Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 40 432
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Уискас, и аз съм при Сигридов в Сряда за 3 та ФМ, може да се засечем

За гнездата за сега сме решили да не взимаме, а да си я приспивме в креватчето.

# 646
Какво мислите за това кенгуру ? http://carifit.co.uk/ergobaby/

Признавам си , че не съм много наясно с подробности . Знам , че много педиатри отричат този тип бебеносене , но явно зависи от модела . Мислех , че мога и без подобно нещо , но си е удобство .

# 647
Kiki, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и мнооого щастлива! Весел празник ти пожелавам и след няколко седмици да гушкаш пухкаво бебче! Simple Smile

# 648
кики честит юбилей. Да си здрава и скоро да гушкаш най-хубавия подарък.

Аз да дам отчет,тъкмо се връщаме от д-ра. Утре влизам в 34г.с беба тежи 2.230кг главично е. И утре за първи път съм на тонове,много се вълнувам,всичко ни е наред. И днес си предадох 45дневния болничен със задна дата,дано да няма проблем с това. 🤗

# 649
  • В сърцето на любимия човек

Признавам си , че не съм много наясно с подробности . Знам , че много педиатри отричат този тип бебеносене , но явно зависи от модела . Мислех , че мога и без подобно нещо , но си е удобство .
Ергобейби е ергономична раница, а не кенгуру. ОК е, но за бебета над 4-5-6м (зависи от ръста и теглото), а не за новородени. За новородени препоръчваните средства за носене са:
- еластичен слинг или предварително вързаните от рода на Caboo;
- тъкан слинг;
- ринг слинг;

Писах по-горе - бебка е качила около 200гр, измериха я малко над 1900гр.

# 650

Аз имам точно този модел, ерго 360. Не е лошо, но пак не се препоръчва носене с лице към движението. Според мен има много по-хубави раници за тези пари.
Може да погледнеш kibi, baby monkey.

# 651
Благодаря ви, момичета 🤗🤗🤗 Да ви се връщат всички пожелания и като му дойде времето да си гушкаме сладките бебоци😘🍀🍀🍀 Наистина е хубаво да си на 30 😁
За кг, аз съм +11 и от почти 2 седмици не съм мръднала, така си стоят.
Кошарата и матрака ги взехме от Айко, матрака е с кокос и алое вера ако не се лъжа.
Днес направих една разходка, но много се изморих. От снощи малката много шава и корема ме боли, направо ми се реве заради срамната ми кост. Само се надявам малката пак да не се е обърнала😐 и наистина обуването на есенните ми боти беше голямо мъчение 😀

# 652
Бъди честита KikiMoon!
Бъди здрава, щастлива и много обичана! А когато му дойде времето ти желая леко да бъде раждането и да гушкаш в прегръдките си едно прекрасно бебенце! 🍀🤰❤🎂

# 653
JT, благодаря, че питаш. Според док наваксва и на 4-ти ме вика на доплер да проверим кръвотока. Ще ми е много спокойно да го видим този кръвоток. Днес на записа контракции, хълцане, бушуване всичко и накрая се оказа, че хартията е свършила и нищо от купона не беше записано, та висях 40 мин. Но, нали си лежа... Иначе води си има, плацентата е ок. В общи линии съм доста по-спокойна. На ЖК съм на 3-ти, така че два прегледа ми се събират следващата седмица, нямам против предпочитам при тези обстоятелства да се наблюдаваме по-често.

Честит юбилей, Кики. Жива и здрава Simple Smile

# 654
  • Варна
Кики честит празник Simple Smile
При мен нещата не вървят много добре, но се моля за още 2 седмици. Днес в 33+5, малката тежи 2170 гр., води - малко над нормата, но аз съм на инсулин. Качила съм 16 кг. Еми Няма, то организма ти като си го иска и като е предразположен, ако ще и на салати да я карам, пак ще кача.  Шийка - 2 см и разкритие - 2 см. На тонове ходя вече от около месец на всеки 10 дена, както и на ултразвук. Имам и кандида за разкош. Някой знае ли дали тези гадини са предпоставка за секцио или може и естествено раждане? Твърдо съм против секциото.

# 655
На мен ми лекуваха кандида, но като питах казаха, че изобщо не пречат на нормалното раждане и нямат значение. Relieved

# 656
  • В сърцето на любимия човек
Даливали - направиха ли ти профилактика с Дексометазон за дробчетата? Къде мислиш да раждаш, ако тръгне преди 35гс?

# 657
  • Варна
Даливали - направиха ли ти профилактика с Дексометазон за дробчетата? Къде мислиш да раждаш, ако тръгне преди 35гс?
Пънче, не са ми били никакви медикаменти, но не е ставало и въпрос за това. Аз не съм в Бг и съм само на режим лежане, ядене и къпане Simple Smile Таткото  и свекървата се грижат за малкия.
Вчера посетих тази болница, в която ще се ражда евентуално, ако тръгне по- рано и съм по- спокойна, защото в нашия град няма неонатология. Аз се моля за още 2 седмици да вляза в 36, а от там нататък каквото сабя покаже Simple Smile
Мъжа ми днес ще отиде да пита в кабинета за тази кандида, че вчера в суматохата заради тоновете, всички я пренебрегнахме.

# 658
dalivali - дано всичко да е наред и поне още 2 седмици да изкараш. Но това с добрата неонатология е много важно - ако тръгнеш да раждаш по-рано, макар че 34 г.с е добре . Аз съм 31 г.с и ще си остана в София скоро - особено ако сега в сряда ми измерят по-къса шийката от 2 см. Макар че най-важно е каналът да е затворен , не толкова дебелината на шийката в тези седмици.
Стискаме палци и си почивай

# 659
  • Варна
Благодаря Simple Smile
Опитвам се, но все пак има домакинска работа за вършене, гладене т.н. Трябва някой да я свърши, а свекърва ми е пишман домакиня, но това е друга тема на разговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт