VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 361
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 135
  • & I'm not the only one
Сега ми хрумва,че на Петко можеха да дадат да направи липсинг,а Наско отзад да пее или на песен,която да звучи. Много се разочаровах,че  бездарността му мина между капките.

# 3 136
  • София

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 04:06 от Mari_Mar

# 3 137
  • Terra incognita
Сега ми хрумва,че на Петко можеха да дадат да направи липсинг,а Наско отзад да пее или на песен,която да звучи. Много се разочаровах,че  бездарността му мина между капките.
Нали беше във вип денс, можеше да се поразкърши, ама така му е по- лесно.

# 3 138
  • софия
Този Папи на мен ми е гнусен...онези Наско и Ричи - те са простовати -  друга категория неприятни са. Но този претендира да е голяма работа. Има се за интелектуалец и талант, но лази в краката на най-долнопробната публика и 'дружи' с хора, които иначе осмива.

# 3 139
Аз пък току що харесах този Папи. Според мен има талант.

# 3 140
  • София
Малко не по темата..., но знаете ли къде мога да изгледам участията на Яна и Петко от Денсинг старс/ когато се запознаха/?

# 3 141
Норчето обвързана ли е? Истина е, че е проста, но не ми се вижда злобна, докато Колагин е и злобен.

Е, как не ти се вижда злобна, като не иска да се съобрази абсолютно с никого, непрекъснато тропа с крак и иска да и се изпълняват всички прищевки и използва дадената и власт по най-идиотски начин. Мисля, че е много полезен тоя формат, защото за нормалните хора е трудно да повярват, че съществува подобно чудо и като го срещнат в живота мигат ли мигат на парцали.

# 3 142
  • sofia
Мари, не тръгва нещо...
Благодаря ти за труда!

# 3 143
  • Ню Йорк
Норчето обвързана ли е? Истина е, че е проста, но не ми се вижда злобна, докато Колагин е и злобен.

Е, как не ти се вижда злобна, като не иска да се съобрази абсолютно с никого, непрекъснато тропа с крак и иска да и се изпълняват всички прищевки и използва дадената и власт по най-идиотски начин. Мисля, че е много полезен тоя формат, защото за нормалните хора е трудно да повярват, че съществува подобно чудо и като го срещнат в живота мигат ли мигат на парцали.

Норчето е простовата, капризна и лигава, себична ако щете, кулагин е друг модел, злобен, завистлив, мразещ всичко освен себе си /и това даже не е много сигурно/, простак без задръжки и без мярка.

# 3 144
  • София
Мъжете бяха страхотни!
Кога са номинациите?

# 3 145
  • Испания

Простовата е някак разбираемо и можещо да се прости. Нора е проста.

# 3 146
Сезона е слаб откъм участници .Личи си .Тандема Алекс и Азис направо е досаден и излишен ,аз лично едва ги издържам .Бигиии ако четеш тук ,моля махни ги тия-мега досадни са.

# 3 147
Браво на мъжете. Бяха много забавни.

# 3 148
  • Sofia
Да сменят и гласът зад кадър,предпочитам този от Черешката

# 3 149
Кулагин се опитва да имитира Евгени Минчев, но не всеки път му се получава. Онзи има някаква мярка да спре, докато този чопли всички по всяко време.

Относно Петко, нали той се кършеше, а отзад рапираше Наско. С положително мнение съм за мъжете. За пореден път се доказа, че в мъжки колектив се работи лесно и работата спори, докато жените дърпаха пирги, тия репетираха.

За Ваня и Ева си мислех, как изпълнителите от онова време имат прекрасни мелодични гласове, като запеят, а то звъни, приятно, чак да настръхне човек, докато сегашните певици и певци непрекъснато се оправдават с участия и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт