VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 550
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
А Петя Ивайлова нали не гледаше, само заради една позната беше в темата. Така де Simple Smile
Промо за довечера май още няма.

# 2 251
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ОБАЧЕ удобно пропускат фактът, че Тръмп НЕ Е БИЛ ПОКАНЕН на опелото.
Че на опело кани ли се? Такъв ли е етикетът в Щатите?

# 2 252
Да, занимавах се и с други неща и не обърнах достатъчно внимание (затова и не запомних дали е курсова, дипломна или друго) - впоследствие ми стана интересно дали наистина съм чула правилно... Явно, че тя владее "силата" - хем е в къщата, хем пише...

Не, казах, че гледам заради моя близка, която също гледа. Но нямам намерение да го правя всеки ден. Особено сега есента, като почнат сериалите (които си тегля...). Най-вероятно ще гледам основно номинации - те понякога са интересни. Допълвам се - и изгонвания.

Първите Брадъри ги гледах. Последните 5-6 не съм.

# 2 253

Опелото беше проведено в църква, всеки има определени места и да, кани се. Маккейн почти стана президент при по-предишни избори. Така че, етикетът за такива събития, включващи истински ВИП-ове, включва покани, особено когато се касае за покана към президент на държава и то на най-мощната държава в света. Предполагам разбираш, че не можем да сравним президентът на САЩ с кмета на село Долно Нанагорнище....
Мда, ето как без да искаш, потвърди тезата ми. Нищо лично обаче. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 14:06 от DeltaAzimut

# 2 254
  • София
Да дам мнение и аз за телевизията - възпитава и още как. Особено много влияе на ограничените и глупави хора, които смятат, че всичко, което им показват по телевизията е истина, в т.ч. и новините.
Веднага давам пример, за да ме разберете:
По новините на всички телевизии изтече следната информация - президентът на САЩ Доналд Тръмп, не присъства на опелото на (политическия му опонент - бел. аз) Джон Маккейн. Присъстваха Обама и Буш младши. По това време, Тръмп играл голф.
Извод - Тръмп е идиот.
Ето как телевизията възпитава определени нагласи по отношение на Тръмп.
И хората вярват. И то възрастни хора.
А какво остава за деца?
Показват им по телевизията една мацка, която е мис не-знам-си-каква. Същата тази мацка става известна, гледаме я често я по ТВ, я в Интернет, и да, тази мацка става ролеви модел за момиченцата. Защо? Защото особено в пубертета, родителите са по-скоро врагове, отколкото приятели на децата си. И е много трудно в тази възраст да удържат фронта срещу напудрените ТВ и Интернет персони, които ръсейки един куп глупости, стават пример за подражание на младите. И после се чудим защо младите момичета се държат като парцалеси - ето затова!
Да де, на ограничените и глупави хора. Дъщеря Ви такава ли е?  Нито се чете какво се пише, хей така.
Аз също имам дъщеря и не се влияе от разни глупости.  И син имам, да не го пропусна.

# 2 255
Да дам мнение и аз за телевизията - възпитава и още как. Особено много влияе на ограничените и глупави хора, които смятат, че всичко, което им показват по телевизията е истина, в т.ч. и новините.
Веднага давам пример, за да ме разберете:
По новините на всички телевизии изтече следната информация - президентът на САЩ Доналд Тръмп, не присъства на опелото на (политическия му опонент - бел. аз) Джон Маккейн. Присъстваха Обама и Буш младши. По това време, Тръмп играл голф.
Извод - Тръмп е идиот.
Ето как телевизията възпитава определени нагласи по отношение на Тръмп.
И хората вярват. И то възрастни хора.
А какво остава за деца?
Показват им по телевизията една мацка, която е мис не-знам-си-каква. Същата тази мацка става известна, гледаме я често я по ТВ, я в Интернет, и да, тази мацка става ролеви модел за момиченцата. Защо? Защото особено в пубертета, родителите са по-скоро врагове, отколкото приятели на децата си. И е много трудно в тази възраст да удържат фронта срещу напудрените ТВ и Интернет персони, които ръсейки един куп глупости, стават пример за подражание на младите. И после се чудим защо младите момичета се държат като парцалеси - ето затова!
Да де, на ограничените и глупави хора. Дъщеря Ви такава ли е?  Нито се чете какво се пише, хей така.
Аз също имам дъщеря и не се влияе от разни глупости.  И син имам, да не го пропусна.

Слава Богу, дъщеря ми е вече голяма, че иначе...кой знае.
Децата са деца и да, затова ги наричаме деца, защото са глупави - млади и зелени без опит, мислещи, че всичко, което лети, се яде. Борбата с медиите е неравна - родителите ВИНАГИ са губещите.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 14:07 от DeltaAzimut

# 2 256
Аз пък е така между другото да кажа едно голямо БРАВО на жените,които са решили да родят дете в България и са останали тук,въпреки всичко!!! Heart
Като ви чета за децата и кое на колко е и ми става едно хубаво и мило!

# 2 257
  • София
Какви са тези глупости, че аз моите деца да не съм ги гледала в аквариум. И телевизия е имало, и ББ, и интернет, и каквото се сетиш.

# 2 258
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Някой спомена, че Ева и Ваня се държат цивилизовано, наистина, досега поне така изглеждат.

Не само това, те непрекъснато са заедно - на дивана, на масата, на чина...и само нещо шушукат.  Laughing

Нора може да е всякаква, но стана известна излагайки себе си. Докато Калугерин иска да стане известен излагайки другите.

# 2 259
Добре ме сетихте - да преместя рибката и плюшеното куче Бари в другата стая, че да не попият от тая простотия по телевизора...

Тук няма хора, които да вярват на ББ и да пращат смс-и...то и децата вече знаят, че всичко е едно театро гранде...
Така като го написах, идваме да сме НЕограничени и НЕглупави...демек умни сме...

# 2 260
  • София
А защо да го канят?Те категорично не го искаха там.

# 2 261
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Опелото беше проведено в църква, всеки има определени места и да, кани се. Маккейн почти стана президент при по-предишни избори. Така че, етикетът за такива събития, включващи истински ВИП-ове, включва покани, особено когато се касае за покана към президент на държава и то на най-мощната държава в света. Предполагам разбираш, че не можем да сравним президентът на САЩ с кмета на село Долно Нанагорнище....
Мда, ето на как без да искаш, потвърди тезата ми. Нищо лично обаче. Flowers Hibiscus
Учила съм тези неща в университета /като предмет, не като специалност/, но беше отдавна и не помня протокола точно за този вид събития, затова попитах. И може би не се изразих достатъчно добре, но визирах по-скоро отдаването на почит изобщо в ситуацията, а не само и единствено опелото в църквата.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 13:25 от Reinа

# 2 262
  • Пловдив
Ако някой гледа само сериозни публицистични предавания, ходи на хай-енд културни мероприятия, чете задълбочено тежка класическа литература и слуша префинена (най-често тотално анти комерсиална) музика НЕ ГО ПРАВИ задължително по-умен, по-морален, по-възпитан и изобщо ПО-ПО от останалите. Как не го разбраха хората това. Дали човек ще гледа ББ или няма да го гледа не определя характера и умствените му възможности. Ама не - летят квалификации и общи знаменатели, та дрънка

# 2 263
Бе, и ние имаме гостенин, и заради него изпускам минимум началото на ВБ, защото гледа "Транспортер" от 20 часа, и после някакъв друг филм.

# 2 264
  • София
ПРОМОТО
за тази вечер
  LINK

Общи условия

Активация на акаунт