Звездни компромати- 380 част

• 93 933
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за темата Smiley Идвам с новата мис Америка:
Скрит текст:

# 76
# 77
Не разбирам защо всички изглеждат като разплакани в "На кафе". Особено когато даваха репортажа с Ралица Паскалева Гала и Ева бяха на ръба да се разреват. А щяха да са изключтелно положително предаване

# 78
Ева няма никакво място там, изгледах края на предаването, тя няма елементарно държание пред камера, точно като селска пръчка на сватба, мусеше се, оправя си косата двеста пъти, иначе ми е красива и намахана, но за репортажчета, така й направиха лоша услуга, този който й е угодил на акъла да я изтипосат там. Патрашкова да се скрие вече, много нелицеприятна и с едни и същи приказки и анализи от години.. забрлязах ,че Гала не може да се съсредоточи като са толкова много хората и студиото й е холямо за нея, няма да й е ок и ще се предаде на зрителя.

# 79
Гала ако си мисли, че предаването ѝ ще е каквото беше, много греши. Вече не е тя да коли и беси, а всичките тия хора за пълнеж ще е пълна анархия. както се видя в момента, в който оная малка сладка ли нам си к'ва отиде да снима кекса

# 80
Идвам с една Рания и собств. на Али Баба
https://www.instagram.com/p/BnT5xc1htlB/?taken-by=queenrania

# 81
Не са се оженили Рачков и Мария, а всички са били поканени на сватба.
И да, споделям мнението за тая Ева. 🤐

# 82
  • София
Ева и Нико от предаването тази сутрин 
Скрит текст:

# 83
Ужасни са! Trollface

# 84
  • Rock & Roll feeling ...
Не съм гладала "на кафе", та каква е цялата тая работа с новите водещи ? Ко-водещи ли са какво са ? Изобщо каква е новата концепция на предаването ?

# 85
  • На морето!
На кафе е променено, но в кофти посока, ужасно изглежда, неуютно, точно като сутрешен блок, Гала се е подула нещо, много филъри май май..
Подула се е от рев по Стефчо сигурно.
Предполагам и тази година основна тема на предаването ще е ВБ, така че е нормално да са в този състав.
Патрашкова не беше ли ко-водещ в Папараци?

# 86
Никога не съм гледала предаването на Гала, осведомявам се от темата основно и от това, което се пише в медиите. Не знам на Нова тв къде са им главите и концепциите, но като цяло са негледаеми. Едва ли на някой му пука какво мисля, но те наистина са много зле. Тази водеща и клакьорите й са тотално изгубили връзка с кораба майка от години. Не ми пука, че била с голям опит и била много запазена за възрастта си - не става. Простотия от сутринта, сборен пункт на хахавели и всякви медийни прости****и, гарнирано с престъпни здравни съвети. Мое мнение, да ме извинят феновете им.

# 87
Чичо-дядко се кълчи в новия клип на Луис Фонси.

Скрит текст:

Чудя се какво пречи на Айво Димчев да се представя като Иво?  Thinking
Роби Уилямс изглежда чудесно и в добра форма.  Heart Eyes
А Саймън да не си е правил нещо на лицето?

# 88
Чудя се какво пречи на Айво Димчев да се представя като Иво?  Thinking
Брат ми се казва Ивайло и на англичаните им е много трудно да му го произнесат. Ние за кратко го наричаме Иво, но и това им е трудно. Най- вероятно той се представя така, както му произнасят името.

# 89
Гала днес с Халваджиянови ли започна? Те са от редовното присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт