СЕДМОКЛАСНИК ставам и успех си пожелавам

• 56 212
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Предполагам, че ще ги заведат от училище на "Хъшове", но ако не го направят, ще отидем през пролетта.
Синът ми, заедно с класа си, я гледа на тази възраст. Не останах с впечатлението, че им е доскучало или не са я разбрали.

# 391
  • На планетата Земя
Препоръчвам с две ръце Хъшове в Народния театър. Гледахме я миналата есен, когато дъщерята беше седми клас. Каза, че това й става любимото произведение, беше много впечатлена. Дори на изпита конкретен момент/детайл от спектакъла й е помогнал да отговори правилно на въпрос от модул 1.

От училище нямаше такава инициатива, ние сами си купихме билет за удобен ден, любим ред, в добра компания ...  Peace

# 392
  • София
Ние си купихме Примерните тестове по БЕЛ на БГ Учебник, но все още не са почнали да работят по тях.
На 3.10. и ние сме на Хъшове с приятелче на детето. Дано да им хареса!

# 393
Не е ли рано за постановката?
Водиха ги групово след изучаването на "Немили-недраги". Откриваха разликите, има и съвременни щуротийки в декорите - на брега на Дунава ...

# 394
  • На планетата Земя
lorenca, за дъщерята не беше рано. Тя си беше прочела книгата през лятото, бяха започнали и да я изучават в училище. Но независимо от това си мисля, че добре направихме, че отидохме в началото на учебната година. После много им се сгъстява програмата, започват пробни изпити, тя лично имаше и други ангажименти по други състезания. В един момент нямаше вече време и желание за нищо повече.

# 395
  • София
Сиси, благодаря за напомняне то! Взех билети за ноември.
Днес им върнаха входните нива по математика. Има две грешки. Отново от бързане и липса на концентрация.

# 396
По БЕЛ добри отзиви чувам и съм набавила помагалата на Донка Кънева по новата програма за настоящите седмокласници.
http://kaloyanov.com/podroben.php?nr=74
http://kaloyanov.com/podroben.php?nr=73

По първото работим от миналата година в клас. По математика ще ползват в часовете тестовете на "Веди" и сборник на "Архимед"

# 397
  • София
Голямата дъщеря като беше в 7 клас ходиха организирано на "Хъшове". Води ги класната, която беше литераторка. Тогава (преди 4 години) в Младежкия театър играеха и "Господин Балкански" с Геро в ролята на Бай Ганьо и също ходиха да го гледат, но гледам, че това представление вече не е в програмата на театъра.

Нашите са с нов учител по БЕЛ тази година. Човекът организира в края на октомври "литературна екскурзия" за един петък-събота-неделя. Ще се обикаля по родните места на писателите, които ще се изучават тази година - Калофер, Сопот, Сливен, Жеравна, Трявна, както и връх Шипка. Моята е в голяма дилема, защото и се ходи на екскурзията, но същевременно има същия уикенд състезание по танци.

# 398
  • София
Предполагам, че ще ги заведат от училище на "Хъшове", но ако не го направят, ще отидем през пролетта.
Мислиш ли? newsm78 Аз съм леко скептична,но нищо не се знае...

# 399
  • София
Аз заведох настоящата седмокласничка миналата година,  уж и беше харесало, а по-късно сподели, че било много дълго предравлението. Сега се чудя дали да повторим.

# 400
  • София
Мислиш ли? newsm78 Аз съм леко скептична,но нищо не се знае...
Класната им редовно ги води на театър, кино и други мероприятия. Няма да пропусне "Хъшове". Освен това си е поставила много амбициозна програма относно подготовката им по БЕЛ.
Когато ги пое преди две години, аз бях много скептично настроена, защото бяха първия ѝ випуск. Тя обаче ме обори. Желая ѝ успех и дано повече млади хора като нея се обърнат към учителската професия.

# 401
  • София
Аз заведох настоящата седмокласничка миналата година,  уж и беше харесало, а по-късно сподели, че било много дълго предравлението. Сега се чудя дали да повторим.

Ще я водиш, докато й хареса Simple Smile

# 402
  • София
Ще я водиш, докато й хареса Simple Smile

Joy Пениш се, не пениш - ке те ям! Joy

# 403
  • No Line On The Horizon
Направо Народният театър да пуска ваучери за отстъпка за седмокласници и всички под строй на Хъшове!

# 404
  • София
Как е свободното време при седмокласниците ви? Разполагат ли с такова и колко на ден горе-долу? Че при нас рЕзко стана кът. Оказа се, че максимума през седмицата е 2 часа (но понякога остава само един) от 19-19:30 до към 21:00-21:30, когато започва къпане, приготвяне на чанта, дрехи и т.н. Уикенда не е много по-добро положението заради курсовете (живеем далеч и си има път по 1 час в посока). На нея разбира се и е недостатъчно, свикнала е повече да се мотка. Аз не мога да преценя все още, достатъчно ли е това за едно дете, още от октомври месец и дали ще издържи на това темпо. Гледам да има достатъчно сън и почнах да я тъпча с рибено масло за имунитет, че след тази шарка, веднага охремавя. Ама целият им клас подсмърча.

Общи условия

Активация на акаунт