VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 311
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 625
Биг Брадър и Кулагин флиртуваха ли в изповедалнята или така ми се сторИ, щото ядох пасирана супа без сламка?

# 2 626
Скрит текст:
Скрит текст:
Много нескопосан припадък. Такова въртене. Как камерите точно тогава пък я бяха фокусирали. И после сценки ала Красавицата и Звяра.
От какъв зор ще се преструва? И тази певицата в жълтия халат - защо не я хвана като я видя че припада...а стои и дори като падна нищо не направи, а дочака мъжа й да дойде?!? От такова падане може доста сериозно да се пострада.
Как от какъв зор?! Сценарий примерно. Не познаваш ли Вип Брадър и похватите му?! Rolling Eyes
Загледах го след припадъка - нищо не последва?! Пак  - каква беше целта - дори и режисиран да е?
Е сигурно да покажат какъв мега супер турбо съпруг е Петко. И на мен ми изглеждаше режисирано, падна по много странен начин.
А какво трябваше да направи Петко, реагира си съвсем нормално.
Ако беше режисиран щяха да задълбаят в него,а те само го отразиха и толкова.
Реагира ок, просто според мен искат да го изкарат перфектния идеал за съпруг, пък не можа едно хубаво обяснение в любов да спретне. Едвам се изказа. Това е моето мнение де, аз изисквам повече от мъжа си 😛

# 2 627
  • & I'm not the only one
Биг Брадър и Кулагин флиртуваха ли в изповедалнята или така ми се сторИ, щото ядох пасирана супа без сламка?

JoyJoyJoy  нищо чудно да са спали под един юрган. Особено с гласа и визията на Биги...

# 2 628
Не е невъзможно да припаднеш, просто някои се съмняваме, че не беше изиграно. Аз лично не съм сигурна, все ми е тая да си призная.

# 2 629
Тая Нора всеки ден ни доказва, че по-тъпа просто не може да бъде. Играеше страхотно играта с кутиите Simple Smile
Кулагин пък как може да се смята за хубав, огледала ли му липсват? Издигнал на пиедестал външния си вид, а има точно такъв нелеп външен вид...WTF? И много му знае устата кой с негри, кой с китайци, кой на кого и с кого изневерява, ама като му зададоха елементарен въпрос и подскочи два метра.
Петко големият мъжкар защо реши, че може да влезе в къщата и да диктува кой ще говори и кой не, по негова команда.
Ваня Костова като наприказва някакви неща по адрес на Ева, поне да си беше застанала зад думите, а тя се изложи. Въпреки всичко, чест прави и на двете с Ева, че уталожиха скандала, вместо да го разпалват, както може би се надяваха от продукцията.
Стефан не разбрах защо може да каже, че мрази Нора, това е много силна дума, а Нора би трябвало да му е непозната или поне бегла позната, не ми се връзва нещо.
Това с припадъка ми беше супер странно, кръвното ли й падна на тая мацка. Освен припадъка си, нищо не е показала към момента. По принцип не харесвам жени, които са притурка към мъжете си. Дано тя покаже, че не е такава.
Разказът на Плачков за бременността на Мариана, да ме прости, но не ме докара до сълзи.
Останалите към момента са статисти. Дано се разгърнат.

# 2 630
  • Тра-ла-ла
Загледах го след припадъка - нищо не последва?! Пак  - каква беше целта - дори и режисиран да е?
Оффф, бях забравила, че ти обичаш на всяко питане да получил смлян отговор и готово решение без да се напъваш Trollface

# 2 631
Александра е потресаваща тази вечер, Азис да беше я гримирал или фризирал щеше да е по добре, ами поне да се постриже или да се беше сресала, нз много зле седи, чак ми стана неприятно да я гледам такава. азис си е топно за там, има си живеца той да води и всичките предавания, според мен нещо ни подготвят за смяна догодина на Кънчев. Колагенин не е интересен вече болно его, същи Шев петров, не е важен.
Петко и Плачков се държат, пак малко от старото поколение мъже си личат бе, тоя Папи за къв е там, само блее. Стефчо има още много хляб да изяде, за да се пише Вип, тръгнал на Норчето тъпото да се обяснява, да й седи и да я гледа в очите хахаах. Търси нещо, дето го няма. Само може да се оплете още повече, а да не вземв и да хлътне по нея чее. Мира ми е като Ваня и Ева, сбъркана история, хлопа им!

# 2 632
  • & I'm not the only one
Скрит текст:
Много нескопосан припадък. Такова въртене. Как камерите точно тогава пък я бяха фокусирали. И после сценки ала Красавицата и Звяра.
От какъв зор ще се преструва? И тази певицата в жълтия халат - защо не я хвана като я видя че припада...а стои и дори като падна нищо не направи, а дочака мъжа й да дойде?!? От такова падане може доста сериозно да се пострада.
Как от какъв зор?! Сценарий примерно. Не познаваш ли Вип Брадър и похватите му?! Rolling Eyes
Да покажат Петко като мил и любящ съпруг. Ей така помеждудругото. 

# 2 633
  • София
От фейсбук
Скрит текст:

# 2 634
Стефан е гей за мен, т.е. на ниво Гея Валентина! Опита се да е интересен на гърба на Нора!

# 2 635
  • & I'm not the only one
Една приятелка изкоментира по повод Стефан и разказаното от него за Гала и как шофирала за него цели 100 км. - за 13 години заедно,това ли е най-силният момент,който можа да разкаже ? ...

# 2 636
От фейсбук
Скрит текст:
Този пък не спря да коментира из Фейса
 На  всяка манджа мерудия.

# 2 637
  • Тра-ла-ла
Лорд Минч отдавна издиша. Лафовете му в последните сезони са толкова заучени. И като ги изръси и почва да мига и нервно да се оглежда дали публиката му се радва Rolling Eyes Преди беше по-готин и по-естествен

# 2 638
Освен припадъка си, нищо не е показала към момента. По принцип не харесвам жени, които са притурка към мъжете си. Дано тя покаже, че не е такава.
Тя и да е показала или да покаже по - нататък, дали ще ни го излъчат е друг въпрос. Което се отнася и за другите от съквартирантите, де. Както е тръгнало ще губят цели епизоди с логореята на Кулагин и няма да можем да видим нищо от останалите участници.
Новият шеф Петров, също толкова безинтересен и натоварващ.

# 2 639
  • & I'm not the only one

След този сезон ще завалят съдебни дела.

Едва ли. Биги много обича да чисти имиджа на дразнителите,като  им даде една героична мисия и оправя лошия вкус, като за последно. А на останалите вече им е минало и не им се занимава... До сега сега колко дела има ?

Общи условия

Активация на акаунт