VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 288
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 700
Казани неща, които излизат да се верни обаче.
И да, режисират се от ББ и визитките, както и цялото театро вътре...дава наклон, казва кой какво да каже, как да се държи....
като е попитал Ваня - "в едно интервю казваш еди що си...би ли го повторила, моля"...и ей ви визитката.

# 2 701
Ако някой от екипа чета, да вземе да каже на Кулагин, че пресолява манджата. Вижда се, че той си е такъв и че имат уговорка да прави шоу, но прекалява.

# 2 702
Или да монтират по-балансирано кадрите. Участниците не са само двама, все пак.

# 2 703
....и че ни е многоооооооооо скучно и с триста зора окрякваме до края на епизода.
Мисля, че няма да мога да изгледам шоОто до края. Дори до средата....не ми е интересно бе..не ми е. То няма за какво да се хванеш просто... тъпня пълна.

# 2 704
  • София
Тъпо е, друго щеше да е там шеф Петров и да види Кулагин как се яде боб Simple Smile))
Няма силна мъжка фигура, явно това се е целяло.

# 2 705
Е Ванко 1 и Петко какво са Joy

# 2 706
Joy

Досега не са блеснали с тестостерон, ще видим.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 707
  • София
Е Ванко 1 и Петко какво са Joy
Ами за съжаление от това, което виждаме едно голямо нищо.

# 2 708
Тъпо е, друго щеше да е там шеф Петров и да види Кулагин как се яде боб Simple Smile))
Няма силна мъжка фигура, явно това се е целяло.
А имаше заявки за такива. Чудя се успял и достоен мъж би ли си изкарвал парите по този начин?
Малко извън темата е - на Гала майка й много яко защитава Стефан на страницата на предаването във ФБ.

# 2 709
  • София
Зет като мед, а Simple Smile)))

# 2 710
Скука си е
претоплят една и съща манджа вече за пореден път (гей дразнител, взимането на багажа...) ама манджата вече толкова се е вкиснала, че за нищо не става

# 2 711
Я копирай няколко коментара на майката, да видим, не ми се чете фейсбук помията иначе само заради тях

# 2 712
Я копирай няколко коментара на майката, да видим, не ми се чете фейсбук помията иначе само заради тях
Като коментира нещо ново, че и на мен не ми се търсят.

# 2 713
Е, че този Стефчо като писано яйце го крепят, щом и майка се е втурнала да го брани. Ама това е досада. Смятам, че в една връзка, освен любов, другото най-ценно, което трябва да даваш е и свобода на избор или простичко - избор. Тези Гала и Стефан така са се вкопчили в ТВ филма си, че си нямат избор просто. Друга такава двойка, която ми хрумва са дуетчето Ритон. Апропо, Яна и Петко също се возят в същия влак.
Гала толкова отчаяно демонстрира привързаност към Стефан, че този просто си стои около нея виновен, ако си помисли да прави избори и промени с живота си. Ето гледам я тази сутрин, държи се като ученичка при включването на Стефчо от Нови хан - много й се иска да е нежна половинка на Супермен, ама за съжаление до себе си има един инфатило-тарикат, който винаги ще я прави нея доминиращия Супермен в тази връзка. То това й е и драмата на нея.

# 2 714
  • В царството на игрите:)
Според мен това, което лъсва на пръв поглед от връзката на Гала и Стефчо и изводите, които човек може да си направи на прима виста не са точно верните. Стефчо не ми изглежда лесен човек. Имах такива познати навремето - успяла жена и мъж до нея, който уж се носи в живота използвайки я за ракетоносител, но не беше така. В къщи нещата бяха различни и тя много го ценеше и обичаше, а и той си имаше своето място, което за всички наблюдатели отстрани оставаше неизвестно. Искам да кажа, че совите не са това, което са...

Общи условия

Активация на акаунт