Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 52 069
  • 412
  •   1
Отговори
# 255
Ще помисля какво ще правя!Док.Гинчева се държа по тел. Все едно продължаваме, но аз имам колебания дали тя е моя доктор. Задавм си въпроси дали да Рискувам. Нямам никаква представа за др. Доктори!
Ще помисля какво ще правя!Док.Гинчева се държа по тел. Все едно продължаваме, но аз имам колебания дали тя е моя доктор. Задавм си въпроси дали да Рискувам. Нямам никаква представа за др. Доктори!

С мен по същия начин се държа, все едно продължаваме. Но аз също си мисля,че не е моя лекар.( Нищо лично, просто не ми е тя късмета) На няколко пъти се опитах да питам неко и тя ме срязваше. Ние с мъжа ми сме еднаква кръвна група А+  казах й, че съм чувала че е проблем това. Тя ми каза да ди гледам моята работа и да оставя това тя да го мисли. Но нито ми обясни нито ме успокои.
Да  и  смен се държи по същия начин. Не е много разговорлива, Не обича много да и се задават въпроси. По някой път се чусвам  като  глупачка след някой въпрос.
[/quote]

Да и аз съжалявам,че съм попитала за нещо. А сега какво мислиш да правиш?

# 256

С мен по същия начин се държа, все едно продължаваме. Но аз също си мисля,че не е моя лекар.( Нищо лично, просто не ми е тя късмета) На няколко пъти се опитах да питам неко и тя ме срязваше. Ние с мъжа ми сме еднаква кръвна група А+  казах й, че съм чувала че е проблем това. Тя ми каза да ди гледам моята работа и да оставя това тя да го мисли. Но нито ми обясни нито ме успокои.
Да  и  смен се държи по същия начин. Не е много разговорлива, Не обича много да и се задават въпроси. По някой път се чусвам  като  глупачка след някой въпрос.

[/quote]Звъннах на акушерката на Гинчева каза да си избера някой др. Доктор.Не ми се рискува в др. Клиника да ги трансферирам да не ги изгубя. Това е последният ми шанс да имам детенце. Мисля този опит да ми е за последно. Нямам възможност вече всичко изчерпих!Имам 3 ембриона от донорска яйцеклетка дано този път стане чудо🙏

# 257

С мен по същия начин се държа, все едно продължаваме. Но аз също си мисля,че не е моя лекар.( Нищо лично, просто не ми е тя късмета) На няколко пъти се опитах да питам неко и тя ме срязваше. Ние с мъжа ми сме еднаква кръвна група А+  казах й, че съм чувала че е проблем това. Тя ми каза да ди гледам моята работа и да оставя това тя да го мисли. Но нито ми обясни нито ме успокои.

Звъннах на акушерката на Гинчева каза да си избера някой др. Доктор.Не ми се рискува в др. Клиника да ги трансферирам да не ги изгубя. Това е последният ми шанс да имам детенце. Мисля този опит да ми е за последно. Нямам възможност вече всичко изчерпих!Имам 3 ембриона от донорска яйцеклетка дано този път стане чудо🙏
[/quot

Пожелавам ти го от сърце. 🙏🙏🙏 Дай Боже да стане!

# 258
Nadin Dim., разбирам те - и аз се подготвям да бъде за последно, аз също се изчерпах (и не само финансово, но и емоционално).
Не се притеснявай от смяната на лекаря - вярвам, че при ин витро с ДЯ по-голямата роля е на ембриолозите, а те ще бъдат същите.
Аз също се готвя за инвитро с ДЯ и направих само две посещения при доц. Иванов и той ми каза, че освен ако не излезе нещо неприятно в изследванията, няма нужда да се виждаме повече - чак за процедурата (от което си дадох сметка, че всъщност в тази процедура по-скоро е важно кой ще опложда,  размразява и т.н.т.)
Стискам ти силно палци и ти желая вяра, сила и късмет! Hands Fist

# 259
И на теб ти пожелавам късмет и вяра 🙏Дано всички получат това за което мечтаят🙏

# 260
Препоръчвам с две ръце д-р Бодурска и ак. Горанова. Страхотни профисионалисти. Благодарение на тях вече се радваме на двумесечната си дъщеря. Обрана е малко в разговорите док, но винаги се е отзовавала на всеки въпрос. При нас се получи от първия опит! Пожелавам на всички успех и скоро да се радвате на малки човечета!

# 261
На мен ми предстои започване на 3ти опит.Заповедта ми е от февруари месец.Тоест трябва да започна възможно най-бързо.Пациентка съм на Д-р Гинчева.
Предния месец разговарях с нея и се уговорихме да се чуем  когато дойде цикъл.
Е,дойде, и се надявах да се уговорим за преглед или някакви изследвания.НО когато се чухме останах доста учудена.Каза ми,че вече не е в центъра и избора е мой - Дали да продължа при нея или в същата клиника с друг доктор.И сега трябва да взема решение за дни,да не кажа ден.
От днес,за утре как се взима такова решение?Не трябваше ли от центъра да предупредят по някакъв начин?Смятам да им звънна утре,но незнам към кой да се насоча,ако остана там.
Има ли други в това положение и какво решение взехте?

# 262
Аз съм в същото полужение като теб! Доста мислих и мисля да се насоча към док.Бързашки ако има как. Дано късмета да е с нас🙏

# 263
Сега си погледнах заповедта от фонда, в която пише, че одобряват 3ти опит в МЦ - Кирм. Така, че чуденката ми сега е само за доктора. Мисля да се насоча към Д-р Бодурска

# 264
Препоръчвам с две ръце д-р Бодурска и ак. Горанова. Страхотни профисионалисти. Благодарение на тях вече се радваме на двумесечната си дъщеря. Обрана е малко в разговорите док, но винаги се е отзовавала на всеки въпрос. При нас се получи от първия опит! Пожелавам на всички успех и скоро да се радвате на малки човечета!

И аз съм с първи успешен при др Бодурска, препоръчвам силно. Винаги отговоря по телефон или вайбър, дори лятото като беше отпуска нямаше проблем и вдигаше.

В родилното в друг град едната акушерка също ми я хвали като специалист и като човек защото била работила с нея. Доста успокоително ми подейства на фона на това, че първо раждане и малко се бях  поуплашила 🙊

# 265
На мен ми предстои започване на 3ти опит.Заповедта ми е от февруари месец.Тоест трябва да започна възможно най-бързо.Пациентка съм на Д-р Гинчева.
Е,дойде, и се надявах да се уговорим за преглед или някакви изследвания.НО когато се чухме останах доста учудена.Каза ми,че вече не е в центъра и избора е мой - Дали да продължа при нея или в същата клиника с друг доктор.И сега трябва да взема решение за дни,да не кажа ден.
От днес,за утре как се взима такова решение?Не трябваше ли от центъра да предупредят по някакъв начин?Смятам да им звънна утре,но незнам към кой да се насоча,ако остана там.

На мен акушерката на др Гинчева ми каза , че всичко е станало много бързо и е било изненада за всички ... на 20.12 е казала, че ще напуска и на 22.12 и бил последният работен ден. Ние се насочихме към доц.Иванов.

# 266
Здравейте Simple Smile и ние трябваше бързо да решим и се насочихме към доц. Иванов.В петък дори бях на преглед при него и съм очарована от отношението. Прегледът беше доста по- детайлен, не се чувствах неудобно, че задавам въпроси, а точно обратното - насърчаваше ме да питам. Дори се поинтересува как ми се е отразила пункцията, след Инвитрото през ноември.. Въпрос, който не ми беше зададен от докторката след процедурата. Дано промяната на доктор или клиника на всички да ни е на късмет! Simple Smile
quote author=Vesi Georgieva 662941 link=topic=1062309.msg44112996#msg44112996 date=1641803699]

На мен акушерката на др Гинчева ми каза , че всичко е станало много бързо и е било изненада за всички ... на 20.12 е казала, че ще напуска и на 22.12 и бил последният работен ден. Ние се насочихме към доц.Иванов.
[/quote]

# 267
Доц. Иванов и акушерката са страхотни. Пожелавам ви успех

# 268
Доц. Иванов и акушерката са страхотни. Пожелавам ви успех

Да, да и пак да!
Аз също смятам, че са страхотни (въпреки,че съм ги срещала едва няколко пъти). Доц. Иванов всичко обяснява - само да спомена нещо в хода на разговора, след това се връща на него и обяснява защо е така. А акушерката ми вдъхва някакво спокойствие и винаги е много внимателна....
Подкрепям Hands Plus1

# 269
Здравейте, аз също съм при доц. Иванов. Доволна съм,  всичко обяснява и е внимателен. А акушерката Меги Русанова наистина ми вдъхва повече спокойствие. Аз ще правя Ин витро при него и този месец започваме стимулацията.
Много успех на всички и дано скоро да видим положителния резултат!

Общи условия

Активация на акаунт