Тренировки в домашни условия - 95

• 42 877
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
За вчера и днес - тренировка 1 и тренировка 2 от седмица 6 на Лифт 4. Вчера и тичах.
Има огромна разлика в това как усещам една тренировка като трудност в зависимост от това дали я правя сутрин или вечер. В края на деня  ги възприемам като поне два пъти по-трудни.
Сякаш не мога да се оправя съвсем от вируса, боли ме главата, отпаднало ми е.

# 586
И аз се присъединявам към болните. Тъкмо баткото се закрепи малко и ние с мънинката се разболяхме. Силно се надявам да мине леко при нея, че се оказа с пневмоторакс от втората операция, който миналата седмица беше с оргромни ( според мен размери 35/34 мм). Hands Pray

Отчитам трети ден от 30ДШ. Имам ужасна МТ на левия бицепс и трудно изпъвам ръка. Даже мислих да пропусна тренировката днес, но интересно, не усещах дискомфорт.

# 587
Отчет, ден 3 седмица 5 на Лифт-а. Студено и мрачно време, неблагоприятно за бягане ... довечера вероятно ще отида с децата на кънки. Кой спомена онзи ден, че чете интересна книга? Веднага да признава и споделя!
Скрит текст:
Аз чета няколко едновременно Next Year in Havana - интерсна, но захаросана. Играе си с циганската ми душа и семейния бюджет, защото Куба е в дългия ми списък от места, които искам да посетя ... Чета и Us against You, но из скандинавските страни през зимата не ми се ходи. Grit също чета бавно и славно. Та препоръчвам, но предупреждавам за "рисковете."

Като споменахте ТА, онзи ден гледах ТА и Nicole Winhoffer - имам някои тренировки на Никол, които ми е интересно да пробвам, но все не стигам до тях.

Болните да оздравяват!

# 588
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Sprinkles, аз бях с книга в събота, с която ни вода, ни храна цял ден.

Това е поредицата: https://www.bard.bg/series/?id=152

Можеш да си ме представиш на 3-та книга, 2-рата половина. Уникално добра поредица, има приключение, мистерия, шпиони, предателство, любов и всичко това в любимата ми Испания, Франция и Латинска Америка (за която периодично гледам оферти тайно от ММ и прехапвам устни... ех...  един ден!)  + история. Бих казала, че съчетава Дюма, Дан Браун и Чандлър.
Пиши ми адрес на ЛС, ще я получиш по DHL след седмица. Nнай-малкото, което мога да направя, след като имам почти всичките си програми от теб + ако не се лъжа ти ми купи преди 4 год, цитираната вчера книга на Боб Харпър. Тогава картата ми не мина в амазон. Казах ти един ден, че ще се радам да ти се реванширам, надявам се да ти допадне тематиката и да имам този шанс Heart Kissing Heart Hug

Понеже цитирах Дюма, да се уточня, че действието се развива в наши ни Wink

# 589
За днес - All Step от Cross Train Xpress на Кети. Специално гледах кога е произведена програмата - през 2000 г. Интересно е колко се е изменил фитнесът за по-малко от 20 години. Тогава е била за напреднали, сега ще бъде по-скоро средно ниво.
Сприкълс, моите книги едва ли ще ти харесат. Аз чета основно кримки и дистопии и ако до 20-а страница няма поне един труп, се чувствам измамена. Любима за годината - Battle Royale на Кинджи Фукасаку.

# 590
От къде взимате кутийките за режима на 21 DAY FIX?

Вече преполових програмата.  Единствената трудност, която усещам е при пилатеса, но и това ще мине.

Какво е мнението ви за вървенето пеша с тежести на краката?
Чудя се при разходките с количката дали да не използвам тежести, но ако ще ми се уголемят бедрените мускули, по - скоро не бих.

# 591
  • 1st floor
Отчитам Total Body Hammer. Вчера успях да избутам някак деня с нормално хранене, без захар.

Все повече се замислям за състезанието по тичане в неделя. Записах се заради синковеца, че имаше желание, ама не си падам по такива начинания. Тичам изключително рядко и то за кеф. А там май ще се изисква бързина, не знам... newsm78 Замислям се дали да не пусна само малкия, той  е бърз като стрела. Crazy Някоя от вас дали ще ходи? Simple Smile

# 592
Лея, аз поръчах от Амазон.

# 593
  • Бургас
Вчера 10 000 крачки + йога + Strenght Intervals PiYo. Последното ме размаза, правих го сигурно на 70%. Успокоявам се, че другия път ще е по-добре.
Бързо оздравяване на болните.

# 594
Вчера бокс групова тренировка, затова днес исках по-леко като натоварване. Направих Lower Focus от T25, но не останах никак удовлетворена, затова продължих с Пирамидата от Гама и това вече беше по-добре.

Утре пак бокс. box

# 595
О, грипът е много гаден. Аз май като на-стара рано го изкарах. 3 дни на легло, това си е, иначе разни прахчета, дето още повече те успиват.
Аз днеска го давах ретро - от Шалийн Икстийм едно интервално, от Инсенити 16 минутния корем и от Деби Сиберс - Коре експрес. Изморих си се.
Утре отивам да ми е по-спокойно е зала Simple Smile

Непо, аз щях да идвам, но се наложи да го откажа, жалко. Иначе щяхме да дотичаме до някъде - кръчма, Черни връх....

# 596
Не е ли рано за грип? Аз още съм на вълна циганско лято, но май тази седмица ще приключва. То и прекалено става вече някак. Идва ваканцията за Вси светии, а аз искам лято. Тазгодишният щам изглежда гаден, но поне е краткотраен, че миналата година близо месец влачих една инфекция.
За днес - Kickbox от Cross Train Xpress с Кети.
п.п. Непо, маратон ли ще има? Успех. Аз все се каня да се запиша на минито/5 км/ и все ме домързява.

# 597
От къде взимате кутийките за режима на 21 DAY FIX?

Вече преполових програмата.  Единствената трудност, която усещам е при пилатеса, но и това ще мине.

Какво е мнението ви за вървенето пеша с тежести на краката?
Чудя се при разходките с количката дали да не използвам тежести, но ако ще ми се уголемят бедрените мускули, по - скоро не бих.

И аз имам кутийките от Амазон ,но още не съм ги ползвала . Защото се чудя къде например бих сложила киселото мляко - в него има и мазнини ,и въглехидрати ,и белтъчини (протеин ) ? Thinking

Относно тежестите аз също щях да питам , дали някой е ползвал такива жилетки  ? https://https://www.decathlon.bg/p/8313278_ziletka-s-tezesti-domyos-za-m … aniya-10-kg.html# Предполагам ще се лее яко пот ...Sweat Smile

# 598
38/33 Rowing 50 min
39/99 Elliptical 50 min

Sprinkles - напоследък ми е много тегаво с художествената, та отворила съм The Subtle Art of Not Giving a Fuck + куп други...една приятелка препоръча интересен мемоар мин седмица от НЙТ бестселинглист обаче - Educated / Tara Westover - вече трябва да е в Инбокса ти!
Unhinged/Omarosa Manigault и FEAR/Bob Woodward са също от отворените? Чете ли ти се политика от най-мръсните?

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 03:58 от Agent Provocateur

# 599
Добро утро.
Цяла седмица не съм тренирала, не успявам да си създам време и това е. Излизам от нас в 8 и се прибирам в 21, ходя на две места на работа, преди това на уроци по език и някак си, днес успях да стана в 6.30 само за да си изкъпя косата, че нямаше на къде да отлагам Flushed
Само тази седмица ще е така. Обаче пък успявам да контролирам храната (пу-пу), че аз все като се похваля и после се прецаквам.
За два дни ми се свиха бедрата и корема. Доволна съм. Не съм мерила и теглила нищо. Ни себе си, ни храната си.

Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт