VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 628
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Испания
Малко не по темата..., но знаете ли къде мога да изгледам участията на Яна и Петко от Денсинг старс/ когато се запознаха/?

https://www.google.es/search?q=%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0 … =1366&bih=662

# 3 151
  • Sofia
И без разпяване много добре им се получи,велики са и двете Heart

# 3 152
В това предаване , винаги съм на страната на жертвите на някой безочлив орангутан, който вкарват за да трови вътре и да събира възмущението вън. Не понасям агресивните и злобни хора пръскащи отрови върху някого, още по малко харесвам сеирджиите стоящи отстрани и възхищаващи им се. Но този сезон Жертвата е толкова противна колкото и Агресора. Толкова са ми опротивяли и двамата , че не изпитвам грам съчувствие , за това на брадъра няма да му се получи. Друг път има драма , тука спорим кой крив кой прав - в този случай просто чувам само квичене и кудкудякане и дори не се вслушвам в това за което спорят.
Сега по техния казус виждам почти пълно единодушие - и двамата са един дол дренки И двамата се мислят за красиви ???? това не го разбирам, хайде ще разбера това че се имат за умни , всеки глупак си го вярва...ама поне огледала нямат ли . И двамата имат грозно нарисувани вежди, и двамата имат грозен имплант в устните.
 Ако някой ми посочи 10 разлики ще го черпя - биричка картофки филенце тортичка и ощще нещо ...и всичко това в блендера 

# 3 153
Аз ги гледах с изключен звук.Не понасям такива набързо скалъпени пренавити шоу-та,дори не ми беше смешно.
Кулагин за българският Джефри Стар ли минава,или...?!
minus money
minus attitude
Grinning

# 3 154
Страхотни гласове имат и Ева, и Ваня, запомнящи се

# 3 155
Нора е по-безобидна. Онзи е зъл и няма никава емпатия. Такива хора  могат да станат опасни социопати и масови убийци. Не знам кога, къде и какво се е счупило там, но той наистина е плашещо хладнокръвен и зъл.

# 3 156
  • Испания
Страхотни гласове имат и Ева, и Ваня, запомнящи се

Това е ясно от години. Разпознаваеми са и много талантливи. Точно затова не трябва да участват в подобни формати. В противен случай не само тези, които сме имали контакт с тях, но и голяма част от публиката, разбира какви кофти хора са. Да, за почитателите няма значение, но за "докосналите се до техните характери" не е така. Разваля се цялата магия.

Днес ми се отпусна душата, когато слушах Ваня и Ева. Едновременно с това ми стана мъчно и тъжно.

# 3 157
Нора няма капацитет за основно образование, да не говорим за средно. Трябвало е да учи в училище за бавноразвиващи се- та тя не възприема. Каза,че в момента пише дипломната работа и като излезе ще е готова т.е. някой друг и пише дипломната работа (има такава услуга срещу заплащане).

# 3 158
Само една Ваня Костова да бяха накарали да пее цяла нощ, ей тогава нямаше да стана от компютъра, докато не заприличам и аз на две Вани Костови. Ангелски глас, че и на тези години. Heartpulse

# 3 159
На колко години е Нора?

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 00:49 от Everythhing

# 3 160
# 3 161
Нора е по-безобидна. Онзи е зъл и няма никава емпатия. Такива хора  могат да станат опасни социопати и масови убийци. Не знам кога, къде и какво се е счупило там, но той наистина е плашещо хладнокръвен и зъл.
Да много си права ,нещо в него се е счупило.

# 3 162
  • Испания
Да много си права ,нещо в него се е счупило.

У него е имало нещо, което да се счупи. Тя, горката, дори няма нищо за чупене. КУ-ХА Е!

# 3 163
Нора е за съжаление... Майка й и баща й трябва в земята да потънат от нейната простотия. Какви са били тез пари, тоз бизнес, тоз Слънчак, та да те оправдаят така да си оставиш детето в батака. Плюе, яде, говори, плюска, сумти, грухти, обезобразило се с операции, не си вярва, че е хубаво, не може да говори, просто, тъпо, неграмотно, нахално, надуто, кречетало, несигурно в себе си... Къде са спали тия родители? Какво са правили в последните 24 години... Горкото момиче... Ха дано намери един мечо, да минава подвенчило и да се поскрие малко. Аз искам в следващите 5 години да зяпам Папито по всички канали, а не Нора. Ще е супер и за водещ, и за участник. Да му дават наградата и да свършва по-рано тоя сезон.

# 3 164
Нора е за съжаление... Майка й и баща й трябва в земята да потънат от нейната простотия. Какви са били тез пари, тоз бизнес, тоз Слънчак, та да те оправдаят така да си оставиш детето в батака. Плюе, яде, говори, плюска, сумти, грухти, обезобразило се с операции, не си вярва, че е хубаво, не може да говори, просто, тъпо, неграмотно, нахално, надуто, кречетало, несигурно в себе си... Къде са спали тия родители? Какво са правили в последните 24 години... Горкото момиче... Ха дано намери един мечо, да минава подвенчило и да се поскрие малко. Аз искам в следващите 5 години да зяпам Папито по всички канали, а не Нора. Ще е супер и за водещ, и за участник. Да му дават наградата и да свършва по-рано тоя сезон.
Недей така бе Маре,не убивай всичко детско изведнъж.Има хляб още и Норчето и в Кулагин.

Общи условия

Активация на акаунт