Тренировки в домашни условия - 95

• 43 286
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Карамел, добре дошла.Най-вероятно напълняването е от обездвижването, съчетано с лошия режим на хранене. За тези зони е добра 80-Day Obsession/ако имаш по час на ден/, като евентуално при липса на време можеш да заменяш тренировката за деня със съответстващата й от A Little Obsessed.
За днес - 1/2 от 80ДО, ден 5, Legs + кардиото от Get Extremely Ripped 1000 с Джери Лав + 1/2 от Mes de mas, Más Definición Superior за първата седмица. Препоръчам последната на всички, които имат някакви комплекси по повод теглото си. Ще са по-слаби от минимум 75 процента от участниците.
Преди време някой се чудеше за програма с изцяло собствено тегло и тогава май се сетихме само за PiYo и Stronger. Mes de mas също е само със собствено тегло/но е само на испански, даже субтитри няма/, а скоро в една от руските групи видях Weider X-Factor ST, която е с много по-симпатичен треньор от Weider Ruthless.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 01:37 от zvezdi4ka14

# 541
Отчитам 7 км бягане и 3 ден от йогата със Сейди. Както писах вчера, самите тренировки досега не ме пречатляват - накъсани са, разгряването и разтягането е едно и също и само ололо 5-10 минути се сменят всеки ден. В допълнение към упражненията, има мотивационни послания всеки ден, рецепти и "домашна по писане" - например един ден трябваше да седнеш и да напишеш 10 неща, които те правят щастлив/а; днес да седнеш и да помислиш за 5 минути - What do I need that I have not been giving myself enough of recently? Идват ми доста в тон с преосмислянето на себе си и живота си.

Дочетох книгата на нашия Dysfunctional Parrot - леко, хумористично (в типичния му стил) и приятно четиво. Не бих казала, че е супер информативно, но беше забавно и се чете за 2-3 часа.

Аманда, аз изоставам  от програмата ... здраве да е. 

Карамел, добре дошла. Избери си програма и я следвай. Поне в началото, не прави промени от програмата.  Махни или поне намали шоколада и нещата ще се оправят.

Дези, успех утре!

# 542
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Спринкълс, домашните с йогата ли вървят? Може ли линк?

Карамел, разгледай първа страница и си харесай нещо. Аз започнах с Румяна Илиева, харесвам програмата й за начинаещи, ако преди това нищо не си правила, това е добро начало.
Иначе абсолютният ми фаворит са fitnessblender. Като начинаещ е най-добре да следваш програма, а не да избираш хаотично видеа. Ако ти допаднат пиши ми на ЛС, имам доста програми от тях, ще ти изпратя напр първи рунд за 8 седмици, имам и за бизи пипъл по 30мин днево 2-те програми, ХТ, която ми изпрати Спринкълс и сега и Стронг.
Имам и режимите, като всеядния го търсих наскоро и не знам къде съм го завряла, ще го търся ако решиш, че го искаш.
Според мен за начало се опитай без режим, да следваш правилата на Боб Харпът от първа страница. Хем имаш опорни точки, хем няма да се чувстваш ограничена.

Ау да ви се похваля!!! Научих се да филетирам риба. Значи вече всяка една риба ми е вкусна и не може да ми се опре. Мятам на грил тиган филенцата със зехтин и сол и за 15 мин имам вечеря.

В този смисъл в последните седмици минавам през някоя верига и купувам 4-5 охладени неща да имам за седмицата: снощи свинско контрафиле, предната вечер лаврак Wink, за днес имам кюфтенца (малката мн обича) и пил.бутчета - както са охладени, прибирам се - вадя уока за зеленчуците и грила и мятам месце на единия тиган, хвърлям броколи, гъбки, морков в другия, режа краставица на 4 и имам вечеря за 15-20 мин. Защо не съм се сетила до сега?!

Храната вчера: четох уникално интересна книга!!! Затова само вечеря: свинско контрафиле на грил тиган с гъбки от уока и салата зеле с моркови Wink

И тренировкaтa: Upper Body Strength Workout - Guaranteed Muscle Burnout

# 543
Вчера един час плуване, беше чийт дей-изядохме една тава с домашно тирамису Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
TDI, бързо разказвай за книгата Hug

Тази сутрин видях ново видео от Autumn и първото, което спомена, бе за нова програма следващата година - тъкмо бях на път да подскоча от щастие, когато продължи, че ще е програма за хранене. Толкова разочарована останах Crossing Arms

Но все пак има и нещо интересно - записалите се за програмата ще имат достъп до нови видеа с тренировките от 21 Day Fix и 21 Day Extreme, които екипът ще снима и предава на живо с леки модификации и обяснения от Autumn.

# 545
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Тони, основните неща от книгата ги преведох и са тук на 1-ва стр. Ако искаш мога да ти изпратя цялата книга. Пусни ми мейл на ЛС. Освен правилата има рецепти, но не съм абсолютно убедена, че са подходящи за нашите географски ширини. Продукти се намират, но са скъпи, предполагам е писана за хора живеещи в САЩ.

# 546
Не съм се отчитала напоследък, но и не съм тренирала много след завръщането ни от контролен преглед.
Днес отчитам Level 1 от 30 day shred на Jillian. Мисля да направя по 5 дена от ниво, вместо 10.
Теди, честита придобивка! Simple Smile
И аз да се похваля с тези сладурчета.
Скрит текст:

# 547
  • Бургас
Беси, супер са! Със здраве да си ги ползваш!
Вчера скромна разходка в Морската покрай морето, придружена от бавно бягане + Upper Body PiYo.
Днес започвам сериозно с тренировките и тичането, програмата ми до Коледа е готова Simple Smile. Днес ще се снимам, броим го за снимки "преди" Simple Smile

# 548
Привет, момичета!

Беси, очите ми останаха в маратонките ти! С радост да си тренираш с тях!

Таня, 7.10. е идеална дата за начало! Успех!
Карамел, добре дошла!

Седя си в Либерец в кафето, старта ми е след час и още малко- 22км трейл. Нямам търпение вече! Simple Smile

Весел тренировъчен ден!

# 549
Благодаря, TDI, ще прочета.

Беси, чудни са! Да са ти честити.

Отчитам ден втори от 80 Day Obsession - Booty. Бях забравила как спокойното темпо едва ли не по принуда ме кара да се отпусна, да не бързам, да съм по-съсредоточена и внимателна - реално си почивам психически, докато физически се натоварвам. Много я обичам тази Autumn  Heart Eyes

Интересно ми е обаче как ще се отрази този път програмата на апетита ми. Миналата година качих около два килограма, тази много ми се иска да си запазя настоящите.

# 550
Успех, Дези.
Тди, все забравям да ти пиша, че можеш да пробваш the skinny rules или black fire с боб. Не са по-леки, но са по-кратки от тренировките в inside outside. Сигурно ще се справиш.

# 551
  • София
Дези, успех ! Ще те чакаме да разкажеш!

За днес - гръб и Weider Ruthless - Core & Flex

+ ужасна настинка/вирус...май не ще да е само от тичане на студено. Днес пропуснах дългото неделно тичане от плана, а и въобще всякакво кардио...кофти, че апетитът ми не е пострадал.
Няма да се изсилвам и ще гледам да се оправял, че от втоник нататък пак сме без татко и болна/здрава имам ангажименти с момичетата!

Весела неделя и бъдете здрави!

# 552
 Total body Hammer  за днес и евентуално плуване след малко.Храната- леща и шоколад Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
За днес цяло тяло от бонусите на Лифт 4,  както и Plyo от 21 fix.И аз реших да направя програмата, когато приключа с Лифт 4. Харесва ми. То на мен май всичко ми харесва:smile: Само да не е йога или тренировки, които изискват сериозно оборудване.
Храната не е особено ок, защото вчера направих домашна мързелива лютеница на тава и домашен хляб...
Гая, явно си има някакъв вирус-не е много продължителен, но си е неприятен.
Дези, успех и от мен!
Момичета, честити ви нови придобивки!
Направихме и кратка разходка в подножието на Средна гора, водихме малкото дете на езда.А след половин час излизам с кучето, ще реша на място дали ще тичам.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 16:38 от Аmanda

# 554
  • Somewhere far away
От скоро и аз реших да започна нещо. От много време се каня но все нямам мотивация... желание има, но мързела  е голям при мен! Grinning
като ниво съм начинаеща то се подразбира, не обичам фитнеси, а и защо да давам луди пари за неща които мога да си правя вкъщи.
като цяло имам проблем с колената и гледам да не ги натоварвам много, работя и по правилното дишане, защото не мога да дишам правилно а така провалям и  голяма част от самата тренировка. това което искам е да натрупам маса в ръцете, проблема е че имам слаби ръце и открай време не си ги харесвам, не си харесвам и раменете поради липса на движение и заседнал начин на живот с времето съм придобила прегърбена стоика и типичното слабо, но отпуснато телосложение...
Въпросът ми е колко  кг е ок да са гирите? Тези които имам са 2,5 /2*2,5 т.е. общо 5кг/ и бързо им свикнах. Ако така продължават нещата скоро ще са ми леки и няма да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт