Спам тема (сбогом айляшки сезон) от 11.9. до когато.

• 26 005
  • 850
  •   1
Отговори
# 90
Спокойно,ако в някой се загледам с мощния далекоглед ...  ще изврещи и ще си признае Mr. Green
Джу, таз въдица не се чупи Wink

# 91
  • Euskal Herria
Аз имам около сто и две - и сичките пенсионирани от форума.Grin Скоро ще ме издуха и мен вятърът.
Е, и от форума поимвам. И част от тях също са пенсионирани от него.

Спокойно,ако в някой се загледам с мощния далекоглед ...  ще изврещи и ще си признае Mr. Green
Т`ва обещание ли е, или е закана? Smile

# 92
Ааааа нито се заканвам, нито обещавам !  
Че вземи някоя да си дири обещаното и ... ще трябва да изпълнявам обещание.

# 93
  • Euskal Herria
Айдееее... пак се измъкна!
Направо за политик си роден, Лане. Да не си в действителност, м? Simple Smile

# 94
Янче, почетен зам. председател съм на "Партия за борба със женските вълнения и мераци"  .  Wink

# 95
Оф, отивам да бърша пот от чело, докат намеря публикацията, па докато скролна до Джу...  Joy   Джу, и викаш, нямаш гадже, а!? Не ти вярвам хич. Grinning

# 96
  • Euskal Herria
Янче, почетен зам. председател съм на "Партия за борба със женските вълнения и мераци"  .  Wink
Еее, ма понапъни се, де! Квой туй зам. председател? Трябва да си главен председател Simple Smile

# 97
Джу е потайна-майна ! Като знам какви са ( имам братовчедка там ) ...  Маййкоооооооууууууууу ( както казва Буги Барабата )

Янче, председателското място е проветриво и подложено на обзор и отстрел. Аз за това си кютам на завет Wink

# 98
  • Тра-ла-ла
 Джу, и викаш, нямаш гадже, а!? Не ти вярвам хич. Grinning
Ма така в прав текст звучи тъжно Sad

# 99
  • Euskal Herria
Аааа, Лане, не така за майните! Не така! За майните само хубаво Simple Smile !

# 100
 Джу, и викаш, нямаш гадже, а!? Не ти вярвам хич. Grinning
Ма така в прав текст звучи тъжно Sad
Птичето, веднъж кацало на рамото  hahaha. Надувна лодка с гребла  hahaha. Сори за спама.

На чайче от джинджър съм, с отлежал коняк  hahaha. Мераклии за компания??

# 101
  • Тра-ла-ла
Птичето, веднъж кацало на рамото  hahaha. Надувна лодка с гребла  hahaha. Сори за спама.
По- добре сама, отколкото зле придружена Stuck Out Tongue Winking Eye Сори за откровението. Trollface

# 102

По- добре сама, отколкото зле придружена Stuck Out Tongue Winking Eye Сори за откровението. Trollface
smile3507 smile3507 smile3507

# 103
Скрит текст:

айде, признавайте си, кой е на снимката!

# 104
Джулая, кой друг. Крие се, ще кажеш, че никой не я е видял. Намерила и къде  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha.

Скрит текст:
В гащите на Лана  ooooh!

Последна редакция: ср, 12 сеп 2018, 00:07 от мента 13

Общи условия

Активация на акаунт