Спам тема (сбогом айляшки сезон) от 11.9. до когато.

• 25 935
  • 850
  •   1
Отговори
# 60
Сива тениска Wink Аре, бе, жена! Имай милост! Колко пъти да гледам тази скука Sad
Дааааа, ето че можело Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

После ще пусна някаква моя снимка, разбира се такава, че да не се види много Trollface. Сега като един Ментофф13 ще кажа, че чакам маминка да ми сготви. Joy
Познах те, щото гледаше лошо и си вееше новата косица Mr. Green Hug

# 61
  • Тра-ла-ла
Току що майка ми изрови писмо от мен до дядо Мраз от едно време. И в контекста на разговора каза, че съм съчинявала стихове в рими още от 4 годишна Heart Eyes Е, не са били такива просташки като сегашните Stuck Out Tongue Winking Eye

А сега, лошо съм гледала. Просто третото око не спира да сканира и умря от скука при 30 мин забавяне на честването. Stuck Out Tongue Winking Eye. А косицата я оправях, защото видях, че на няколко пъти камерата ни снима Joy А, бе, кво се оправдавам. Сърдита съм за още 30 сек. Joy

# 62
Току що майка ми изрови писмо от мен до дядо Мраз от едно време. И в контекста на разговора каза, че съм съчинявала стихове в рими още от 4 годишна Heart Eyes Е, не са били такива просташки като сегашните Stuck Out Tongue Winking Eye

А сега, лошо съм гледала. Просто третото око не спира да сканира и умря от скука при 30 мин забавяне на честването. Stuck Out Tongue Winking Eye. А косицата я оправях, защото видях, че на няколко пъти камерата ни снима Joy А, бе, кво се оправдавам. Сърдита съм за още 30 сек. Joy
Идеална си! От нашето по-хубаво няма! Heart Eyes

# 63
Като гледам снимките, Джу има нисък индекс на телесни мазнини и не носи сутиен. Stuck Out Tongue

# 64
Осем, ми да я орисаме. Ще вземе да стане. Grinning
Котьо упорито се вре да легне върху ръката, която цъка с мишката... Иска мачкане.Joy
То и с докторчето ръсихте едни орисии. Ама или малко се напънахте, или се престарахте нещо Joy

Единият ми кот също така се мушка:
Скрит текст:

Много е красив

# 65
  • Тра-ла-ла
Като гледам снимките, Джу има нисък индекс на телесни мазнини и не носи сутиен. Stuck Out Tongue
Нося сутиен Rolling Eyes Много благодаря Trollface

# 66
Лане, ти къде гледаш снимки на Джу? А аз се мъча 100 години с досадни клипове  Crossing Arms

# 67
  • Тра-ла-ла
Лане, ти къде гледаш снимки на Джу? А аз се мъча 100 години с досадни клипове  Crossing Arms
Клъвнал е инфото от теб и сигурно зяпа клипа

# 68
Осмичке, мъжко око си требе за тези работи Wink
Изобщо не съм гледал клипа ! И не става въпрос за там Simple Smile

# 69
Или бълнува и му се привиждат Джу-та Laughing

# 70
Или бълнува и му се привиждат Джу-та Laughing
САКЪН ! Mr. Green

# 71
Ха! Отворил си третото око ли? Нещо отгоре така ти се дава? Или гадаеш по аватар Grinning Или лошата Джу на теб ти пуска снимки пък мен ме цака да гледам разни досади Crossing Arms

# 72
  • Тра-ла-ла
И окото все в циците. Мъже!!! Лане, бе, да не си ми някоя ФБ дружка и да ми гледаш сеира тук? Trollface

# 73
Желязната лейди, маминка де, умре си от смех, като и казах каква мусака съм готвил. Било "пай по овчарски". Аз я бях кръстил "мързелива мусака".
Третият съм в анкетата с последна точка, Джу. Тема за ВБ има, какво общо има с тази тема.

# 74
Направо с МОЩНИЯ бинокъл гледам !
Ало,Ало,тук Нощен ястреб. Малкото пИро с голУемата томагавка веднага да се появи по бански.Повтарям. 

Общи условия

Активация на акаунт