Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 24

• 24 606
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, ентусиазмът ми никакъв го няма нещо. Разчитам на вас и вашите папарашки умения довечера, очите на четири и умната - без припадъци, повръщане и други изцепки, трябва да разказвате. JoyНие с Моски и останалите ще държим фронта тука. Grinning

# 106
Представяте ли си как понеже само техните фенове са срамежливи, около всички актьори има хора, те стоят сами? Не можете да им причините такова нещо, нали Wink

Това всъщност ми е тайното желание. Да стоят самички и ние да отидем и да си поприказваме...ако успеем да кажем нещо, разбира се Simple Smile Да се извиним за всички лигавщини, да кажем, че пишем с ужасно много любов и да попитаме мусака или чушки?

Зайко, аз съм по фон дьо тен Joy Роклята от бала не ми става

Да, добре, те да добрички, пичове и ще се радват да се снимаме. Оххх...

# 107
Преди старта си пожелавам сценаристите да опровергаят всички наши опасения и 6-ти сезон наистина да е най-добрият досега, както каза Милошев 🤞

Момичета на терен, прекрасно преживяване ви пожелавам довечера и да ни направите съпричастни с много снимки Hug

# 108
Охххх, Зайко, добре. С жалбата рокля ще съм.

# 109
Момичета, да си изкарате страхотно довечера! Очаквам да ни засипете с доволно количество снимков материал.
Simple Smile

За шести сезон си пожелавам сценаристите да не са получили внезапна амнезия за всичко, което са правили до момента, да бъдат последователни и да се придържат към красивата история, градена с толкова мисъл и внимание. 

# 110
Щом сме тръгнали да си пожелаваме за шести сезон....
Искам много изписани теми
Искам медицински казуси, които да ни държат в напрежение до разрешаването им
Искам любовни реплики, които да ни карат да изпоприпадаме от кеф
Искам секс сцени, които да възмутят до дъно моралистите
Искам песни, които после да въртим със седмици
Искам хепи енд, дори и да е клиширано Simple Smile

Искам пържени филии, мусака и пълнени чушки!  Joy

# 111
Дона, а боя къде го забрави? Joy

# 112
Дона, а боя къде го забрави? Joy

Ужас, от толкова притеснения тотално изключих за боя:

Искам Марио да набие Банков!

Скрит текст:
Искам Тони още тази седмица!!!

# 113
  • София
Здравейте момичета. По принцип съм позитивен човек, но днес съм много сдухана. И аз не знам защо. всъщност знам де, но няма да развалям настроението с черни мисли. Ще кажа само, че в този момент всичко ми е струва едно страшно лицемерие, нечестност и фарисейщина. Ако не ме опровергаят ще бъде наистина жалко.

Момичета, с вас ще се видим довечера. Ако успея да се добера до нас навреме ще съм по дънки и тениска. Ако не - с работно облекло, т.е. с панталон и риза.

# 114
Роси, и аз съм така, нещо не ми е на кеф. Имам чувството, че с този 6ти сезон все едно прескачат 5ти даже още от първия епизод, който няма нищо общо с миналия сезон. Дано ме опровергаят и мен.

# 115
Момичета, айде да изчакаме поне един-два епизода преди да се отчайваме. Не знаем какво и как ще си спомня, а и Банков има право да си спомня каквото си ще Grinning

# 116
Момичета, айде да изчакаме поне един-два епизода преди да се отчайваме. Не знаем какво и как ще си спомня, а и Банков има право да си спомня каквото си ще Grinning
Оооо не, няма право. Ти не знаеш ли, че оня самолет за Германия всъщност се разби, той обаче по чудо оцеля и има частична амнезия - ясно му е, че има едно дете на 11 и едно в проект, ама не помни кое от коя жена е. Изобщо, той не помни женен ли е??? Има в портмонето си снимка на една руса, една чернокоса, едно момиче и снимка от видеозон, обаче как да ги навърже? И пръстенът на верижката на врата му на коя принадлежи? Ами сега??? Шок и ужас!
И каква е тая книжка за управление на мотор до паспорта, като него го е шубе даже кола да кара?

Истината е (тук разкривам огромен спойлер), че Банков  е изкарал целия 5 сезон на летището в Берлин в търсене на себе си, докато обикаля терминалите. Даже филм имаше по тая тема:

# 117
  • София
Моски, нека имам право да не се чувствам ОК от нещата, които чувам и виждам. Kissing Heart Ако ме опровергаят с радост ще напиша, че съм грешала и се извинявам, че не съм имала доверие в екип, сценаристи и продуценти и че всъщност са си свършили добре работата.

Позволявам си да ви покажа, част от интервюто на един актьор с когото съм имала щастието да прекарвам летата си като дете. Въпреки, че е по-голям от мен и бях хлапе, което по случайност се подвизаваше с големите, още помня, че беше магнетичен и запленяваш с безкрайния извор от истории, смешки и сцени, които разиграваше.

# 118
Доне, ако сценаристите се олеят имам връзки в НТ, обещавам ти, че с твое разрешение това може да стигне до очите и ушите на сценаристите. Smiling Imp

# 119
Доне, ако сценаристите се олеят имам връзки в НТ, обещавам ти, че с твое разрешение това може да стигне до очите и ушите на сценаристите. Smiling Imp
JoyJoyJoyJoy
Имаш разрешение!
В такъв случай може ли да ги уведомиш, че Дисни са решили да направят продължение на "Търсенето на Немо"?
Представям ви ексклузивно плаката:

Роси, ужасно се извинявам и ми е неудобно, че се шегувам под твоя пост. Разбирам те.

Общи условия

Активация на акаунт