Звездни компромати- 380 част

• 93 932
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Чудя се какво пречи на Айво Димчев да се представя като Иво?  Thinking
Брат ми се казва Ивайло и на англичаните им е много трудно да му го произнесат. Ние за кратко го наричаме Иво, но и това им е трудно. Най- вероятно той се представя така, както му произнасят името.

Скрит текст:
Синът ми също се казва Ивайло и ние също живеем в англоезична страна. Казвали са му Ивейльо, Айвейльо, Пабло (!?), но той винаги се представя със собственото си име, а не с такова, каквото е удобно на околните.  Simple Smile

# 91
  • София
Всички с трудни имена, да се прекръстят, за да е удобно на чужденците...Simple Smile
Този Айво ми е противен. Не знам колко световно известен и оценен талант е, щом е стигнал до такъв формат. Пък и почти щеше да си замине, ако РУ не го буташе толкова.

# 92
  • Rock & Roll feeling ...
Иво на анг. дословно се пише с Ай, а не с "е"(и) , може би и оттам Айво .  В крайна сметка всеки сам преценява за себе си дали иска да улесни чужденците или все пак ще държи на произхода си,въпреки затруднението което им създава.

Готина хрумка за поканата на чичо-дядко : )) Не го харесвам,но е доста популярен, Луис държи рекорда за най-гледана песен в тубата , готино е ,че са се сетили да го поканят.

# 93
Казвам си "Хубаво оплю жената без да си й гледала предаването" и влизам в профилът му в Инстаграм. Чудо - Тупарев, Патрашкова, Юлиян Константинов... Всички, що са на хранилка в Нова. После гледам Гала дава съвети за избелване на зъби със зелени орехчета... Astonished Честно ли?!
Честно, обида за зрителите.
Друга руса водеща, Елън Дедженерис, и Шер.
https://www.instagram.com/p/BnbwYJ3Au-K/?utm_source=ig_share_she … hid=1495rkmaqip96

# 94
Всички с трудни имена, да се прекръстят, за да е удобно на чужденците...Simple Smile
Този Айво ми е противен. Не знам колко световно известен и оценен талант е, щом е стигнал до такъв формат. Пък и почти щеше да си замине, ако РУ не го буташе толкова.
Нямаше да си замине, защото първо е поканен във формата от Саймън и второ, след като приключи участието на Иво, Саймън и Аида Фийлд отидоха в бекстейджа, за да говорят с него.

# 95
Том Ханкс намерил обувка на дъното на океана. От начало помислих, че е попаднал на родна, нашенска, плетена обувка, но не.

https://www.instagram.com/p/BlYFjyCnrG7/?utm_source=ig_share_she … hid=106x7yv2gs5bi

# 96
  • Viena
Егати, вместо да се кефите на един истински талант и то българин.....нямам думи.

# 97
Гала днес с Халваджиянови ли започна? Те са от редовното присъствие.
Гола не им ли целуна ръка? Без Халваджиян Гола е гола вода.

# 98
Егати, вместо да се кефите на един истински талант и то българин.....нямам думи.

Заради този коментар изгледах клипчето. Ама той е мега противен. Ако ще да ми е брат, не мога да харесам това... нещо Grinning

# 99
Чудя се какво пречи на Айво Димчев да се представя като Иво?  Thinking
Брат ми се казва Ивайло и на англичаните им е много трудно да му го произнесат. Ние за кратко го наричаме Иво, но и това им е трудно. Най- вероятно той се представя така, както му произнасят името.

Скрит текст:
Синът ми също се казва Ивайло и ние също живеем в англоезична страна. Казвали са му Ивейльо, Айвейльо, Пабло (!?), но той винаги се представя със собственото си име, а не с такова, каквото е удобно на околните.  Simple Smile

# 100
  • на село
Начииии, само да ви кажа кога да чакате звездното бебе.Laughing

https://m.dir.bg/life/zvezdi/plevneliev-ochakvame-bebeto-do-2-se … shte-izbere-imeto

# 101
  • София
начиии, човекът отишъл в телевизията да каже, че не търсят внимание, ти тука да ги изкажеш. бива ли така?
името ще бъде Оповестено тайно също;)
да са живи и здрави, здраво бебе.
ама то по делата, нали? това при Гала обърна каруцата...

# 102
О, браво, браво. Знаех си, че госпожата ще изчака новия сезон На кафе, че тайно да го роди в ефир.

# 103
  • на пистата
Рачков към Гала:
Приличаш на Николина Чакърдъкова 😂

# 104
Плевнелиев:
"Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект и тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов. Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред."

Ох, ни моа, ша умрЪ...Освен Стрина, тия  също са ми едни от най-големите фаворити.

Общи условия

Активация на акаунт