Тренировки в домашни условия - 95

• 42 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • 1st floor
Привет момичета, още малко и приключвам първият месец на ХиЧ. Краката ми са като напомпани, предполагам е нормално, не се оплаквам, а може и да съм напълняла и да не мога да преценя, но мисля че по-скоро мускулите са като подути. Сега не ми пречи защото е студено .
Арсен, същото е и при мен! Предполагам, че мускулите са напомпани, а не е (само) мазно, защото се случи след първите 7-10 дни от програмата. За всеки случай започнах да броя калории. Като вчера се олях, разбира се.  Mr. Green Ходих с дребния на маратони и заредих подобаващо въглехидратно преди това. На снимките, ако не с друго, гледам че поне с един корем съм пред останалите. Joy За който допринася и неправилната ми стойка, за съжаление...
За маратона бях на крачка да се откажа, пояснявам, че става въпрос за късата дестинация три км. Само заради дребния се навих. Сутринта тръгнахме и пред блока се усетих, че съм забравила номерата у нас и се връщах. Надявах се да не съм баш последна, но финиширах почти сред първите. По моя часовник времето ми е 15-16 минути. Със спиране на три пъти за отвързани връзки. Crazy Жал ми стана за моя дребен - той тича наистина бързо, но на къси разстояния. Казах му, да не тръгва с тая скорост, защото няма да изкара трите километра, но няма кой да слуша. След старта изпревари абсолютно всички, дръпна много напред, но по средата се измори тотално и започна да ходи.  Sad Финишира горе-долу добре, но аз знам, че може много повече. По пътя го задминах даже аз, а след състезанието му стана лошо и повърна. Въздухът беше студен и на мен направо ми раздра гърлото, защото не мога да вдишвам през носа. Цял ден вчера кашлях. Днес Слава Богу сме добре и двамата. Той не падна духом, даже каза, че започва да тренира и догодина ще ги разбие на десет км.  Joy Аз нямам такива амбиции.

Духче, важното е, че ти си невредима.  Hug Защо не дойде да тичаме заедно? Laughing

# 676
Непо, страхотна си! Честно ли? Защото ме е срам и се притеснявам. Не обичам да тичам с други хора, защото съм си кьопава. Бавя ги, за тях мъка - за мен мъка. Дори като ходим с моя човек, отиваме заедно някъде, казваме си след час и нещо при колата и всеки заминава в различна посока.  Аз хванах пътечката от Железница към Симеоново. Пуснах си програмата, тичах 4 минути, вървях 1, после тичах 5 минути, вървях една, после то ми каза да тичам 6 минути и да вървя 2, но аз тичах 5 и вървях 3. Накрая походих малко, после си пуснах втора програма 1:1. Така за един час и 20 минути минах 9 км - както виждаш, доста бавничка съм. 5 км ги минавам за около 48-49 минути. Това си е общо взето скорост на ходене. Както не пропуска моят човек да отбележи. Обаче аз бодро му казвам да си гледа работата, защото в началото на пролетта, не можех да избягам повече от 30-40 секунди без да умра Grinning Не може да разбере, че всеки напредва със свои темпове. На мен ми е достатъчно, че вече нямам ужасяващите болки в прасците и стъпалата, или ако имам наченки на тях е след 6-7 минути тичане без да спра. Пък колко км минавам за това време все още не ми е цел да съм бърза.

Спринкъл, благодаря ти Simple Smile)

Вчера бях на зърнена диета - каквото зърнах - изядох го Sad За днес и утре - няма тренировка, храненето ще го мисля в движение. От години съм доброволец в едно изледване на уязвими лица и днес ще пътуваме на далече. Та допивам кафето и изчезвам.

Хубава седмица на всички и всеки да намери, каквото търси Wink

# 677
Аманда, вземи си Глутамин за МТ. Чудесно нещо е, ще се родиш.  Peace

НеПо, браво и на двама ви! Жалко, че се е изрязал в началото малкия, но се случва на всички от ентусиазъм. Хубаво е, че му е харесало и се е запалил по тичането.

Дух, браво за постоянството! Продължавай все така! Жалко за колицата ти, но нищо по-лошо не се е случило.

Вчера ми беше дългото бягане, след което си дремнах 45мин и изведох децата в един чуден парк. Там ме снимаха в Главостой и като си видях сланинката около кръста ми призля. За онези възглавнички над кръста отзад говоря. Те последни падат, гадовете.

Обринала съм се, и така съм се подула от нещо, че ми иде да се гръмна. +3кг. Май е от портокаловия тахан и/или от подправките в ресторантната пържола в събота. Не мога да си го обясня. Лицето ми е подуто, областта около очите...абе класика. Как ще ходя на работа в този вид.. Cry
Ще го напиша  в дневника за доказателство. Ходих на лекар- с диагноза съм и на диета. За домашно пиша хранителен дневник и след 2 месеца съм на контролен преглед. Приказка.

Вчера не ми остана време за коремните от блендърите, ще ги правя днес.
Хубав ден на всички!

# 678
Арсен, същото е и при мен! Предполагам, че мускулите са напомпани, а не е (само) мазно, защото се случи след първите 7-10 дни от програмата.
Ха дано да не е мазно. Simple Smile Подозирам, че при мен този ефект се получава най-много от бг клековете.
Момичета, кой протеин от този на Бг пазара препоръчвате?
Тили, now foods предпочитам аз, че е подсладен със стевия и фруктоза и като вкус е хубав...преди това бях поръчвала пюр нутришън, но нещо състава му не ми хареса, някакви изкуствени подсладители имаше, иначе като вкус беше добър. Това с уточнението, че съм пробвала само тези две марки.
Намерих в Метро от гръцкия тахан на Дезидерата, и беше голяма грешка защото е много вкусен и не мога да му устоя. Simple Smile
Умувам хранителен режим някакъв, който да не е много рестриктивен, да мога да си го спазвам цяла зима, с който ще мога да си позволявам волности по празниците, но да не се оливам,  и лека полека до на лято, да махна 4-5 кила мазно. Аз май нищо не искам Smile
Вчера почивка, днес Исо спийд хамър и 15 мин. лег хамър.

# 679
Арсен, и аз щях да ти пиша, че сигурно е от бг клека и неравния клек с повдигане на лежанка. Тази програма с това ще я запомня. След лиифт4 едва си обличах якето заради отока в ръцете. След това спадна и сега са ок.

# 680
Дух, много неприятни събития около теб, но важното е, че си невредима.
Непо, гледах снимки. Браво на вас! 3км не е никак малко, особено, ако не бягаш редовно.
Дези, дано бързо се възстановиш!
Тили, аз имам на pure nutrition двоен шоколад. Вкусен е и го пия с кеф.
Скрит текст:

За днес ниво 2 от 30ДШ.

# 681
Благодаря Ви, момичета!

Тили
, изолат е по-добре.  Минимум въглехидрати има, отколкото в протеина. Ползвам един във фитнеса, ама като се прибера ще видя каква точно беше марката.

Аманда, и на мен хич не ми се прави кардио. Нямам мотивация, нямам нерви и сили.Във фитнеса ми е ужасно скучно. То на едно място да въртиш педали, да бягаш и т.н. и да гледаш само едно и също не е особено приятно. А застудява сутрин вече за тичане навън.

Дези,
не си сама. Аз за една нощ +3 кг. Това само ще е от фъстъченото масло, дето ми го купи МП.

Аз реших да заменя нападите с бг клек и също съм с ужасно подути бедра, а и лека контузия на един страничен мускул.

Непо, поздравления! Само се ядосвах, че като идвах в София, минах през маратона на Орлов мост. А можеше по-ранен автобус да хвана и направо да дойда. Другата година съм с вас. Щете ме, или не Simple Smile

Аз се мотая в София, естествено, като не виждала фитнеси. Ходих вчера и днес в стария фитнес. Вечерта бях на пилатес. Бая ме озори, много динамичен, много изометрия. Пот се лееше. Аз лежерно си бях свикнала от 21 фикс.
Днес крака. Сега може да се кача за малко по Витоша.

Приятна седмица!

# 682
Аз съм точно с половин килограм по-тежка отколкото в събота сутринта Simple Smile. Свалих си всички дрехи, местих кантара, захождах с различен крак, няма. Половин килограм Simple Smile.
През почивните дни не правих тренировки, но съм минала 20 км пеша. Днес, 21 фикс ден 6.

# 683
Джери, душко, честита ти работа! Да ти носи кеф и удовлетворение!  Hug
Непо, Джелезни сте- и ти, и синът ти! Браво и на двама ви! И важното за него е, че се е нахъсал още повече! Браво, браво!  Heart Eyes

airamber, когато съм си в Бг наистина това ми е основната част от протеина, повярвай!  Hug
Иначе и аз предпочитам изолат, на Now Foods съм пила, харесваха ми. Благодаря на Арсенчето за инфото относно състава! Беси, благодаря ти и на теб за препоръките! Ще го измисля! Как е малкият голям герой?

Хора, Румяна каква МТ може да ми докара- не е истина просто! От четвъртък насам чак днес започна леко да ме поотпуска.

За вчера отчитам изключително приятна разходка в планината. Часовникът ми мери, щО мери, накрая отчете 31 изкачени етажа.  Laughing

Спринкълс, сняг викаш!  Rolling Eyes При нас е прекрасно циганско лято- сутрин 15, на обяд до 25 градуса стигат температурите и поне още две седмици ще е така. Дъщерята онзи ден замина на училище по тениска, без връхна дреха, днес- по къси панталонки и гуменетки, но пък с дънково яке.  Whistling

ПП. И аз тези дни на "диетата" на Духчето. Но пък имах нужда, добре ми се отрази, наслаждавах се буквално на всяка хапка.  Blush

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 13:35 от Анонимен

# 684
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Отчет от мен днес - 6-ти ден на първа седмица, демек стречинг. След чосовете в колата, емоциите и обикалянето из Букурещ ми се стори най-удачен вариант.  Много ми е изморено... Ама едно доволно изморено.

Непо, за маратона - в Букурещ хората тичака с едни тънки памучни шалчета през носа и устата, като от дивия запад Wink предполагам, че ще ти реши проблема със студения въздух.

Нова статия от Юли четох в обедната инетерсна е, определено дава храна за размисъл, обаааачееее се чудя тоз човек от къде знае толкова много за домашните тренировки?! Това за Шон Т и Макс аут аз например не го знаех, пък вече 5 години съм в тази група, отдено цитира и други имена и започвам да търся под вола теле и да си мисля, че нарочно ги промотира. То няма статия, в която да не се споменава някой треньор. Значи ако не бях в тази група, 100% щях да съм мега любопитна да разбера за какво става въпрос и да пробвам. Даже сега си мисля да сваля да го видя този макс аут. Не разбирам защо го прави, защо постоянно привлича зрителския интерес към домашните тренировки?Да, по негативен начин го прави, но това не е по-малко любопитно.

# 685
... да не овулираме?!?

PS Не е много нова, коментирали сме я (или аз съм я чела и съм мислела да я коментирам).

Е, то и със силовите се привиква, не само с хореографските... нали затова се прави progressive overloading и се въртят различни типове тренировки, но това предполага, че трениращите вкъщи могат и да четат Wink Или как беше в текста: "Нооо…който е умен – ще разбере 😉"

Ти наистина ли не си правила Макс 30!?!?!?

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 17:09 от Agent Provocateur

# 686
... да не овулираме?!?

Ти наистина ли не си правила Макс 30!?!?!?

Ми не съм убедена въпросът ти до колко има връзка с поста ми, но щом толкова живо се интересуваш от менструалният ми цикъл и репродуктивните процеси в организма ми - не. Въпреки, че човек никога не знае.
И не, не съм правила мах 30.

# 687
Не разбрах защо толкова агресивно отговаряш на закачката ми по повод масовото ядене в темата - та тя дори не беше насочена към теб!?! Аз практикувам зърнената около овулация и много стрес най вече, та предположих, че и посестримите са някъде по това хормонално трасе.

За Макс 30 се изненадах просто, защото месеци наред я въртяхме. Сори, повече няма да се интересувам!

# 688
Аз съм на зърнената целомесечно и целогодишно Mr. Green

# 689
Агент, реших, че постът ти е насочен към моята критика към статията  и честно казано леко се засегнах. Прозвуча ми като просташка шега от типа на "аа крива си, цикълът ли ти идва", честно казано след това разсъждавах, че все пак от толкова години в темата не съм засичала подобен коментар от теб. Не съм те разбрала правилно, моя грешка. Извинявам се! Hug

Иначе аз се увлякох в Румъния с храната, но не съжалявам. Все пак не ходя всеки ден и трябваше да пробвам. Сега като се върна назад - в събота не закусих, защото тръгнахме в 3 през нощта някак ми е неестествено да ям в този час,  обядвах борш, румънският обаче прилича на нашата супа топчета с кайма, бистра супа с настъргано цвекло, чушка и морков. След това споделих с ММ порция мамалига - качамак с козе сирене, а после пропуснах вечерята, защото ми беше още тежко от обяда.
В неделя - закуска малък кроасан без пълнеж и чаша нарязан на ситно ананас. Обяда беше 2 сърми (сармули) същите са като нашите, но запечени + мамалига за гарнитура, от която хапнах не повече от  5 хапки.
Отново не вечерях.
Днес в 11 ябълка, обяд крем супа зеленчукова и салата с киноа
Вечерята ще ми е салата зеле с агнешко . Ще правя пюре от броколи, много ми харесва как го приготвят в едно заведение и искам да се пробвам да направя. Ще си взема утре за работа заедно с горно пил бутче.

Може ли да споделите какви са ви закуските? От овесени ядки ми втърсна, а яйца не мога да ям

Общи условия

Активация на акаунт