Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 52 082
  • 412
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, къде ще е новото  работно място на др. Гинчева?
Весели празници и хубав ден!

# 241
Здравейте, къде ще е новото  работно място на др. Гинчева?
И аз това щях да питам. Персонално нея с удоволствие бих я посетила отново.

# 242
И аз вчера разбрах, че д-р Гинчева няма да е вече част от екипа им. Някой с предложение към кого да се насоча сега?! За съжаление, нямам никакви наблюдения за останалите , а преди 2 дни звъннаха, че ДЯ са вече налични при тях.

Др Бодурска с 6 ръце препоръчвам

# 243
Здравейте, къде ще е новото  работно място на др. Гинчева?
И аз това щях да питам. Персонално нея с удоволствие бих я посетила отново.

Ще работи в Сърце и мозък. Откриват гинекологично отделение, с намерение за неонатология до края на следващата година

Дайте още малко мнения за др Бодурска!?

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 07:20 от М. К. 638929

# 244
Днес разбрах, че док. ГИНЧЕВА е в др. Клиника.Не знам какво да правя престой ми инвитро 3 под ред с ДЯ. Да Рискувам ли в др. Клиника? Имам Замразени ембриони какво се случва с тях? Много съм объркана...

# 245
Какво предлагат от клиниката? Към кой лекар те насочват?

# 246
Аз се доверих на Бодурска, понеже имах една загуба в родния си град Търново и понеже нямаме АГ което се занимава с тромбофилия конкретно, след търсене и питане тук-там се насочих към Плевен и докторката.
На 29г. съм, бременността ми беше спонтанна и няколко седмици след положителния тест, бях при докторката. Направи ми добро впечатление, че ми прегледа всички изследвания, които ѝ носех и на един бял лист си нахвърли основните неща. Каза ми да започна терапия с Фракси и ми пусна още едно допълнително изследване за АФА. Каза и че всеки месец ще трябва да си следя коагулацията и да пускам ПКК. Същевременно ходих и при Рилчева, от която не съм очарована, заради хипофункция на ЩЖ.
Така от март до октомври 2021г. всеки месец бях при Бодурска. На всеки преглед гледаше кръвоток и плацента. Вярно, не е много разговорлива( но и наче отговаря щателно ако имаш въпроси) и не се държи приятелски с теб, но си разбира от работата. Феталните морфологии също при нея правих, т.к има лиценз. Реших да отида на последната ФМ и на още едно мнение от проф. Марков в София, ей така, да видя и той какво ще каже - ами нищо ново. Припокриваше се неговото мнение с това на докторката.
Понеже  Бодурска не участва в раждания, реших да родя във Втора база и така ноември 2021г. родих дъщеря си Simple Smile

# 247
Казвала съм го и преди и то със сигурност по-назад в тази тема. Не е важен толкова лекаря, а реакцията на организма. Протокола при изследвания и лечение е идентичен. Прилагат се едни и същи медикаменти почти при всички...

# 248
Днес разбрах, че док. ГИНЧЕВА е в др. Клиника.Не знам какво да правя престой ми инвитро 3 под ред с ДЯ. Да Рискувам ли в др. Клиника? Имам Замразени ембриони какво се случва с тях? Много съм объркана...

Ембрионите би трябвало да са в клиниката?! Според мен просто трябва да избереш друг доктор и да продължиш със започнатото.

# 249
От клиниката не са ме търсили. Звъннах на док. Гинчева да и кажа, че вече съм испила антибиотика и пробиотика. Защото преди това ми правиха биопсия, и не беше много добра. И тя ми каза, че е в др. Клиника. Каза ми, че ще се чуем пак др. Седмица.

# 250
От клиниката не са ме търсили. Звъннах на док. Гинчева да и кажа, че вече съм испила антибиотика и пробиотика. Защото преди това ми правиха биопсия, и не беше много добра. И тя ми каза, че е в др. Клиника. Каза ми, че ще се чуем пак др. Седмица.

Аз също провеждах лечение след не добър резултат от биопсия, но аз звъннах на акушерката на др.Гинчева и тя ми каза за напускането на докторката. Ние решихме да продължим с доц.Иванов. (той ми прави цветна снимка и поне имам някакви бегли наблюдения от него).

# 251

Може ли да споделиш как протича цялата процедура. На мен също Др
Гинчева иска да ми прави биопсия след неуспешен трансфер( мен пуща ме е страх)
  Аз мисля да сменя клиниката.

# 252
Ще помисля какво ще правя!Док.Гинчева се държа по тел. Все едно продължаваме, но аз имам колебания дали тя е моя доктор. Задавм си въпроси дали да Рискувам. Нямам никаква представа за др. Доктори!

# 253
Ще помисля какво ще правя!Док.Гинчева се държа по тел. Все едно продължаваме, но аз имам колебания дали тя е моя доктор. Задавм си въпроси дали да Рискувам. Нямам никаква представа за др. Доктори!

С мен по същия начин се държа, все едно продължаваме. Но аз също си мисля,че не е моя лекар.( Нищо лично, просто не ми е тя късмета) На няколко пъти се опитах да питам неко и тя ме срязваше. Ние с мъжа ми сме еднаква кръвна група А+  казах й, че съм чувала че е проблем това. Тя ми каза да ди гледам моята работа и да оставя това тя да го мисли. Но нито ми обясни нито ме успокои.

# 254
[/quote]

С мен по същия начин се държа, все едно продължаваме. Но аз също си мисля,че не е моя лекар.( Нищо лично, просто не ми е тя късмета) На няколко пъти се опитах да питам неко и тя ме срязваше. Ние с мъжа ми сме еднаква кръвна група А+  казах й, че съм чувала че е проблем това. Тя ми каза да ди гледам моята работа и да оставя това тя да го мисли. Но нито ми обясни нито ме успокои.
Да  и  смен се държи по същия начин. Не е много разговорлива, Не обича много да и се задават въпроси. По някой път се чусвам  като  глупачка след някой въпрос.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 15:51 от Nadin Dim.

Общи условия

Активация на акаунт