VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 435
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 280
Мира по-скоро си призна, че е лицемерка, останалото бяха пушеци само...
В същия разговор каза, че лесно може да свие перките на НМ, но го оставя да води, за да се чувства той добре. Как ли се чувства след този разговор НМ?

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 21:22 от mariat

# 2 281
Еее Кравче,моля ти се дай ги в темата. Предполагам много съфорумки искат да ги видят...

Мммммне. Миналата година дадох снимката на Свинаря и едни черни Же класи ме преследваха със седмици. Мерси

A, правилно! Ама все още имам опасения, че си или Гала или Евгени или може би и двамата. По цял ден си онлайн  и вечер пак. 24/7 - или ти плащат, за да си онлайн нон стоп, което пак не е човешко или сте няколко човека, зад един ник. Признай си! И са извини, бе Laughing

# 2 282
Кулагин като си се разправя с амебата Нора даже е забавен, с другите вече почва да пресолява манджата. Хубаво си е написал домашното, подготвен е с храчките. Да си води битките без компромати, та да го видим тогава, така и баба знае.

# 2 283
  • София
Да, грозно и отблъскващо е и много хора са така. Затова ми хареса, че си го признава и то в предаване, което много хора гледат. Явно все пак не е краен конформист.
Божана ми прилича на Ваня Щерева, също толкова инфантилна ми изглежда.
Нямаше ли вчера да бъдат номинациите, стори ми се, че Алекс така каза във вторник?

# 2 284
СорЕ, че ви изоставих ама готвих леща, след малко започвам да я сърбам и да я събирам от деколтето 😜

Тъпа съм и аз, защото гледам ББ откакто го има. Не съм гледала само сезона на Никита. В началото ми беше интересен експеримент, и до днес се чудя дали във втория сезон беше нагласена историята с Елена, Ревльото и Мъро. Сега вече гледам от сеираджийство. Детето ми не гледа, защото в 9, ако не е заспала е полузаспала и изобщо не знае какво става. И между другото по детските канали също дават бози като ББ, само че анимирани.

# 2 285
Ама вие гледатИ ли го туй предаване или не? Ква леща ви гони? Сичко на пюре, така само шА сА позабършете, ако покапе нещо, а не да гоните зърна из пазвата.

# 2 286
Сега ще ти кажа за Елена, по стечение на обстоятелствата и тя и Миро ми бяха приятели- не не беше нагласена, той си е такъв мрънкащ ревльо,  много години бяха заедно и там се преобърна каруцата.  На нея и беше писнало доста преди брадъра, даже се учудих като ми казаха че влизат, защо щяха да се разделят, но уж там да закрепят връзката си........ да ама не.

# 2 287
Даре, аз съм още по миналогодишната схема. Леща, пичие и чантата 😆 Трябват ми няколко дни да навляза в новата.

# 2 288
  • София
Какви лещени зърна, всичко пасирано, ще смучем с лъжицата Simple Smile Сламки НЯМА.

# 2 289
  • В царството на игрите:)
Много хора явно бъркат това да бъдеш директен и да бъдеш агресивен. Кулагин е агресивен, неговата цел е да срива другите, като им знае слабите неща и удря по тях. Това си е чист вампир. Имаше ситуации в които беше директен без да е агресивен, но бяха малко.  
Хареса ми Мира в разговора с Кулагин и Ванко как си признава страха да е директна, защото може да не е харесвана. И всъщност желанието да бъде харесвана.
Абсолютно съгласна съм с казаното за Кулагин. В момента е в стихията си, но забравя, че другите още не са се опомнили и според мен много бързо някой ще му свие перките. Всеки си намира майстора. Според мен  това да си директен не е чак толкова добро качество, когато си в общество и това не е лицемерие, а чувство за такт. Да нараняваш и обиждаш хора наляво и на дясно и да се тупаш в гърдите, че видиш ли си директен не е достойнство, а липса на такт и възпитание. Ако всички се държахме помежду си така, както ни се иска нямаше да сме нищо повече от глутница вълци. Той има типично гейско /в лошия смисъл го казвам!/ арогантно поведение, с което прикрива крайната си несигурност и комплексираност. Има подобни събратя из родното медийно пространство - нищо ново под слънцето. Много скоро скандалите и словесните престрелки между Колагин и Нора ще втръснат до болка, защото не са достатъчно изобретателни да сменят плочата.
Мира, колкото и да не ми се вярва ми е симпатична...за сега Simple Smile Беше до болка откровена, защото не всеки би си признал, че е готов на компромиси, за да се хареса. Разбирам я напълно, защото съм имала не малко подобни ситуации, но не бих си го признала в ефир.

# 2 290
Какви лещени зърна, всичко пасирано, ще смучем с лъжицата Simple Smile Сламки НЯМА.

О, да, как можах да забравя. Всичко на пюре, бухвате една голяма лъжица и дърпате, дърпате... Колкото мине през нея, толкова, нали сте дами, няма да преяждате.

# 2 291
Ида и аз, нищо, че тази година ще гледам само с едно око заради темата. И две деца имам, да се засрамя в ъгъла. Те пък ми подриват родителския авторитет, не искали да гледат, че си имали по-интересни занимания, като да си играят навън например. Невъзпитани деца!

Май са решили да изстискат каквото могат от двете 'баби' и да ги пускат да си ходят. Норчето, Диона и Кулагин ще държат кретащия рейтинг поне десетина дена, преди и на най-заклетите сеирджии да забелят очи.

# 2 292
Въш,въш е израза. Затова има неразбиране между ви. Придържайте се към формата се пак.
SmileSmileSmile

# 2 293
Аз съм дама от типа на Сашето 😆 Пък сме и една зодия, та съвсем. Сърбам здраво с лъжицата и ич ми не е. Айде въшкам се да пробвам лещата 🤣

# 2 294
Почват сагата "Тоника" явно...да видим ще разберем ли кой кого и защо е обидил...

Само за справка да уточним, Активни години: 1969 – 1995 на "Тоника". ББ, ко напрай ти бе? Върна ни колко години назад. А, стига бе!  На два кукумицина сламата ли ще делим в тоя сезон. Баси.  

Общи условия

Активация на акаунт