Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се обявява балообразуващият критерий за тази учебна година?
Как се изчисляват точките от НВО?
Какви са изискванията за тетрадки за учениците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се обявява балообразуващият критерий за тази учебна година?
-
Как се изчисляват точките от НВО?
-
Какви са изискванията за тетрадки за учениците?
-
Кои са някои популярни издатели на учебници за седми клас?
-
Как се организира раздаването на учебниците в училище?
На всички много ни хареса, включително и на седмокласничката. Единствено бих искала и аз да обърна внимание, че постановката е продължителна (до около 22:20 ч.) и ако детето учи сутрин, е по-добре да се потърси петъчно-съботен вариант, макар че повечето седмокласници са ангажирани и през уикенда с школи и уроци.

Чудя се да се смея или да плача. Ученичката ги пише мноого бавно. Колко минути според вас могат да отделят на изпита за тезата? От една страна си мисля, че количеството, не гарантира качествено представяне и се ядосвам. Защото ключовите думи са налице, но изреченията ѝ са толкова тромави. От друга, като я гледам колко е бавна, може би като има да пише много ще успее да се автоматизира и да съкрати времето. Като цяло ме е яд, че миналата година си клатиха краката, а сега юруш.