Avon само за представители: въпроси и отговори

• 23 014
  • 331
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Допуснах грешка, като препоръчах и поръчах крем за лице не клиентка със зряла кожа /над 50/ новия крем от преди 2 брошури "Възстановяващ крем със защитен фактор 15". Днес обаче ми сподели, че не си харесва кожата, чувствала я опъната, като изгорена от слънцето. Като суха ли и аз не разбрах точно как. Казва ми виж я, пък аз нищо не виждам. По принцип е със смесена кожа... Някакв иидеи..??? newsm78
Казах й че може да спре да се маже 3-4 дни да види дали е от крема и ако реши да го върне....

# 76
  • София
Допуснах грешка, като препоръчах и поръчах крем за лице не клиентка със зряла кожа /над 50/ новия крем от преди 2 брошури "Възстановяващ крем със защитен фактор 15". Днес обаче ми сподели, че не си харесва кожата, чувствала я опъната, като изгорена от слънцето. Като суха ли и аз не разбрах точно как. Казва ми виж я, пък аз нищо не виждам. По принцип е със смесена кожа... Някакв иидеи..??? newsm78
Казах й че може да спре да се маже 3-4 дни да види дали е от крема и ако реши да го върне....

Винаги, когато някой от клиентите ми не хареса някой продук, го връщам... явно на жената не и харесва, няма смисъл да я убеждаваш, че крема е хубав!

Относно експресните поръчки, аз правя само такива. Адски удобно ми е, защото поръчвам и след 2 дена взимам от Окръжна болница(съвсем до нас е) дори не знам къде точно ми е пункта за редовна... Лъвов мост, не е най-удачното място за паркиране  Mr. Green

# 77
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Винаги, когато някой от клиентите ми не хареса някой продук, го връщам... явно на жената не и харесва, няма смисъл да я убеждаваш, че крема е хубав!

Относно експресните поръчки, аз правя само такива. Адски удобно ми е, защото поръчвам и след 2 дена взимам от Окръжна болница(съвсем до нас е) дори не знам къде точно ми е пункта за редовна... Лъвов мост, не е най-удачното място за паркиране  Mr. Green

Ехх това хубаво Наде бе...много бързо в отговорите.!!!
Аз не искам да я убеждавам, просто се чудя дали някой има отзиви за крема, защото е сравнително нов.
А за връщането - аз сама й го предложих...така че.. Тя ми  емного редовна и СТАБИЛНО клиентка и не бих рискувал ад аостане недоволна!!!

# 78
Предварително се извинявам, че се намесвам в темичката ви, но вие може да ми дадете най-точен отговор. Та питането ме и следното на дъното на крема ми за лице има едно хартиено кръгче на което има дата - това дата на производство на крема ли е и колго време му е годността? Благодаря !

Да, това е датата на производство. Има 3 години трайност. Но когато отвориш крема, вече срокът му на годност е по-малък - означен е с кутийка с отворен капак в месеци. Напр. 24 - значи 2 години.

За експресните поръчки - много са удобни, може да си ги дадеш когато пожелаеш. Освен това виждам продуктите в Централен офис. Досега не съм имала проблеми. Там съхраняват кашоните по-добре. Напр. в зоналния пункт ги подмятат като за световно. Дори когато им направих забележка, ми се изрепчиха.  Crossing Arms

# 79
А някои да знае датите за К08 за зона 040?

# 80
  • София

в сайта ги пише, не можеш ли да си ги видиш  newsm78

доколкото виждам и ти си план А, така че:

редовна поръчка с бланка - понеделник - 19.06.06
през интернет - вторник - 20.06.06
добавка - сряда до 10 ч. сутринта - 21.06.06
удължен срок за редовна поръчка през интернет - четвъртък - 22.06.06

# 81

в сайта ги пише, не можеш ли да си ги видиш  newsm78

доколкото виждам и ти си план А, така че:

редовна поръчка с бланка - понеделник - 19.06.06
през интернет - вторник - 20.06.06
добавка - сряда до 10 ч. сутринта - 21.06.06
удължен срок за редовна поръчка през интернет - четвъртък - 22.06.06

Ми нищо не ми излиза?? Що така незнам? И в офиса им звънях и там ми казаха че не ги знаят - кво ли изобщо знаят тия!!!! Другата седмица да се обадя  Shocked

Това с удължения срок сигурно ли е??? 22.06.
А втора дата?

Благодаря ти за инфото  Hug

# 82
  • София
Това с удължения срок сигурно ли е??? 22.06.
А втора дата?

сигурно е до 10ч. сутринта на 22.06.
вторите дати си ги сметни две седмици след тези  Peace

# 83
  • София
Към консултантките с експресните поръчки:

Минимумът от 120 лева е за каталожни цени, нали? Включително нетна оферта, лого и инструменти и т.н

Също така му интересува, коягто се участва в мотивационни програми, и пак има минимална сума за поръчки, дали се вземат каталожните (брутните - където има брутни, де - където са си само нетни - нетни) цени или се пресмятат до консултантски цени и това е обемя?

Благодаря за отговора!

# 84
  • София
На моя сайт при "дати на поръчки и доставки" пише , че съм план С, но не пише дати за поръчки. Пише само, че моят ден за получаване на поръчки е Четвъртък и дните, които са изключение, са изписани с курсив, а курсив няма! Моята зонална ми пусна поръчката предишния път, но ми беше казала, че се пуска поръчка в четвъртък, а си видях в страницата, че ми е пусната в петък. Взех си я в четвъртък на следващата седмица.

Мога и да й се обадя, знам, но защо пък вие да не ми кажете, ако знаете.

Плюс това, следващата кампания 08 започва от 23 юни (поне това пише на брошурата), вие можете ли да поръчвате по него на 19ти или чакате първия си ден за поръчки след 23ти?

# 85
  • София
Минимумът от 120 лева е за каталожни цени, нали? Включително нетна оферта, лого и инструменти и т.н

Също така му интересува, коягто се участва в мотивационни програми, и пак има минимална сума за поръчки, дали се вземат каталожните (брутните - където има брутни, де - където са си само нетни - нетни) цени или се пресмятат до консултантски цени и това е обемя?

На първия въпрос - да, общо всичко се смята да е мин. 120 лв.
На втория - не знам, май пак по каталожни  newsm78

Виж си за план С в сектор Новини на сайта, има таблица за всички планове.

Плюс това, следващата кампания 08 започва от 23 юни (поне това пише на брошурата), вие можете ли да поръчвате по него на 19ти или чакате първия си ден за поръчки след 23ти?

Датата е 19-ти, но реално се фактурират чак на 22-ри, когато е последния ден за поръчка, и пак е преди датата на каталога, не знам защо е така, никой не можа смислено да ми обясни   #Crazy
Това е отскоро, аз съм по този план от две кампании.

# 86
  • София
Амидала, благодаря ти за разясненията - честно казано идея не би ми дошла да потърся тази информация в сектор Новини!!!

Страшна си!!!   bouquet

# 87
  • София
Моля, пак заповядай Simple Smile

# 88
  • Бургас
За мотивационната програма се взема сумата от стойността на поръчката (не на фактурата, т.е. без да се вади процентана представителя) + демо и лого продуктите и мостри. Специалните и-нет предложения и нетна оферта не влизат в минималната стойност.

# 89
  • София
Яна, ето ги специалните предложения:

Чанта Treselle                                
Комплект аксесоари                           
Часовник Denim                                
Арабски перли                                  
Двойна острилка                                
Оформящ гел за коса за мъже             
Оформяща вакса за коса за мъже       
АТ 2 в 1 против пърхут за мъже          
АТ 2 в 1 за обем за мъже                    
Масажьор за тяло                              
Комплект BEWITCHED                         
Пръстен SENSATION 6-8                    
Колие SILVER DROPS                          
Комплект бижута SIMPLE                  
Пръстен и гривна за крака                
Червило-молив NUDE PINK                  
Чанта за малки дами                          
Ексфолиант за тяло Индия                
Изящтни позлатени обици                
Детски несесер за химикалки              
Сак за обувки                                      
Колие GOLD MULTISTRAND                  
Крем за ръце Черна череша              
Колие NUTMEG                                    
Ароматна лампа                                
Колие SLIDING HEART                        
Комплект бижута PHOEBE                  
Лосион WINTER SENSATIONS              
Обици SIMPLICITY                                
Колие SIMLICITY                                
Обици с цирконий  
Колие с цирконий  
Ключодържател лос  
Колие TRANQUIL  
Тюркоазена чантичка  
Комплект TODAY  
Нощен серум с бял чай  
Гривна WISTERIA  
Колие WISTERIA  
Комплект бижута RED ROSES  

обаче са без картинки, знам WISTERIA-та как изглежда, RED ROSES също, TRANQUIL - май беше за кръста, а другите  newsm78

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 16:47 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт