VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 536
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 220
Въш,въш е израза. Затова има неразбиране между ви. Придържайте се към формата се пак.

# 2 221
Ама я си прегледай компаниите и сложи една цедка. Твоето дете ще играе с техните деца и със сигурност ще го научат на лоши неща. А току виж му и разказали, че вечер гледат мнооого яко предаване, където има и един п**ераст. А любопитството убило котката, нали знаеш?

# 2 222
Никакви дами не сте...

# 2 223
Не е протест. Възмутена съм и споделям възмущението си тук. Моето дете няма да намесвам в темата.
Както и аз спирам да ви развалям душевния комфорт от екстаза на случващото се в къщата. И да не забравите повече СМС-и да пускате за фаворитите си Simple Smile.
P.S. Не приемайте думите ми лично, не съм конкретизирала, а на позналите се участници, мога само да им пожелая успех!

# 2 224
Някой спомена, че Ева и Ваня се държат цивилизовано, наистина, досега поне така изглеждат. Но 100 % съм сигурна, че в един момент ще пуснат видеото на Ваня и Ева ще подпали яко

# 2 225
Може ли и аз в групата на "простите" ?

Скрит текст:

...Нещичко за Нора

http://www.bgnow.eu/news.php?y18&cat=2&newsid=119830

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 11:54 от trendafilka

# 2 226
Хепи, как да не съм дама! Моля ти сА! Чантата ми да влезе веднага! Тето, викай мъжа си, ще искам да ми пее на РД-то! Ще му плащам в марки 🤣🤣🤣

# 2 227
  • Пловдив
Един епизод изгледахме с моята 9 годишна и тя сама се учудваше колко е тъпа „тая русата“ и колко е смешна. Та разговорът преди сън беше „виждаш ли защо мама се дразни, като се вманиачваш на тема коса и дрехи. Искаш ли да станеш като тази?“. Та го ползвам за пример брадъра. За лош такъв. Нещо като лозунга „не правете като тях, да не станете за смях“

# 2 228
Срам и позор. Това ако са ВИП- ове.....думи нямам. На къде отива тази държава, какви са тези прости жени с такова голямо самочувствие и кой изобщо им каза че са красиви. Какви са тези некадърни гейчета, които си мислят че са нещо в тази държава.
Да не знаеш какво е прокурор, а да искаш да бъдеш.
Бойкот, не гледайте такива формати! Срамота е че в прайтайма по българска национална телевизия ни заливат с такава помия и искат да ни я пробутат за представителна извадка на обществото ни. Гледат и децата ни ЗА БОГА, ConfoundedConfoundedConfounded какъв пример им даваме?!

И ти ли чакаш телевизията да възпита детето ти, докато си чоплиш напуканите пети?

# 2 229
Аз вчера заспах точно, когато щяха да ги изпитват, та не можах да "гледам без да искам" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 230
Научно -образователен си е отвсякъде, темата също.

# 2 231
Не е протест. Възмутена съм и споделям възмущението си тук. Моето дете няма да намесвам в темата.
Както и аз спирам да ви развалям душевния комфорт от екстаза на случващото се в къщата. И да не забравите повече СМС-и да пускате за фаворитите си Simple Smile.
P.S. Не приемайте думите ми лично, не съм конкретизирала, а на позналите се участници, мога само да им пожелая успех!

Благодаря за грижеността (моля, не ме поправяй, ако не си била в компания точно на този епизод), но ако имаш интелекта, за който претендираш, сама ще разбереш, че точно в тази тема постовете ти не са на място. Със сигурност има други теми, където да си излееш възмущението. Ние тук се забавляваме, не можеш да ни засегнеш, ако си се поласкала от мисълта, че си успяла.

# 2 232
Цяла година чакам да почне ББ ...че да се сберем тук...и мен никой не може да ми скърши хатъра...😃

И аз съм възмутена от брадъра...но това не ми пречи да се забавлявам...

# 2 233
  • София
Горките деца, а ние  Rolling Eyes На ТВ сложихме парола на определени канали, но той си гледа нощем на телефона 18+. 15-годишен е! Иначе  нонстоп е залепен за смартфона, та ни око, ни ухо хвърля на тв, ако съм на канала "сеир".

Обича да гледа "готварските" предавания, та от "Черешката" си ги знае Кулагин и Нора... Кво да пра`им Mr. Green

# 2 234
Един епизод изгледахме с моята 9 годишна и тя сама се учудваше колко е тъпа „тая русата“ и колко е смешна. Та разговорът преди сън беше „виждаш ли защо мама се дразни, като се вманиачваш на тема коса и дрехи. Искаш ли да станеш като тази?“. Та го ползвам за пример брадъра. За лош такъв. Нещо като лозунга „не правете като тях, да не станете за смях“
И аз така към синковеца "Такова да не си ми довлякъл в къщата" Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт