Avon само за представители: въпроси и отговори

• 23 031
  • 331
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Абе един въпрос, надявам се - много отговори: Възможно ли е да се поръчват продукти от стар каталог с поръчка по нова кампания. В смисъл - те може и д не са намалени, но все пак ги има някъде на склад. Как става това? Тия кодове сигурно им принадлежат во веки...

И аз се чудя. Един клиент ме пита за гъбата за баня. Пък аз отдавна не съм я виждала. Някой дали ще знае нещо?

Гъбата я няма в каталог 8, но я няма и в неилюстрираните продукти,които са извън брошурата, и които можеш да поръчваш само през Интернет. Така , че според мен няма да можеш да я поръчаш в осма кампания...

# 106
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз имам такова питане:
Клиентка иска чехлички № 37, но виждам, че в каталога почват от № 38-39, дайте съвет, някой виждал ли ги е..... дали ще е голяма разликата...??? newsm78

# 107
  • Бургас
Благодаря, така си и мислех.
За номерацията е много относително. Трябва да се видят на живо. А без да се поръча няма как. Както беше и с бялата шапка. Една клиентка беше много навита за нея, обаче не можа да я види на живо, прочете отзивите тук и не я поръча. Което е логично.

# 108
  • Варна
Дайте да се организираме - ако всеки, който има стар каталог, постне снимка на бижутата от него, които са в специалните предложения, ще можем да ги съберем всичките!

Довечера ще потърся какви стари каталози имам, засега открих на работа този от кампания 6, затова мога да скенирам и да пусна снимки на Комплект бижута SIMPLE.

# 109
Валентина, на Бланката за поръчки, на последната страница, има "Продукти, които не са показани в ...". Ако го има продуктът, който ти трябва, си го поръчваш (но на редовна цена). Peace

# 110
  • София
Благодаря ви за отговорите! Стигат ми!
сега пак ще влизам да си видя графика, че като ви чета, ще вземе и при мен промяна да излезе...

# 111
  • Бургас
Комплект BEWITCHED Пръстен SENSATION
Комплект бижута SIMPLE Колие WISTERIA

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 22:16 от Яна (2 в 1)

# 112
  • Бургас
Колие GOLD MULTISTRAND Колие NUTMEG  
Колие SLIDING HEART  Комплект бижута PHOEBE

# 113
  • Варна

Яна, едновременно сме писали!
Ето и останалите, които открих:

Колие SILVER DROPS       

Обици SIMPLICITY 

Колие SIMLICITY

# 114
  • Бургас
Колие SIMLICITY Колие WISTERIA

# 115
  • Бургас
така се е длучило, но не ми дава да си изтрия последното съобщение Thinking

# 116
  • София
Благодаря, момичета     bouquet   

Аз на  Колие NUTMEG отдавна съм хвърлила око, ще си го поръчам.

Аз открих Колие TRANQUIL, ама няма как да го снимам, то е от К3 и К4, едно с големи синьо-лилави камъни и по-малки зелени между тях, на три реда.

А тюркоазената чантичка някой да се сеща какво представляваше?

# 117
  • София
В сайта е дадено това бижу за Колие TRANQUIL, а по каталозите /3 и 4-ти/ е друго  #Crazy

# 118
Това, доколкото си спомням, можеше да се носи и като коланче. newsm78

# 119
  • София
Момичета, вече има картинки на всички специални предложения.
Тюркоазената чантичка е много симпатична

Общи условия

Активация на акаунт