Спам тема (сбогом айляшки сезон) от 11.9. до когато.

• 26 008
  • 850
  •   1
Отговори
# 720
  • На топло в неговото сърце.
Бубе много ти е джиджана роклята!

# 721
Моля ОП-ката да се покаже с опната по нея рокля за да видим и ние колко е джиджана  ... роклята ! Simple Smile

# 722
  • SHOOT ME 10 $
Яна от Бургас съм. Повечето знаят тук мисля. Културната порта на артталантите.
Лан, друже, дай превод на абревиатурите бе

# 723
ОП - ка - дамата с джиджаната рокля ( която още не сме видели ) дето шари през пръстите с пръчката, га сгафим.

# 724
  • Euskal Herria
Тъй, изчетох ви. Аз не готвя, сега мъжът ми е в кухнята. Ще ми направи пържоли и гъби със сметанов сос.
Закуската утре ще е от мен Wink.
Фиестата си продължава, утре вечер закриват купонЯ. Няма как да кача клип тук. Иначе днес си беше обичайната съботна програма - хайманосване и харчене. Ама жега, още пече това слънце, пуснала съм всички щори.

# 725
И при нас е жега, нищо че е изгряла луната. Да захладнее малко, че на хладничко се спи по-добре.

# 726
ОП - ка - дамата с джиджаната рокля ( която още не сме видели ) дето шари през пръстите с пръчката, га сгафим.
Ще шари я,като не слушате Joy

# 727
При мен вече хладнее. А вечер си става още по-хладно. Разкошотийка за телесата ми.

# 728
  • SHOOT ME 10 $

Цитат
дамата с джиджаната рокля ( която още не сме видели )

Ми тя се показа бе Лан. Достатъчно автографи раздаде. Ти не се ли класира?
Айде да видим и роклата се`а. М?

# 729
Е то няма лошо вечерта да излезеш по арматура на терасата и да се насладиш на времето, ама га та напитят комарите после има се дръгнеш като крастав. Не мерси. Да захладнява както си требе.

# 730
Добър вечер

# 731
Добра да е !

# 732
  • Тра-ла-ла
Ко праите, бе?! Едвам измислих  настоящата тема и анкета и ся пак трябва да се напъвам. Тва не е живот Bowtie

Онзий, на тази снимка ми се струваш по-различен, отколкото на предишната с шапкат и гсма.

Наздраве Hug
Скрит текст:

# 733
Я ! Джу смуче парцуца в някакво заведение в мъжка компания ! Някой май ще го огрее ... светлината на прожектора.

# 734
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт