СЕДМОКЛАСНИК ставам и успех си пожелавам

• 56 167
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Искам да попитам има ли някой Примерни тестове по български език и литература за външно оценяване и прием след 7. клас.  Бг учебник
Нашата класна каза, че ще го купуваме по късно. Явно още не е сигурно всичко за матурата и иска да изчака.

# 376
  • Варна
Искам да попитам има ли някой Примерни тестове по български език и литература за външно оценяване и прием след 7. клас.  Бг учебник
Ние го купихме по искане на учителката по Бел в училище.

# 377
Искам да попитам има ли някой Примерни тестове по български език и литература за външно оценяване и прием след 7. клас.  Бг учебник
[/quote
Аз също го взех за моите момичета да се упражняват вкъщи. Като правих поръчка за другите помагала това ми хареса и го добавих към поръчката.
От другата седмица и при нас ще започнат курса по БЕЛ. По Математика ще се подготвят сами вкъщи с моя помощ. Започнаха също уроци по солфеж, продължават да свирят на пиано, за да се готвят за Музикалното и нямам представа как ще им стига времето. Worried

# 378
  • Sofia
Същото помагало трябва да купим и за заниманията с индивидуалната учителка по БЕЛ Hands Thumbsup

# 379
Здравейте! Има ли деца, които посещават курсовете на Регалия?

# 380
Все забравям да пиша и напомня за "Хъшове"!! Сега е моментът за спектакъла! Аз съм взела билети за 3.10, но ще има представление и на 16.11 - http://nationaltheatre.bg/programa-2/ Мисля, че е задължителен за гледане от всички седмокласници в София и не само, разбира се! Всъщност 16.11 е петък и тогава донякъде е удобно за посещение и не само от софиянчета.

# 381
Има развити теми в нета. Да не си го причиняваме, Сиси. Винаги съм спал на такива спектакли. На "Мера, според мера", направо под седалките ме събираха. Най-добре да обясним на децата за какво иде реч.

# 382
  • София
Не за всички е удобно.Някои все още са на училище по това време,макар да е петък.
Но благодаря за подсещането.Ще погледна и за други дати.

# 383
  • София
С една позната се чудехме, какво ще стане ако заведем осмокласниците на "Декамерон". Bowtie
"Хъшове" е много добра постановка, но не знам как ще я изтърпят тийновете...

# 384
Хъшове е хубава постановка, но аз препоръчвам Немили- недраги, спектакъл от 60-те.Може да се намери в мрежата, макар и с недобро качество Великолепна игра на незабравимите Г Калоянчев, Георги Георгиев- Гец, Коста Цонев, Сотир Майноловски и д-р И е плътно до произведението

# 385
Има развити теми в нета. Да не си го причиняваме, Сиси. Винаги съм спал на такива спектакли. На "Мера, според мера", направо под седалките ме събираха. Най-добре да обясним на децата за какво иде реч.
[/quot

Посещението на спектакли- от най- лекия жанр- оперетата, до оперната- и концертната зала е подобно на четенето на художествена литература- въпрос на възпитание и приучване на детето. Усети ли "вкуса" на сцената, само иска да ходи. Постановката в Народния театър е прекрасна!

# 386
Аз също мисля, че точно тази постановка си заслужава да се "причини" (цитирам мента 13) на децата! Дори и на такива, които не са стъпвали досега в Народния или на друга сцена. Дъщеря ми обича да ходи на театър от много малка, водили сме я на какво ли не.. даже скоро ме пита защо вече не ходим толкова често. Смятам, че ще я оцени! Ще пиша като мине какви са били впечатленията й..

Светкавица, мерси, ще потърся и този спектакъл от 60-те, мисля, че се сещам..

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 08:23 от Сиси ♥♥

# 387
  • България
И ние купихме билети за 3 ти с негов приятел ще ходи. Дано да им хареса.     
 По сайтове на школите все още няма информация за пробни. Сигурно е още рано

# 388
Ние също ще ходим на 3-ти на постановката. Ще споделя впечатленията на госпожиците. Аз съм я гледала и с удоволствие ще повторя.

# 389
Здравейте! Има ли деца, които посещават курсовете на Регалия?

да.

За Хъшове - и аз харесвам точно тази постановка, Сиси, благодаря за напомнянето.

Общи условия

Активация на акаунт