Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 40 427
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Честито! Желая ти здраве и голямо, семейство, с което да споделяш щастието.

# 631
  • София
Честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и да си имаш едно здраво и пухкаво бебче! Аз гледам клипчета с техники за дишане и упражнения за естествено раждане, ама за сега попадам на някакви хахави акушерки Grinning ако на някой му е попадал подобно нещо да подели, моля. Simple Smile

# 632
  • гр.Божурище
Kiki честит рожден ден !!! За мамчетата от София и евентуално които са избрали бившата Тина Киркова да раждат нз дали ще съм ви полезна по някакъв начин ,но преди малко звънях в болницата и по въпроса който бях задалава преди време за ВИП стайте има 3 варианта
1-ви е за 40лв. на ден в двойна стая с още едно момиче ;
2-ри е за 75лв. в напълно самостоятелна
3-ти е за апартамент и той е 150лв.
могат да се възползват всички без значение примерно ако сте без избор на екип както аз съм решила ии естествено ако има свободни стай !! Simple Smile)

# 633
Момичета, черпя ви виртуално, днес влизам в отбора на 30 и се сбогувам с последната 2ка в годините си 😁😁😁

Честит Рожден Ден, Кики! Пожелавам ти едно здраво бебче и много, много щастливи моменти!  Ставаш на много хубава възраст.

# 634
# 635
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден и юбилей, бъди много здрава, обичана и щастлива. Flowers Hibiscus От всичко хубаво по много, но най-вече здраво бебче ти пожелавам! ❤️
Момичета, черпя ви виртуално, днес влизам в отбора на 30 и се сбогувам с последната 2ка в годините си 😁😁😁

# 636
Кики, честит рожден ден 🌷 Пожелавам пухкаво бебче, ето че не остана.... 🎀

Между другото, момичета, според вас нормално ли е за последните 2 седмици да не съм качила нищо като кг? Нали бебоците започват да дърпат сега най-много и да качват.

И на какви матрачета се спряхте? Днес ще ходим за кошарка, харесали сме от Икеа, но не знам какъв матрак. Четох за Магнифлекс, но с какъв пълнеж итн?

Ще поръчам и зимно чувалче от Angel Baby, много сладки ми изглеждат, а и каузата е страхотна. Има ли някой, който ги е ползвал?

🌷🌷🌷 усмихнат ден

# 637
  • София
Кики, честит рожден ден! Бъди здрава и ти и цялото ти семейство! Simple Smile

Whisskas, ние също взехме матраче на Магнифлекс. Те предлагат два вида бебешки, ние избрахме по-дебелият, който е с двадесетина лева по-евтин мисля.
Чувалчета и аз ще ползвам на Angel baby, но нямам лични впечатления. Препоръчани са ми само от една приятелка, която ги е ползвала.

Десислава``, има страхотни клипчета за дишането по време на раждане на Елена Василева в youtube. Моя приятелка каза, че даже в родилната зала е гледала докато са траели контракциите и много ѝ е помогнало.

# 638
Момичета,аз май утре ще влизам в болница.Двама лекари ме съветват да го направя.Аз постоянно си казвам,,Абе съм толкова зле,че чак в болница да ходя''.На кантар съм,нали съм зодия Близнаци.Нямам кой знае какви контракции,само следобед и вечер са малко повечко.Не са и болезнени,но тази шийка ме притеснява.Но ще послушам лекарите,поне да знам,че съм направила каквото трябва,после да не се самообвинявам.Офф оплаках ви се!!!

# 639
  • В сърцето на любимия човек
Честит рожден ден и от мен, с пожелания за здраво бебе по термин!

Синът ми е с кошарка от Икеа и матраче Магнифлекс модел Пиер Карден - двулицев със зимна и лятна страна и съм много доволна.

Аз от началото на бременността се оказа, че съм качила 4кг. Притесних се, че е малко, защото с първата бременност качих общо към 12кг, но ме успокоиха, че щом малката расте добре, за мен е по-добре да не качвам много, без друго тръгнах с 5кг повече, отколкото пред 2 години.

Вчера бях на втори доплер - беболина е качила толкова, колкото трябва за 1 седмица, та явно просто е по-дребничка.

# 640
  • София
Morello_lips, по-добре да те наблюдават и да ти е мирна главата.

И аз до момента съм + 6 кг, но нали уж предстои голямото качване.
Матрачето ни е същото на Пиер Карден, радвам се да прочета хубав отзив.

Пънче, браво на бебка! Колко е качила за седмица?

# 641
  • В сърцето на любимия човек
Към 200гр, но по-важното е, че изоставането от термина продължава да е 5-6 дни, не се увеличава.

# 642
  • София
Кики, честит рожден ден, мила 😘 Бъди много здрава, щастлива и обичана! Честит юбилей! Твоят най-прекрасен подарък ще закъснее, но ти ще си го изчакаш търпеливо.

Пънче, и на мен ми е интересно колко е качило бебето за седмица?

Аз до тук съм 8 килограма, сега влизам в 8 ми месец. Стартирах 52 кила, вече 60, даже след закуска и почти 61 ама не го броя. Всички казват, че не ми личат килограмите, ноо аз си ги усещам. Вече коремчето почна да ми тежи, като правя по дълга разходка усещам лека болка в ниската част на корема, след като легна ми минава.

Всички познати когато ме видят ми се чудят на корема, че бе ми бил пораснал много , пък за мен е важно бебчето, че си расте достатъчно. Чак така, като ми говорят ме карат да се притеснявам.🙄

И аз минах през ЛИДЛ вчера, но сутиените за кърмене бяха свършили, както и клоновете. Взех само няколко неща на бебка. Ще чакам да пуснат пак.

# 643
Еуфория, аз стартирах 47 и малко, в момента съм 53, но съм и дребничка де. Та, абсолютно същите коментари ме изнервят и ме карат да пиша тук - не ми личи много, корема ми бил малък, аз съм малка - няма да родя голямо бебе, итн......
Макар, че за момента бебка си расте добре, подобни коментари ми влияят. На трета ФМ съм другата сряда и ще видим как върви 🎀😻

Лаленце, Пънче - точно тези гледах и аз, значи ще действам смело Simple Smile благодаря за отзивите.

А какво мислите за гнездата тип Sleepyhead? Иска ми се да взема, за да може през деня да я слагам в него в хола да стоим, а през нощта да си спи в кошарата, която ще вземем, но ме притеснява да не се вкараме в приключение с това гнездо и да откаже да спи в голямата кошара, заради сгушването...

# 644
Кики, честит рожден ден! Здраве за теб и цялото семейство, особено за предстоящия му нов член Simple Smile

Матракът ни не помня какъв е, защото е от каката, но в двулицев - по-твърда страна за до 6 мес и по-мека за нататък. Добре си е запазен и съхранен, ще го вадя тези дни да видя в детайли и да го почистим и ако е Ок, ще го ползваме. Ако не, ще купим нов - харесвам на Магнифлекс и Икейските.

ЯННА, ходи ли на преглед, качило ли е бебето след терапията?

За чувалчетата на Angel baby някой питаше - супер са! От 3 год купувам такива, имали сме всякакви - летни, зимни, с крачета. Аз намерих един от дъщеря ми, но ще взема и още един да има при пране и съхнене.

Общи условия

Активация на акаунт