VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 593
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 1 995
От Нова тв явно имат много излишни пари. Не мога да разбера защо и при Гала и в Брадъра плащат на по 5 коментатора като навсякъде говори само Патрашкова Whistling

Социални дейности развиват - дават хляб и шампанско на нуждаещите се. Или са на твърда месечна заплата и ги викат, защото и без това им плащат.

# 1 996
  • & I'm not the only one
Колко ли плащат на коментаторите ?

# 1 997
Ако аз бях Нора,щях да поема всички негативи на законите,щях да си жертвам багажа,топлата вода,храната.
Повече пчели се ловят на мед,не на оцет,са казали хората.
Как пък веднъж не дадоха положителен пример?

# 1 998
  • София
Аз пък съм на мнението на Славена (сама не мога да се позная) - да си подготвен отвън с пикантерии за останалите и да ги ползваш с едничката цел да станеш известен за месец...
Това ли е директността в днешно време?

# 1 999
Божана обеща два чифта гащи на Ричето. Чини ми се, че му е хвърлила белтък.

# 2 000
И на мен така ми се чинеше, как му говореше блажко....Joy

Аз нали съм муня, седя и се чудя що му се умилкват така всички, но добре, че сте вие да разбера.

# 2 001
Кулагин- сега и преди

# 2 002
Кулагин има и попадения, но не се усеща, че и добрите такива, като ги повтори 88 пъти, си губят ефекта. "Шебек" беше смешно първия път, ама с всяко следващо повтаряне заприличва на булинг в училище.

# 2 003
  • София
От Нова тв явно имат много излишни пари. Не мога да разбера защо и при Гала и в Брадъра плащат на по 5 коментатора като навсякъде говори само Патрашкова Whistling
Останалите са красиви, някой трябва ум да раздава от ефира. Да не мислиш, че е лесно.

# 2 004
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако аз бях Нора,щях да поема всички негативи на законите,щях да си жертвам багажа,топлата вода,храната.
Повече пчели се ловят на мед,не на оцет,са казали хората.
Как пък веднъж не дадоха положителен пример?
И откъде толкова акъл?  Thinking

# 2 005
  • София
Ама той се мисли за мъж???? Ши*ан гей!!!
ааа Норчето стана лоша😁
Изключително са ми противни злобните гейчета
А как си със злобните хетеросексуални?  Joy

# 2 006
Дами,
смятам, че е доста грозно 2018 година да обиждаме на сексуална основа.Срамота е.

По темата мисля, че Кулагин е доста прав по много теми и оценявам смелостта му да бъде себе си. Доста съм разочарован от Диона...Изглежда като без характерен човек. А шебека Пешо ми се иска да е някаква стратегия и да се преструва на глупава.

# 2 007
  • Тра-ла-ла
Двете стрини Ваня и Ева станаха дупе и гащи Trollface

# 2 008
Много истерични бг мъже. Само Плачков като един истински рак, не се вписва и се чуди какво правя тука, и най хубаво!

# 2 009
Открийте разликите

Общи условия

Активация на акаунт