  • Бургас
а има ли мотивационна програма за представители тази кампания  Embarassed (може и на лични)

# 130
Има има Grinning
Подаряват червило - UCR за каквато и да е поръчка, a инак си има и за нови Предстваители, също и за препоръка на нов Представител може да се спечели екскурзия до Охридското езеро Wink
Ако искате да ми препоръчате - аз съм насреща - има и допълнителни награди за всеки нов Представител  Simple Smile Wink Blush

# 131
  • Бургас
това го видях в тази панорама - к09, но имах предвид има ли пак продайте еди си колко продукта от еди каква си серия и ще ползвате накакъв си процент намаление.

# 132
  • София
това го видях в тази панорама - к09, но имах предвид има ли пак продайте еди си колко продукта от еди каква си серия и ще ползвате накакъв си процент намаление.
Има за парфюмите Блю Ръш, ама панорамата ми е в къщи и не помня процентите  newsm78

# 133
  • Бургас
благодаря мнооооого  bouquet

# 134
  • Бургас
момичета а какво имат предвид с тази анкета:
Хареса ли Ви мотивационната програма за Интернет?

Да, хареса ми и ще пусна поръчка през през Интернет в кампания 08 
 Да, хареса ми, но няма да пускам поръчка през Интернет в кампания 08 
 Не, не ми хареса 

продуктите на специални цени или има друга мотивациона програма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт