С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 453
  • 974
  •   1
Отговори
# 600
  • Fort Worth, TX
Сигурно го правят нарочно, чак и банята да се вмирише, как я ползват изобщо. Може би знаят, че се дразниш и затова. Което няма логика, но то и обратното пак няма ...
Не , не е нарочно.Просто ги мързи да почистят и ги си оставят нещата така.

# 601
Браво, Кремито! Дано ги одобрят бързо и ти се махнат от главата. Храни куче да те лае! Добре ще си живеят със 100 долара на седмица.

# 602
  • Canada
Неща от сорта, че не съм им помагала, че те давали толкова много пари разбирай 100$ на седмица за 2 човека, ако изобщо се даде.Как съм можела да им кажа , че са мърлячи.Била съм лоша майка и съм ги екплотирала и защо , когато хвърляли боклука не съм им казвала БЛАГОДАРЯ.
Чакат да им одобрят евентуално апликейшъна и бекгроундчек за къща.

Ужас!!!  Joy

Сори, обаче е толкова абсурдно, че чак е смешно... Аз бих ги изхвърлила на улицата да си чакат одобрението и да се оправят както могат. И после бих си дезинфекцирала къщата  Joy

Това девойката ли ти го наприказва или синчето?

# 603
Вероятно синчето, но подучено от девойчето Simple Smile
А тя сигурно обръща доларите в левове и кво, право е момичето Joy - 400 долара на месец, си е едно близо 700 лв.. Ако идва от семейство с 600 лв. месечен доход, нормално е да й се виждат много за едното хранене.
Вярно ги експлоатираш децата, гадна свекърва такава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
  • Canada
То да не е само хранене? Ами ток, вода, интернет, тоалетна хартия?  hahaha

# 605
Най-доброто за тях е  да останат сами и се видят кой кой  е,после може да им се помогне.

# 606
  • Сан Франциско
Ееех, Креми, те от доброта са ти се качили на главата! Тъй като казваш, че нямат пари - предполагам за Section 8 чакат? Ако е така, чак ми се иска да съм по-близо да им гледам сеира като видят в какво и къде ще ги настанят.

И как да нямат домакински способности 20-годишните? Имат не ами...ама е по-лесно да мърлявят на мама къщата. Тук по принцип децата ги изритват от къщи като навършат 18, да се оправят. Мое познато момче, което всъщност вече ми е колега - завърши училище, приеха го в добър университет, родителите му имаха пари да платят само първите 1-2 години от обучението, а след това студентски заеми, почасова работа и така. Не знам дали му се събираха 4-5 часа сън на човека.  През всичкото това време се беше разбрал с техните и живееше под наем в тяхната къща, в стаичка в приземен етаж с отделни водомер, електромер и т.н. Плащаше наем, а като закъснееше с парите - лихва. Вратата към горните етажи заключена и им ходеше “на гости” с позволение. Като завърши си намери друго жилище. Говорили сме - каза, че това е било едно от най-хубавите неща, които са направили за него.

# 607
  • France
Всяка конфигурация има своите плюсове и минуси. Важно е за теб конкретно кои можеш да понесеш и кои са ти непоносими. Тежко е без помощ, спор няма. Но хиляда пъти го предпочитам пред съжителство с чийто и да било родители, дори и в общ двор. Не твърдя, че е лоша конфигурация. Лоша е лично за мен- ще се гръмна или ще гръмна някого, ако живея така. За други си е много добра даже.

Пред близки и конфликтни отношения, и далечни, но куртоазни такива, изборът ми отдавна е направен. Не обичах факта че бившите свекъри ни се месеха. Ние не живеехме заедно, но къщата в която пребиваваше бившият ми приятел беше тяхна. Той им плащаше наем, но те имаха ключ и влизаха когато искаха. През седмицата аз ходех на лекции и се връщах в моята си гарсониера, но през weekend-a му ходех на гости. И не, не е приятно да те заварят по нощница събота сутрин. Или връщайки се от някъде да установиш, че коша за пране липсва (с твойте гащи вътре) защото маминка го взела да пере... Да пишат ядосани имейли как не чистим редовно. Да да - ние, това че аз живеех и си чистех отделно не се броеше. Ето такива истории. А и тогава бях малка и много подскачах. За много от нещата сега едвам бих повдигнала вежда. Rolling Eyes

# 608
То да не е само хранене? Ами ток, вода, интернет, тоалетна хартия?  hahaha
Така е, но тя едва ли го отчита това. Сигурно си мисли, парите по къщата с нас и без нас са все толкова... Абе, хлапещарска му работа.
Аз всъщност нямам представа как е цената на живота в САЩ. Чувала съм, че храната и дрехите са евтини, почти като у нас, но дали? Не знам и другите разходи как се вместват в доходите. Нито какви са въобще средните доходи.
Абе, нищо не знам, какво съм седнала и аз съвети за там да давам Simple Smile

# 609
  • France
Креми, кураж! Така се калява стоманата Simple Smile Ще хвръкнат от гнездото, пък ще видят, че летенето не било лесно. И ще те оценят постфактум. В един момент е необходимо да скъсаш пъпната връв.

# 610
E добре, мързеливи, да правят нещата с нежелание и рядко, но чак пък миризма в къщи ... не съм виждала българска къща да мирише, честно казано, дори и на мързеланите.

# 611
Нямам представа какво ще вземат предвид властите за жилище, но няма ли да е проблем, че момичето не е с легален статут? Да не си навлечете неприятности заради нея?

# 612
  • Сан Франциско
птица, различно е във всеки щат и е доста сложно. При нас, в района на Сан Франциско, наемите на жилища наскоро официално се класираха като най-високите в целия свят. Доходите са в пъти повече от тези в другите щати, но пък ние плащаме ДДС на всичко, а в други щати не. Цените на едни и същи хранителни продукти са различни. Свекърва ми е от Пенсилвания и като дойде на гости и влезе в магазина и се килва. Последния път ни се кара защо сме купували такова скъпо пиле...ние клепахме и се кокорихме, докато се изясни, че тя мислела, че пазаруваме в най-скъпите супермаркети, а то просто по-евтино няма.

# 613
  • Canada
Колко ви е скъпо пилето?

# 614
  • Сан Франциско
Тъкмо погледнах, за да ми е достоверно сравнението - в един от най-хубавите супермаркети в Пенсилвания пилето е от $0.99 за паунд (0.45 кг) до $6.99 - в зависимост от това дали е био, коя част на пилето и т.н. При нас е от $4.99 до около $10.99, че и повече - в зависимост от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт