Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 40 130
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък много много не се харесвам в бременния си вид и нямам желания да се снимам,въпреки ,че не съм качила много килца-9кг.Но се радвам на ентусиазма ви ,момичета.
Пънче-Мънче,как ще е малко 1600гр.-коя седмица си ти?Имаше мами и с по-леки бебоци май.В 29+4 дни бебето ми беше 1800гр и вървяло голямо.

# 211
Аз пък, момичета, днес правя тъпото обременяване и направо ми се плаче. Надупчиха ми вените и така ме боли, а трябва още един път да вземат. По принцип са ми отвратителни вените и жените се стараят ама .....
И тази моя беба вчера така се беше разиграла, че на тоновете удари 200 и малко и аз като се притесних, ама лекарката каза че няма никакъв проблем Simple Smile

# 212
Добре де, при обременяването не вземат ли само първата кръв от вената,другите 2 пъти е от пръста.

# 213
  • София
Здравейте мамии 😇
Надявам се всичко да е наред, не успявам да изчета всичко,че сме на дългоочакваната почивка в Гърция. Вече официално съм почивка и от работа ии ще имам повече време.
Гледам, че сте писали за фотосесия ии ние тук н а морето направихме няколко снимки. Най добрата му приятелка и моя кума би ги направи. Тя не се занимава с това, просто такива неща много и се отдават, сама предложи и мисля, че се получи страхотно. Качвам само няколко, че са доста, а тук става много бавно.
Поздрави от слънчева Гърция.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 21:59 от AnMary

# 214
  • Bарна, морето, сините вълни
Еуфория, прекрасни сте! Heart много красиви снимки, които ще оставят мил спомен.

# 215
  • В сърцето на любимия човек
пънче-мънче, ти не се ли следеше в Надежда? Там не ти ли правят доплер на ЖК? Стискам палци всичко да е наред с беборана!
Можеш ли да споделиш цени за фотосесиите за да сравня? Ние имаме вече записан час и нямам търпение, дано само не кача много до тогава, че е след месец.
В Надежда се следя, гледат ме на доплер и точно там е проблема - едната ми утеринна артерия се "хваща" по-трудно, защото не е на стандартното място (хора сме все пак), д-р Михова ми каза какво да предам на Арабаджикова, за да мери коректно кръвотока и пак или не е измерен правилно, или ако е измерен - не е добре.
Арабаджикова ме изпрати с думите "Всичко е наред", но след ЖК имах записан час за д-р Христов, понеже искам пак той да ме оперира и той като погледна амбулаторния лист каза, че иска да мина на доплер при някой от колегите по ФМ, за да е сигурен, че всичко е наред. Ако кръвотока не е добър ще ме следят всяка седмица с готовност да вади бебка по-рано.

За фотографите:
Фотосесия на открито при Николина Бахчеванова струва 200лв. в рамките на град Бургас. Ако е извън Бургас, но някъде в района се заплаща допълнително още 50лв за транспорт и допълнителното време. Снимките при нас продължиха около 2ч.
При Дени Кирилова преди 2 години платих по спомен 170лв или 180лв, като ме снима на 2 пъти - навън и в студио.
За снимките на синът ни ни предложи някаква коледна оферта, която беше за 160 или 200лв и включваше 4 сезонни фотосесии + фотосесия за 1ви рожден ден. Сезонните фотосесии обикновено са тематични и снима на определено място навън по няколко семейства едно след друго на един и същ декор, например сред макове, с дини, слънчогледи и т.н. Индивидуалните фотосесии са по-скъпи.
Госпожа Череша взима 170лв за 10 снимки и 2 декора.

# 216
  • София
Лелее Еуфория страхотни снимки! Много сте хубави и милички, пу пу Simple Smile Не мога да спра да ги гледам Blue Heart

# 217
Еуфория, пу пу, много сте готини.

Morello_lips, три пъти ми взеха от вените... с по няколко опита.

Готина ни е групичката... Simple Smile

# 218
Мале, коментарите от предходната страница за ФБ групите вече са във ФБ групите Grinning

# 219
  • София
Не им обръщайте внимание мацки, представям си каква злоба се излива в момента върху нас. Mask И да кажа, че няма да споделя снимки от фотосесията, ако на някоя и е интересно как са се получили ще пратя на лично съобщение като са готови, че като гледам как грозно се подиграват на всякакви жени /дори без тяхно знание/, сигурно и мен ще наредят.

# 220
Жалко. Sad
Деси, аз ще се радвам да видя някоя снимка от фотосесията ти.
Те коментират това, че на някои от нас не ни харесва там, а те също са против бг-мамма, но влизат да четат, не намирам логиката.
Аз съм там за развлечение, разглеждам и харесвам снимки, с никого не влизам в конфликт, нямам нерви за това. Не изказвам мнение, нищо.

# 221
  • В сърцето на любимия човек
Масовите групи винаги са били и ще бъдат такива, не се впечатлявайте толкова. Влезте в "Майките на София", "Захранване - бързи въпроси и отговори" или друга голяма група и ще видите, че навсякъде е едно и също.
Едно време в Проблемното имаше една тема "Време ни е за промяна", беше весела и забавна, в нея тип Клюкарник пишеха жени с репродуктивни проблеми, но на всякакви теми - както за процедурите, така и т.нар."петъчни" , които задължително включваха снимка на някой готин мъж по кожа Mr. Green После се почна с някакви групи из фейса, пък кой на кого какво бил казал, кой бил изтрил снимките от албума, ала-бала и всичко завърши с огромен скандал.
Затова - във фейса групи се правят само от хора, които взаимно си пасват и се познават до някаква степен. Снимки, истински имена и лични подробности, които да те направят разпознаваем за масовата публика - нито тук, нито по групи.

# 222
Еуфория, много сте хубави 😍
Деси, прати ми и на мен, може да открадна някоя идея 😁
Какво се е случило с коментарите, нещо съм изтървала 🙄
Вчера пуснах стерилна урина, но всичко е наред, че бъбреците пак се обаждаха,но ще пия няколко дни Уринал за всеки случай.

# 223
Тези бъбреци ни разказаха играта на всички. Grinning

# 224
ErnaN, теб ли те хванаха сега... На мен уринала много ми помогна, още го пия.
Оправяй се бързо!

Общи условия

Активация на акаунт