ТРОМБОФИЛИЯ -ТЕМА 7

• 63 965
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • София - Варна
Африканчо, Зависи от възрастта. Пиши на лични на Йоанка, тя ще ти даде съвет, само да не ражда и да не може в момента да ти отговори.

Мерси, Герда!
Ами за млад човек става дума, около 30-годишен.

# 151
Казабланка, иди при д-р Чачева, тя е фетален специалист!

# 152

Мисля, че ги пращат на ядрено магнитен, съмненията за хидроцефалиите, няма да стане само с ехограф.

# 153
Момичета,предварително моля да ме извините ,ако вече е дискутиран въпросът ми .
Знаете ли дали тромбофилията налага непрекъсната антикоагулантна терапия? Вече почти два месеца слагам фраксипарин след секцио,въпреки че съдовия хирург смята ,че е излишно. Но след толкова лекарски грешки .....

# 154
Кой ти го назначи да го слагаш два месеца след секцио?

# 155

Мисля, че ги пращат на ядрено магнитен, съмненията за хидроцефалиите, няма да стане само с ехограф.
Няма съмнение за сега за хидроцефалия

# 156

Няма съмнение за сега за хидроцефалия

Значи няма и съмнение за вентрикулите, защото те са това, нещо друго да е освен.

# 157
Не е лошо, че слагаш. Осем седмици след секцио е добре. Питай вече да ги спираш.

# 158
Кой ти го назначи да го слагаш два месеца след секцио?
Слагам ,тъй като ми се получи повърхностен тромбофлебит на 5ти ден след секциото. Изписаха ми за кратко синтром ,последствие заменен от ксарелто,но проявих нежелани реакции и отпадна като вариант

# 159
Не е редно да се самолекуваш и сама да си назначаваш профилактика в твоя случай, консултирай се.

# 160
Ако си от София иди в Св. Екатерина.  Добри са много и съдовите и хематолозите.

# 161
Не,живея във Варна и нямам възможност да отида до София
Доверила съм се на двама съдови хирурзи тук ,но споряд тях моите мутации не са фатални и не налагат по-дълга терапия ,а и тромбчето в повърхностна вена се е резорбирал. Синтром ми беше назначен от кардиолог

# 162
И аз проучвах кардиолозите във Варна за коригиране на антитромботична терапия .
Но няма как ние във форума да ти кажем как да постъпиш.
Който е назначил терапията той трябва да каже как я променя. Сигурно ще ти направят някакви контролни изследвания.

Казабланка, пиши като минеш прегледа при феталния!

# 163
И аз проучвах кардиолозите във Варна за коригиране на антитромботична терапия .
Но няма как ние във форума да ти кажем как да постъпиш.
Който е назначил терапията той трябва да каже как я променя. Сигурно ще ти направят някакви контролни изследвания.

Казабланка, пиши като минеш прегледа при феталния!
Ще пиша. Дано ше вместят за идната седмица.

# 164
  • София - Варна
При бременни жени, при които се засича спазъм на маточните артерии при доплерово изследване тромбофилията ли е виновна? Или не само?

Общи условия

Активация на акаунт