Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 40 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Bарна, морето, сините вълни

Присъединявам се в клуба на омъжените дами. Blush

# 661
  • В сърцето на любимия човек
Честито!
Да се обичате, подкрепяте и да се радвате на дълъг и щастлив семеен живот и дом пълен с детски смях!

# 662
dalivali, успех и наистина поне още 2 седмици да устиска бебчо 🍀🍀🍀
despicable,честито! Пожелавам ви един прекрасен, дълъг семеен живот 😘🍀

# 663
  • София
despicable честито! Пожелавам ви много щастие и прекрасни моменти заедно! Да се обичате винаги много силно и да се подкрепяте и уважавате!

# 664
Честито despicable !

При мен тази нощ беше малко трудна . Много често имах контракции пак леко болезнени и като реших да ги засичам за около 40 мин бях 7 и то 3 от тях няха на 4 минути точно , както болки и придърпвания там долу.Не съм звънила никъде , защото нямам кървене или други симптоми . Вчера  бебо беше много активен и си мисля , че от него се получава така , не че тръгвам да раждам , защото май още е с главата на горе а и днес влизам в 34та седмица и е доста рано .  Иначе чантата ми за болницата си стои готова , само дрешки още не съм приготвила .

# 665
  • София
despicable, честито!💕
Желая ви много семейно щастие и уют!
Бъдете много влюбени и щастливи. Винаги се подкрепяйте и бъдете един до друг 💕

# 666
И при мен беше неприятна нощ. Решихме да излезем да се почерпим за рожденния ми ден, повърнах преди да излезем. Отдавна не го бях правила. Вече ми е трудно и да стоя седнала, гърба започва много да ме боли,в заведението място не можех да си намеря. След като легнах, тъкмо съм заспала и се събудих, усещайки как храната се връща и айде пак в банята. Така 2 3 часа ужасни болки в гърба и отвратително гадене. Аз в началото не съм повръщала така, не знам сега какво става 🙄

# 667
Честитооооооооо Heart
Дълъг семеен живот ви желая, много щастие и да се уважавате! Heart

# 668
  • Варна
despicable, честито!Много щастие ви желая!

dalivali, стискам палци бебчето да си стои на топло още няколко седмици!

Кики, може би бебето притиска стомаха и оттам гаденето.Дано е нещо моментно!

# 669
  • София
despicable Честито!! Сигурно е много вълнуващо, нямам търпение и аз да се присъединя към клуба някой ден : )) Засега минахме на десерта директно : )) Живот!

Сега да ви се оплача малко. Бебо се е обърнал с главата нагоре! Лекарката каза, че ако седи така абсурд нормално да раждам. Тъкмо се настройвах психически и сега друго...Знам, че има време, но толкова време седя в правилната позиция и сега - инат! : )) Каза да седя на колена и лакът, за да се обърне. А аз си мисля аз акупунктура, таткото ме светна, има точка за обръщане, ще разуча!

Kikimoon Честит рожден ден със закъснение! Пожелавам ти едно здраво и красиво бебенце : ) И никакво повръщане повече : ))

# 670
despicable, честито! Много разбирателство и любов и винаги да гледате в една посока!

# 671
Бебето притиска стомаха, а мама е лакома 😆 не че съм лакома де, ама явно стомаха се запълва с много малко, а аз хапвам нормално. Чесно да си кажа, искам всичко да е наред и тя да си стои още вътре,но няма да й се разсърдя ако тръгне 10 дни преди термин, а не да го чака или и след него 😣

# 672
  • София
BPD - диаметър на главата Момичета, при вас как върви размерът на главата? При мен в 31+4 е цели 87мм и пише, че отговаря за 35+2...Има ли други с толкова пораснала глава, започвам леко да се притеснявам. Тя главата е най-голяма, добре, но се чудя просто се развива по-бързо в момента или е показател да си е с голяма глава по принцип?

# 673
При моя преглед преди 2 седмици също главата беше 2 седмици напред. Питах лекаря, каза, че няма нищо притеснително. Онзи ден на ЖК нямаше такова разминаване. Може би е въпрос на измерване.

# 674
  • София
При мен също главата на бебчо върви с две-три седмици напред според единия ми лекар, а според другия като цяло бебчо е напред с 2 седмици. Незнам на кой да вярвам, надявам се само всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт