Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 24

• 24 601
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Роси, само аз смятам, че Марио ще сгафи, останалите са на мнения, че няма.
аз съм с теб😃

# 91
Майче, защо така ме отлъчи? Нали бяхме ние срещу тях Animal Joy Cat Марио ще сгафи нещо.

Роси, аз съм сигурна, че му е вдигнала, той нямаше да спре да звъни, ако не беше му вдигнала тя и не му беше казала две приказки и нямаше толкова сигурна да отиде след това при Марио, ако не беше сложила край с думи, а не с мълчанието си.
Бална рокля не успях да намеря, дано няма фейсконтрол и ме пуснат в салона и без нея. Animal Joy Cat

# 92

Роси, аз съм сигурна, че му е вдигнала, той нямаше да спре да звъни, ако не беше му вдигнала тя и не му беше казала две приказки и нямаше толкова сигурна да отиде след това при Марио, ако не беше сложила край с думи, а не с мълчанието си.
Съгласна съм! С двете ръце съм за! Grinning

# 93
До леглото на събудилата се съпруга, Банков съвсем различни ретроспекции трябва да има според мен. Та те са живяли заедно поне 12 години и са имали дете, което трагично са изгубили. Гледайки Ева логично би следвало да си спомня дъщеря си и да се терзае как и кога да й разкаже какво е станало. Абсурдно е да разсъждава в колко неподходящ момент се е събудила жена му и как да драсне при любовницата, с която е бил 4 месеца.
Досега няма персонаж, който да ми е неприятен ( някои са ми досадни - Васко примерно Laughing) и не ми се ще Банков в сезон 6 да е първия.

Ако все пак Зорница си легне с доцента и аз приключвам с ОЖ.

# 94
Дойде заветният ден! Blush
На нашите представителки довечера искам да пожелая една паметна вечер Hug Дано триото е там и дано имате смелост да снимате Smile Пък ние тук ще ви чакаме да разказвате и да споделяте материал. Вие сте нашите очи и уши довечера Smiley

# 95
Добро утро и от мен. Отправям молитва за много любов за всички Ковачеви през новия сезон. Дано довечера в епизода да си получим нашите 10 секунди щастие. Телефона е подгрят за папрашки снимки. Само да минават по-бавно. Simple Smile

# 96
Демек - клюкарки Animal Joy Cat

# 97
Да тегля ли една молитва Отче наш откраднат живот стайл? Animal Smiley Cat

# 98
От сутринта(6 часа) вече съм нервна и си говоря "ще го направя, няма да го направя, ще го направя, няма да го направя, ще го направя, няма да го направя".
Май ми се прииска да го направя.
Телефонът е с изпразнена памет и готов за подвизи.

А, сутринта казаха, че Е. Милошев, Вл. Карамазов и Вл. Пенев ще са в сутрешния блок

# 99
Доне, уточни се кое ще направиш, да не станат недоразумения. Stuck Out Tongue Winking EyeТи си нашият фотограф, на теб разчитам. Grinning

# 100
Ще го направиш, Доне, защото като гледам какъв епизод се очертава, довечера единственото интересно нещо ще бъде вашата среща с нашите хора. И вие няма да ни лишите от възможността да разберем колко са прекрасни Wink

Ди, всичко искаме Simple Smile

# 101
Доне, уточни се кое ще направиш, да не станат недоразумения. Stuck Out Tongue Winking EyeТи си нашият фотограф, на теб разчитам. Grinning

Споко, ще фотам до откат. Сутрешната ми дилема е дали да застана и аз до тях (тримата) за снимка Joy Нервно ми е само като се сетя, обаче трябва да го направя.

Така, така, Моски. Ох, кажи ми още нешо хубаво. Прекрасни са и са милички и добрички.
Дано да е само епизода довечера, а не цялата седмица да я пишем нулева

# 102
Добрички и не папкат пораснали дечица. Опа, не съм Моски. Joy

# 103
Доне, те са супер готини пичове, които са мили и забавни и няма да имат нищо против да разберат колко много цените работата им. Ще се ухилят, ще се щракнете и готово. И те доволни, че хората ги харесват, и вие.
Представяте ли си как понеже само техните фенове са срамежливи, около всички актьори има хора, те стоят сами? Не можете да им причините такова нещо, нали Wink

# 104
Последно уточнение, Зайко е по дънки и потник, Ди,  обличай балната рокля, за да ми контрастираш. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт