VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 806
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
А Нора само как я гледаше....

# 2 851
  • София
Когато участваше Торнев, тя употреби в един пост израза " гнойна си" . Падна ми  много в очите, не й отива на претенциите и се изложи.  
Дааа..прави се на мила и добра, на нежна, крехка и ранима, докато й правят комплименти, но съвсем друга става, ако някой си позволи да изкаже негативно мнение за нея и мъжа й. Затова.тогава направих снимка на това й изказване и дори го пуснах на страницата на Брадъра във Фейсбук, а май и тук в темата, защото и  двамата не са това, на което се правят. Той в къщата се държеше ужасно грубо и просташки, с Емануела и Миглена.

Видеото от ,,На Кафе'', което Смайли пусна - с ЛИНК за гледане в чужбина

# 2 852
Гала защо се е направила на Чичолина?

# 2 853
  • Испания

За да ѝ каже Стефко, че е мноооооого красива.

# 2 854
А Нора защо е ВИП? Някои се подиграват на по-възрастните участнички, но те имат успешни кариери и са известни от десетилетия. Това, че по-младите не ги познават, не означава нищо. Факт е, че повечето хора в страната знаят кои са и с какво са известни.
Да се изясни предаването за ученици ли е, или е за всички възрастови групи? Ако се стремят само към младата аудитория, да направят Тийн Брадър и готово - проблемът се решава.

Кулагин не е особено известен, както и Диона, поправям се - Наско, Папи Ханс (който на мен ми е известен само от парчето Кекс - някой беше сложил клипа в една друга тема в този форум - гледах го веднъж), мъжа на Гала, Розмари, Петко и Яна (те с какво са известни - с това, че участваха в танцувалното предаване и се ожениха?).

Ако не друго, Ваня, Ева, Ванко 1, Мира, Лора Караджова и донякъде Плачков имат истински кариери.

А миналата година участва един готвач. Не съм го гледала - видях, че много се говореше за него в социалните мрежи и разпространяваха клипове, на които той се дереше като луд. Той с какво е известен - с това, че е готвач? Откакто предаването свърши, не съм забелязала някой да го коментира. Май наистина не е лоша идея да поканят сервитьорката на звездите.

# 2 855
  • София

Може би, защото така я харесва Стефанаки  Laughing

# 2 856
  • Далечният изток
Точно заради това ми се гледа обикновен Биг Брадър, 'виповете' са чиста проба пародия. И семейния брадър беше много сполучлив.

За Биг брадър трябва да се плаща, а Вип-а си е техен патент на Тушевци и сие... Така че гледа ви се, ама няма...

# 2 857
  • на брега на морето
Когато участваше Торнев, тя употреби в един пост израза " гнойна си" . Падна ми  много в очите, не й отива на претенциите и се изложи.  
В едно предаване на Мира гостуваше дъщерята на Желю Желев, която живее в Париж с дъщеричката си - детето беше малко и шавъркаше около майка си. Добрева изглежда се подразни или й се прииска да унижи майката и каза на детето маймунче. С широка усмивка. Оттогава я мразя страшно.

# 2 858
Оф ,този Кулагин вече ми писва. Какъв ВИП е тоя бе - гримьорче. Ами то щом един гримьор се води ВИП, да вземат тогава в следващия ВБ да поканят подобни випове - фризьора на Алисия, маникюристката на Николета, масажиста на Галена, козметичката на Сашка Васева и т.н. Аз лично ще предложа сервитьорката на Мартина Вачкова, Къци Вапцаров и много други известни в България. То и тя ще да е ВИП точно толкова, колкото и Кулаги. А и е същия чишит - направо си е за ВБ

А кой каза за готвенето на Норчето

Ахахах, да! 😂😂😂

# 2 859
  • София
Направихте ли кекса, че след малко започва какво.....Вип Брадър!

# 2 860
Направихте ли кекса, че след малко започва какво.....Вип Брадър!
Тц. На мента със Спрайт съм😄. Не обичам сладко😄

# 2 861
  • Испания
Направихте ли кекса

Тц! Шкембе чорба.

# 2 862
"Добра майка съм"- черешки, ягодки..... На кой ги разправя? Тая едва не си изплю сливиците!

# 2 863
  • София
Видеото от ,,На Кафе'', което Смайли пусна - с ЛИНК за гледане в чужбина

Леле майкоооо - тази Гала направо е обсебена от Стефан. Поне така изглежда на клипа

А относно Мира - ами тя си е типичната лъвица. Докато я четкат си мълчи и се радва на комплиментите, а като я настъпят скача и захапва. Аз съм същата хахаха. На мен лично по-добро впечатление ще ми направи, ако скочи и се скара с някой при някаква явна провокация, вместо да се свива, да мълчи и да реве /примерно/

# 2 864
За Мира Добрева още преди години пускаха материали, че не била много умна и някой от колегите ѝ я беше нарекъл "единица мярка за тъпота".  Недолюбвана си е жената по някакви причини.

Общи условия

Активация на акаунт