какво най-много харесвате в себе си

• 3 623
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Acca:мисля,че понякога човек има нужда сам да си се похвали(другите като не се сещат),така както се хвали малко дете,действа успокоително Laughing
secretgarden:да може темата да прилича на обява за запознанства от някой вестник,но с една разлика-тук няма за какво да се опитваме да се харесаме на някого,така че се надявам да сме малко по откровени Laughing

# 31
.

Външно започвам да се харесвам след няколко бири  Laughing

сетих се за един виц - двама подпийнали леко мъже разговарят: единият пита-каква е разликата м/у хубавата и грозната жена, а другият му отговаря- ами има-няма 2 ракии Twisted Evil Stop

# 32
  • Linz
Сигурно съм в много скапано настроение щом не мога да се сетя какво харесвам в себе си. . .
И в тая тема съвпадък Wink... Мислих, мислих и нищо не измислих Thinking Или съм грозна, или съм тъпа (дано не са и двете) Tired

# 33
Харесвам това , че съм силна личност , преминала през много перипети и оцеляла , също така че съм много организирана . Това , което не харесвам у себе си - че не мога да търпя да не стане това , което искам и че  не скривам неприязъността си към хора , които не ми допадат и ме дразнят.

# 34
Сигурно съм в много скапано настроение щом не мога да се сетя какво харесвам в себе си. . .
И в тая тема съвпадък Wink... Мислих, мислих и нищо не измислих Thinking Или съм грозна, или съм тъпа (дано не са и двете) Tired

Явно и аз съм в същото настроение, щото нищо не ми идва на акъла... newsm78 От известно време насам се чувствам изумително грозна, непривлекателна и неочарователна. Но си спомням какво харесвах в себе си:
Усмивката
Цвета на очите - зелено-кафяв, променя се в зависимост от светлината. Освен това имат и различни по големина ситни черни петънца - все едно някой е взел парченца от зениците ми и ги е разпръснал в ирисите...  Grinning
Циците, ама вече съвсем се стопиха, докарвам ги само на форма... За сметка на това пък зърната си ги биваааа... Laughing
Тънката талия - сега си я имам почти същата
Малките стъпала - само 35-ти номер
Малките пухкави ръчички...

# 35
Уххх, айде и аз да похваля... Ми то като няма кой  Embarassed

Такаааа, харесвам си краката. Когато дебелея, те винаги си запазват хубавата форма. Харесвам си зеленките очички  Flutter и дългите мигли. В характера си харесвам... какво каквоооо... като че ли имам повече лоши черти...  Embarassed Абе горе-долу съм търпелива, много съм стриктна и за мен са много важни детйлите във всичко, което правя, имам страшно силно чувство за справедливост, страстна съм и влагам чувства във всичко, което правя. Аз или силно мразя или силно обичам.

Не си харесвам: кожата, корема и не съм във възторг от носа си.  Confused В характера имам ужасно много лоши черти. Направо не ми се разказва.  Wink

# 36
  • София
Много съм умна  bowuu

# 37
  • София
Че спрях да пуша! Толеранта и прекалено търпелива и тактична, което клони към минус. Rolling Eyes
Я, това да не съм го написала аз  Shocked - същата работа!

# 38
хайде и аз да си кажа...ами външно така като се загледам в отделните части все нещо не ми харесва,но като цяло съм си хубава Flutter иначе харесвам това,че съм много жизнена и  енергична,способността ми да карам хората да се смеят,имам богато въбражение и съм изобретателна.приятелките ми предполагам ценят това че съм добра компания в пазаруването,никога не се уморявам и мога много да обикалям Laughingне харесвам много неща..прекалено съм мекушава  и прекалено чувствителна,малко съм нетактична на моменти и хората,които не ме познават добре,лесно ми се обиждат

# 39
Дразня се от ината си или от прекалената емоционалност, с която подхождам на моменти.

Външно започвам да се харесвам след няколко бири  Laughing

Кейс, и аз същото, само дето за бирите и 2 ми стигат  Laughing

# 40
Харесвам косата си-4ерна и много дълга,мъж ми оби4а да си играе с нея. smile3521
Харесвам и гърдите си,които дори и след кърменето запазиха хубавата си форма. newsm03 newsm10
Вътрешно-харесвам ината си и това 4е подхождам към проблемите с разум,не с емоции. newsm12
Разбира се има и неща,които не харесвам,но темата не е за това.

# 41
В себе си харесвам това,че съм много добър човек,отзивчива,състрадателна и честна
Външно-очите Rolling EyesИ краката Peace

# 42
Сега съм в период,в който просто се харесвам.Ама няма нещо,което да не ми е в ред.

# 43
  • Пловдив / София
От външните си черти си харесвам очите, веждите, миглите, коремът, дупето, дланите, косата, устните. (ама съм и скромна).
Не харесвам краката си, ушите, носът(донякъде).

От чертите на характера харесвам това, че съм толерантна, дискретна, с чувство за справедливост и за хумор.
Не харесвам нерешителността си и това, че трудно показвам чувствата си, а ги имам в излишък.

# 44
Оптимистична, точна, пряма!

Общи условия

Активация на акаунт