Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 39 708
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Какво общо има с Майките на София? Аз членувах там, но се махнах заради повсеместна неграмотност, неадекватност и агресия Simple Smile
Явно всеки град си има по една такава агресивна и неграмотна група Simple Smile

# 106
  • В сърцето на любимия човек
През последната седмица една майка сподели там какво е преживяла благодарение на това, че не е имало дежурен лекар, а само специализант през нощта. Резултата е, че една здрава и почти доносена (35гс) душица е осакатена на 100% и чакат всеки момент да си отиде на небето 😭

# 107
Относно името-при нас само с майка ми го коментираме.МНОГО исках да е на нея/синът ми е кръстен на свекър ми/,ММ мъж няма против.Е….няма да е на нея,защото Ж е просто кошмарна буква за име за момче.Та се спряхме с ММ на Божидар.Поне има Ж в него.То пак няма нищо общо с нейното име де.Frowning1Никога не съм искала да кръщавам децата си с ...много модерни и банални имена...но Божидар е именно такова.Иначе не е лошо.

Сега е 17.30 съм на ФМ.Запазих час още миналата седмица и до преди малко се чудих дали да ида /имам правени вече 2 ФМ/.Май май ще ходя-за собствено спокойствие.

# 108
пънче, скоро попаднах на тази история,но в друга група 😔😔 наистина ужасно 😣
Деси, голям помощник имаш 😁😁 Като се сетя,че скоро и при нас ще е така като изкъртим теракота 😥 Днес обикаляхме по магазините за ремонта и се изморих много.

# 109
пънче, аз се следя там и за съжаление от първа ръка се разочаровах безкрайно от това място. Чакам да си взема последния болничен и да не стъпя повече.
Има ли някаква реакция от болницата, какво пише в тази група?

# 110
  • В сърцето на любимия човек
Има, слагам в скрит текст:
Скрит текст:
цитат на майката:
А въпроса, който най-безпърдонно ни зададе лично Д-р Щерев, след като поискахме да знаем кой е виновен и защо стана така беше: "Е вие какво искате, никой няма да ви каже, че е виновен. Нашите лекари са невинни. Бебето така се е родило и никой няма да ви каже защо!".... Да живее хипократовата клетва, да живее нашата мила родина... В 21 век вместо да се оповаваме на лекарите за здравето ни, ние трябва да се чудим кой е корумпиран и кой не е. А тежестта на живота ли? Забравете! Вече на никой не му пука дали ще живееш! Днес те има, утре не!... Единствено протестите ще ни оправят! А това ще се случи в най-скоро време!

# 111
  • София
До сега не съм изказвала мнение за Щерев, понеже много жени се следят там. Но шефката ми е много добра семейна приятелка със сем. Щереви и ми е споделяла, че като дъщеря и е трябвало да ражда преди 2 години е говорила с жената на Щерев да се следи и да ражда при тях. Еми казала и е, да не го прави. Не ми е споделяла подробности защо, не съм и питала. Обаче като говорихме за раждането и за следенето ми каза, Деси един съвет, самата собственичка ми намекна да не ходим да раждаме там, а другаде, така че се ориентирай за друго място по-добре. А по принцип ако недай си Боже тръгне раждане преди 36 седмица не бих отишла на друго място освен в Шейново или Майчин дом. Колкото и да са кофти болници, само те имат апаратура и опит да реагират адекватно. За жалост дори в Надежда, които се тупат в гърдите, че нямат смъртни случаи и бебта с проблеми съм чувала от първа ръка - приятели как са ги препращали към други болници в последния момент, защото "не могат да реагират на сисутацията". А да те препратят в последния момент не винаги е ок, или да местят бебето след раждането.. Да, за доносени бебета са идеални, със страхотни условия, да може и да имат кувьози, но за проблемни или тежки случай са гола вода.

# 112
Аз не съм се интересувала , но Надежда след коя г.с - могат да приемат недоносени бебета ( ако някой знае ) ?

# 113
Те за това тежките специалисти в МД ходят като зомбита. Дяволов нарича проблемните майки с рискови бременности "батаци", но пак по-добре в ръцете му и жив, от колкото любезната некомпетентност, която се шири в някои болници. Не съм запозната със този случай в Щерев, но имам близък лекар, който беше и в Надежда, и на други места, а сега е във Вита. От него съм чула за Надежда, че не препоръчва проследяване там, а пък заради многото родилки са го подкарали на конвейер. Друга моя приятелка роди в Щерев, но викаха лекар от Майчин Дом, защото CRPто и на двамата със сина й беше до небето, инфекция невероятна, за малко да ги изпуснат. Абе... човек трябва да си отваря очите и да не се доверява на сляпо.

Аз днес бях на ЖК. Бая чаках. Вървим напред по размер отговаря на 34г.с , а съм в 32+3. Взеха ми секрет за МБ с оня уред за разчекване, не стига това, ми на два пъти, защото чудото падна и ми сложи друго. Сега чакам резултати, дано всичко е наред.

# 114
Върнах се от ФМ.Всичко с бебето е наред.Върви около 2 седмици напред уж.Тежи 1818гр.В 29г.с.4д съм.

# 115
  • Варна
Здравейте хора!
Един такъв въпрос. Тези дни забелязах червени петна, големи под дупето и по външната страна на бедрата. Мъжът ми каза, че ги е видял, но не ми е казал да не се шашкам. Не болят, не сърбят, но са там. Някаква идея какво е?

# 116
  • София
Ехее какви големи бебоци, до моя преглед има още 2 седмици тепърва. Бързам да се похваля, ходихме в Дундьо и не можах да се спра Grinning взехме количка, кошарка, матраче, матраче за количката и повивалник. И до Метро ходих да си взема гащи.. и открихме голямото пазаруване. Утре и майсторите идват за финална шпакловка и обещаха, че до края на седмицата ще имаме готов коридор с гранитогрес.. таа съм много щастлива тези дни.Blue Heart
МКВ88 аз имам такива петна като две яйца на дупето и ми се получават от много седяне.. виж и при теб да не са такива Confused

# 117
  • Варна
Ехее какви големи бебоци, до моя преглед има още 2 седмици тепърва. Бързам да се похваля, ходихме в Дундьо и не можах да се спра Grinning взехме количка, кошарка, матраче, матраче за количката и повивалник. И до Метро ходих да си взема гащи.. и открихме голямото пазаруване. Утре и майсторите идват за финална шпакловка и обещаха, че до края на седмицата ще имаме готов коридор с гранитогрес.. таа съм много щастлива тези дни.Blue Heart
МКВ88 аз имам такива петна като две яйца на дупето и ми се получават от много седяне.. виж и при теб да не са такива Confused
Не е от седене, аз се движа много. А и са постоянни и не си променят формата и цвета. А и имам и от външната страна на бедрата, там няма как да е от седене.

# 118
Деси, каква количка купихте? То е море от предложения, наистина не знам какво да гледам освен тегло Simple Smile И май мисля да търся комбиниран вариант.

# 119
  • София
Cam Taski Sport

Общи условия

Активация на акаунт