Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 53 828
  • 445
  •   1
Отговори
# 435
Не виждам смисъл да се заяждате?! Писах на дамата "МИСЛЯ ЧЕ". Приключвам спора. Безсмислено е!
А може ли да кажете кои са специалистите, които извършват пункция, таймиране, трансфер в Пловдив?

# 436
Предполагам само правят прегледи

# 437
Не е заяждане, с подвеждане. Когато някой не е сигурен за нещо толкова сериозно, като това, че мисли, че там се правят процедури, би следвало, да е сигурен поне за нещо малко. Жената пита и не е наясно, а вие може да я подведете неволно. Аз твърдя, че самата процедура се извършва в Плевен и човек трябва да е готов да ходи когато се наложи да отиде за преглед до там, да си отдели целия ден. Тук говорим за път през София или прохода Троян -Кърнаре. Казва го човек, правил го това няколко години подред.
Успех!

# 438
Мисля че в интернет има адрес и телефонен номер, всеки може да звъни и да се интересува, така става счупен телефон!

# 439
Има телефон, така е.Просто първо реших да попитам тук, все пак има доста хора от Пловдив и може все някой да знае и да даде информация.Благодаря на двете дами за информацията!Ще се поинтересувам на място.

# 440
Идеята е да си помагаме с информация и подкрепяме, достатъчно е останалото напрежение, съветвам ви да се обадите на посочените телефони в интернет и да разпитате. Успех!

# 441
Точно! Не виждам никакъв смисъл от заяждане и нападки. Достатъчно е напрежението, стресът по този трънлив път. Пожелавам на всички пухкав резултат и да приключат мъките, като при нас! 🍀

# 442
Аз водя процедури там от 2 години, ако някой има въпроси за клиниката в Плевен мога да дам информация 🍀

# 443
Аз принципно се интересувам , тъй като мислим да сменим Пловдивската клиника и сме се насочили към Плевен.Всякаква информация би ми била полезна.Като започнем от доктор, и дали работят със сложни случай като мъжки фактор и намален резерв при мен.Имаме две не успешни процедури в Пловдив.Благодаря предварително!Успех на всички!🫶

# 444
Д-р Будруска е страхотен специалист, аз не съм нейна пациентка но много хора ми я препоръчват с две ръце 🙌
Работят със мъжки фактор с намален резерв вече не знам, но наистина трябва да се подготвите за пътуване, доста често аз съм доволна от клиниката близо ми е персонала е усмихнат, просто трябва първо да се насочите към някой от лекарите в Плевен и те вече ще ви обяснят подробно, ще имате консултаци и вече ще прецените дали клиниката ви допада 🍀
Пожелавам ви късмет 🍀

# 445
Dessy, аз съм правила няколко процедури при д-р Иванов. Към нас подхода е бил индивидуален, защото аз съм с ПКЯ, а ММ с лоша СГ. Всичко се следеше в динамика и са реагирали адекватно и професионално. Правили сме консултации с доц.Конова преди стартиране на всяка процедура. Отделно сме правили консултации с уролог за ММ и ендокринолог за мен в Пловдив, за да си спестим разкарването до там.
В непосредствена близост до клиниката има апартамент, който се отдава под наем за пациенти на клиниката. Така между някои от прегледите и пункция/трансфер може да се пренощува. Това вече всеки си решава. Не е необходимо всеки път да си с партньора. Основно прегледи и изследвания са насочени към теб. За партньора изискват преди стартиране СГ и ако решат допълнителни изследвания. После той в деня на пункцията дава проба и толкова с него Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт