Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 40 125
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Аз мисля скоро да се обадя да запазя час за фотосесия за новородено при Елена Карагьозова - защото като родя - няма да има никакъв шанс за свободни часове тогава. А най -сладки са тези фотосесии , като бебетата са на 2-3 седмици

# 196
Ние нямаме нито една фотосесия. Само на сватбата. Една снимка в студио имаме на баткото, но този път ще настоявам за Коледна фотосесия всички и кучето даже.  Обожавам Коледа, не съм я празнувала вкъщи от 5 години, което ми липсва много. Но, сега с децата (с баткото) се вълнувам страхотно и елхата украсяваме с удоволствие е подаръци купувам. Ох, размечтах се.

Какво ви дразни в групата, момичета? Аз не харесвам подигравки зад гърба на момичета от други групи например, както и неграмотни публикации. Обаче тук във форума тоя проблем го нямам. Simple Smile Винаги съм го предпочитала пред бука.

# 197
Аз съм отскоро във фб групата и досега не ме е подразнила. Просто тук сме по-малка общност и в нея аз самата се чувствам по-комфортно. Simple Smile

# 198
  • Стара Загора
Аз напуснах фб групата. Не понасям неграмотни и прости хора. Изпитвам силна неприязън към  безсмислените въпроси, които ежедневно около 5-10 мами въртят. Реших един ден да питам къде е смисъла на въпроса на една мама, но  след 40 коментара пак нямаше адекватен отговор. Нищо полезно не видях в групата. Не очаквах толкова тъпотия на едно място. Може да ви се вижда малко крайно, но така ги разбирам аз нещата от живота.

Аз искам да си направя няколко кадъра като бременна, но се чудя тези дрехи като воали от къде!?!
На беба ще правим снимки, когато е на 10 дни, когато само спи и е лесно да се снима.

# 199
Аз по принцип не съм фен на такива групи. Влязох в няколко във ФБ за майчинството,но съм блокирала да ми излизат публикации и ако ме интересува нещо, го проверявам в търсачките им.
На мнението съм на Erna и Maria Dimova.

# 200
Аз наскоро напуснах сигурно около 4-5 групи свързани с майчинство или както често се пише там "майченство". Заради негативизма основно. Нашата е цвете в сравнение.

Тези воали може би са нощници и шалове. Simple Smile

Допълвам се къде съм виждала подобни. В aliexpress.

Такива ли? Много им се чудех кой би носил подобно нещо, но за фотосесия тип black&white ... Защо не.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 23:02 от ЯHHA

# 201
  • София
Maria Dimova, тези дни гледах въпросните дрехи, че масово ги има в Алиекспрес. За съжаление доставката може да отнеме до 3 месеца. Аз така поръчвах разни дреболии за сватбата, които пристигнаха след медения месец даже.

За фейсбук групите и аз съм на последните мнения и то не само за бременност и майчинство, а въобще. За съжаление в такива групи членуват всякакви хора и аз също много се дразня на неграмотността, безсмислените постове и липса на какъвто и да е контрол.

# 202
  • Стара Загора
Нямаме време да чакаме Алиекспрес, май късно се усетих, че може да ми трябва нещо такова. Аз харесвам силуетните кадри, не ми се показва много плът, целулит, синки и други екстри. Ще питам в студиото за такава фотосесия какво се ползва и ще потърся евентуално някое перде Simple Smile

# 203
  • София
Аз неща за нашата фотосесия взех от Джъмбо, взех едно венче с цветя за косата, играчка за бебето, обувки, балони its a boy, две от онези дето правят мехурчета с веро и се облякох в една рокля, дето съм я носила веднъж на плажа и никога повече понеже не е в мой стил, ама за снимките беше идеална. Под роклята бях по къси панталони и бюстие, за да може да се съблека и да имаме и една-две снимки с голо коремче Simple Smile A тези дрехи като воали си ги представям по-скоро като шалове сякаш?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 12:33 от Десислава``

# 204
  • София
Ако наемете фотограф, който прави такива фотосесии специално, те си имат антураж от всякакви дрехи и воали.

Десислава``, нямам търпение да покажеш снимки Simple Smile

# 205
  • София
И аз, направо такава забава беше, че със сигурност ще са много хубави снимките Simple Smile

# 206
  • В сърцето на любимия човек
Фотографите, снимащи бременни обикновено имат всичко необходимо.
Аз имам фотосесия с баткото и сега през август си направихме нова, плажна
 семейна и бременна едновременно Simple Smile Стана много хубава Simple Smile
Първата ми я прави Дени Кирилова, тя снима и сина ми през първата годинка на всеки 3 месеца. Снимките ни са чудесни, но много се бави с обработката (чакали сме по 2 месеца). Изпраща всички хубави кадри, от по-дългите фотосесии са около 50, от малките - около 15-20.
Сега се снимахме в Бургас при Николина Бахчеванова, тя снима и кръщенето на сина ми миналата година, пак в Бургас. И от нея съм много доволна и като качество на кадрите и като срокове - снима ни на 6.08, като ни предупреди, че от 17ти до края на месеца е в отпуска. Миналата седмица ни изпрати всички хубави кадри, обработени, около 80 снимки.
Сега се чудя кой да снима малката, не ми се чака пак по 2 месеца...

Днес бях на ЖК, беба е малко под 1600гр, отговаря на седмица по-малка и другата седмица ме пращат на доплер, за да са сигурни, че всичко е наред.

# 207
  • София
пънче-мънче, ти не се ли следеше в Надежда? Там не ти ли правят доплер на ЖК? Стискам палци всичко да е наред с беборана!
Можеш ли да споделиш цени за фотосесиите за да сравня? Ние имаме вече записан час и нямам търпение, дано само не кача много до тогава, че е след месец.

# 208
  • Варна
За ФБ групата, аз подминавам някои неща и общо взето не ме дразни.Най-полезно ми е като се обсъжда кой от къде какво е купил, за да мога да се ориентирам по-лесно.Така в чата ме насочиха и за нощниците за родилното.И общо взето си извличам полезното.Иначе с групи за майчинство, особено големи имам опит и той не е положителен.Общо взето много простотия на едно място, от време на време скандали.И съм излязла почти от всички.Членувам само в една с малко потребителки, ама се знаем от преди и си е много приятно.С някои от години си пишем, даже се виждаме, с които можем.Иначе и на мен не ми харесва разнасянето от други групи и обсъждането.

За фотосесиите за бременни, хем ми се ще, хем нещо не се чувствам особено красива в тези периоди.С каката почти нямам снимки, сега имам малко такива дето сме с се снимали.Иначе за новородено обмислям да направим снимки, само на бебо и също с каката и семейни няколко.Хубав спомен е.Каката я снимахме за пръв път голяма вече и снимките ѝ са много хубави, тя позира добре.Жалко, че като беше бебе не сме ѝ направили, беше много фотогенично бебе, а като порасна малко беше цялата една усмивка постоянно.

Аз утре съм при акушерката на тонове.Имам да дооправям ученичката и сега ми е напрегнато покрай нея.

# 209
...или както често се пише там "майченство".

Ами НОЙ и деЦки Grinning Grinning Simple Smile
Култовото е "незнам", но това е навсякъде, не само в родителските групи Simple Smile И за да не е спам - и аз вчера си запазих час за фотосесия на беба с кака й Heart

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 00:03 от Fossy

Общи условия

Активация на акаунт