Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите и методите за отслабване, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума по време на процеса на отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите и методите за отслабване, обсъждани във форума?
Във форума се споделят различни стратегии за отслабване, включително протеинна диета, нисковъглехидратни диети, балансирано хранене в рамките на Зоната, редовни упражнения и контрол на порциите. Хората също са насърчавани да избягват сладкиши и тестени изделия. Освен това се обсъждат методи като точкова диета, вегански тест, НВ-ВМХ хранене, яйчен фаст и 21-дневна фиксация. Някои хора споделят идеи за менюта с включване на риба и зеленчуци, използване на витамини и лъжица мед и използване на кръвен тест за съвместимост с храните.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума по време на процеса на отслабване?
-
Какви са някои стратегии за преодоляване на предизвикателствата при загуба на тегло?
-
Какви са препоръчителните домашни тренировки?
Аз съм на хранителен режим от 16 април и все още го спазвам. Зимата бях качила доста и за моя скромен ръст от 168 см си носех цееели 70 килца. Мотивирах се и отслабнах за близо 5 месеца 11 килограма. 59 съм в момента, но има какво да се желае още. Имам нужда да стегна корема, но хич не обичам упражненията. Първия месец от режима тичах всеки ден. Но за упражнения , коремни преси все си намирам оправдания , че нямам време. Не ги харесвам тези коремни преси и планкове, а има ефект от тях. Ако сте преодолели същия проблем, давайте съвети.
Обожавам картофи, под всякаква форма, но съм забелязала, че когато ги включа, не топя мазнини. Отдавам го на факта, че са въглехидрати, но може и просто да прекалявам с количеството.

Иначе и аз останах учудена, че мъж се включва в тема за диети.
Преди да се прибера след работа, реших да потъна в мола за дънки. Е няма такива гадни съблекални и огледала като в ZARA! Тръгнах си с празни ръце, увесен нос и каталясала от пробване на 5-6 чифта.