Тренировки в домашни условия - 95

• 42 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
След 78-мия час се забавя метаболизма, според онова, което наскоро постнах в групата. Не помня от къде беше (тези дни много ме боли главата).
звезди, къде го този глад? С докторска степен съм и то по тема, която е доста проблематична в последните години... работя като промоутър на две места Simple Smile)))) Ма хайде, дано някой и за мен да огладнее.

Отчет - по-късно.

# 661
Дух, моите наблюдения са за сферата на услугите. Може би заплатите са им малки,  но е факт, че трудно намират и задържат хора.
Потърсих малко за фаста. До 48-ия час действително не се наблюдавало забавяне, но участниците се оплаквали от лошо настроение и отпадналост. За по-дълго гладуване не намерих.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 12:25 от zvezdi4ka14

# 662
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Агентче, благодаря за статията Hug Heart Добре е да знам, че не се самозаблуждавам, а ето - хората са го изследвали.
Дези, аз завърших 1-ва седмица и сега чуденката ми е  дали да завъртя програмата 2 пъти, или да повтарям всяка седмица по 2 пъти, не че има кой знае какво значение от гледна точка на резултати, а като динамика да не ми омръзне се притеснявам ако въртя седмица Х2, другото пък е, че ако стигна до края, последните дни преди приключване, вече браузвам следващите програми на ФБ, даже вече съм си набелязала една подобна... имам време до утре да го измисля Grinning
Аз все още съм в Букурещ, днес сутринта имаше маратон 42 км, доколкото разбрах, имаше много хора, ама наистина много, хиляди бяха!!! На места чакаш по 15 мин да се изтича народа, за да пресечеш и то подтичвайки, защото те застига следващата група.Тичаха в подкрепа на децата с аутизъм, някои имаха вързани балони на китките, много мило ми стана, чак се просълзих.
Букурещ много ми хареса. Декември ще доведем и децата.
Храненето ми е оле-мале, но не мога да пропусна да опитам местната кухня. За днес съм си набелязала да им пробвам сърмите Simple Smile
За глада за кадри - болна тема, аз съм ви казвала, че започнах да разработвам офис сама, докато намеря хора беше голяма мъка. Първо имахме една мома, заради която изкарах пневмония, работейки на отворен прозерец през зимата, защото момичето беше откровено нечистоплътно и миризмата беше непоносима. Бих го преживяла, но тя за 6 месеца не се научи на най-елементарни неща, като кои корабни линии къде влизат - в Бургас са 5 във Варна освен тях още 3, както виждате не е кой знае какво... После дойде джакпота в офиса ни, уникална колежка, която ми е най-голямата упора. След това поканих една позната, защото все още не бяха минали и 6 месеца от последната обява и СВ-тата бяха още топли, но нищо подходящо сред тях. След няколко месеца взехме един колега, който идваше пиян на работа право от дискотеката... И накрая колежка, която беше без грам опит, но много съвестна. Сега отново търсим човек.. положението е... олеле- малелее, 50% не могат да пишат правилно, какво остава за друго, давам пример "менежер", "слънчебяг", "роял бич", имената си пишат с малка буква и т.н.
Нашата професия е 80% занаят, на който някой трябва да те обучи и 20% знания от курсове, за които фирмата се грижи. Но как можеш да вземеш да обучаваш човек, който не може да пише дори...

# 663
Звезди, сигурно си права. Действително, където и да започна, веднага ми се обаждат и ми предлагат работа в офиса им. Поне в рекламните промоции и фирми - вчера от голяма фирма за месо, мляко, сирене и кашкавал ми казаха, че са впечатлени и от мен и ще настояват само с мен да работят. А реклмната агенция, която ме нае, на втората седмица ми предложи работа в офиса.

За глада, да, аз след 22-рия час не се чувствам Ок.

Отчет - 9 км в планината бягане.
Извинявайте, ще се оплача...

п
Скрит текст:
овече от 10 години съм активен шофьор. Нямам нарушения, нямам провинения, можех и зплатен талон да си изкарам (ако се бях сетила). Даже глоба за неправилно паркиране нямам. А в последната седмица два пъти ме удрят. Преди малко на връщане от планината ме удариха Sad И думите му бяха "Аз съм пуснал мигач", викам "господине, не сте сам на пътя, вие изобщо не ме видяхте. Има правила, по които се движим всички, мигачът не значи, че мога веднага да реагирам на засичането ви". Викнах ММ, в началото твърдеше, че аз съм виновна, а като дойде вика "този човек изобщо не е адекватен" и той наистина не беше. Не успя да паркира до мен, не успя да излезе от паркинга. Но най-изненадващото беше, отказа от 112 да извикат КАТ щом няма пострадали. Ами аз от къде да знам пиян ли е, дрогиран ли е, какъв е? Поне се призна за виновен и попълнихме протокол, но... милата ми колица вече хич не е за гледане, а пари за нова... няма Sad((

# 664
Днес по принцип ми е ден за почивка ,но тъй като вчера имахме гости и доста попрекалих с ядене и пиене Flushed , а навън не става даже за една разходка ( типично по английски вали бавно и напойтелно ) та реших да компенсирам с Джилиън -30 Day Shred ,workout 1 и 2 (level1 и level 2) . Това е програмата с която започнах домашните тренировки в далечната 2011 и въреки че сега трябва да използвам доста по- високи тежести ,от тези който използвах тогава за да се изпотя както трябва ,все още ми е много любима . Прави ми впечатление ,че Джилиън не е в особено добра форма - не бих казала че изглежда супер фит ,което обаче не пречи това да е една от най- популярните ѝ програми ,ако се съди по броя на ревютата в Амазон .

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 16:15 от kate-aqua

# 665
За днес Total body cardio fix от 21 day fix - не знам какво ми става напоследък, но трудно правя кардио - на моменти изцяло го карах по модифицираните олекотени варианти. Чувствам се като абсолютно начинаеща. Съзнавам, че не е нищо сложно, а не мога. Сякаш постоянно имам МТ на различни части от тялото, а реално с Лифт 4 почивам три дни в седмицата. Май трябва да почна да пия магнезий...
Джери, честита работа! Дано да ти хареса!
за гладуването - аз изобщо не мога да гладувам, когато тренирам.

# 666
Джери, честито и от мен!
За днес първо и второ ниво от 30ДШ.

# 667
За днес - долната метаболитна тренировка с Ивет Бахман (тази жена обожава бърпита)+сплита за трицепси от Cross Train Xpress с Кети.
https://www.youtube.com/watch?v=Q6XIxVPRVp8
п.п. Специално за Аманда: една по-лека кардио тернировка
https://www.youtube.com/watch?v=8MImdWV2WfI
Всеки има такива моменти. Аз след лифта се усещам в много по-добра форма. ХиЧ тренировките ми бяха лесни, дори Кети ми е лесна. Но може и да си въобразявам, тъй като от ХиЧ пропуснах плиометрията, която обикновено много ме мъчи, а тренировките на Кети, които правя в момента, са доста стари.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 21:51 от zvezdi4ka14

# 668
Че,то кардиото на фикса си е хай левъл трудност 🤔 едни подскоци ,едни бърпита....

# 669
Пробвали ли сте 21days пилатес предизвикателство на канала в ютуб Boho beautifull и ако да какво мислите за него и помогна ли ви за тези 21 дена?

# 670
Момичета, кой протеин от този на Бг пазара препоръчвате?

# 671
И аз имам въпрос за протеин: някой пробвал ли е тези на Ab Crew (Deciem)?

# 672
Аз имам още един въпрос. Понеже доста често си говоря с познати, попадам на статии и всички твърдят, че в домашни условия е трудно да не кажат невъзможно да се стегнеш. Аз нямам излишни кг имам нужда само от стягане. Вие тъй като тренирате в домашни условия от доста време виждате ли ефект имате ли нещо от тип снимки преди и след. Искам да започна и аз да тренирам вкъщи, но като се почне отиди на фитнес иди еди къде си вкъщи нищо няма са направиш и почвам да се разубеждавам.

# 673
  • София
Момичета, кой протеин от този на Бг пазара препоръчвате?
Изварата на Добрев Simple Smile)

# 674
Отчет - Ден 1, седмица 6 на Лифта и йога ден 3 на Сейди.  Вечерта ходихме с ММ да бягаме в залата на неговата работа (имаме сняг днес, беше студено и не ни се бягаше навън). Избягах 6 километра ан пътеката и след това реших да добавя 10 минути на машината за гребане.   

Звезди, сложих си крачкомер на телефона и ето какво установих: средно минавам около 5000 крачки ако не се старая да правя повече. Но нали ми е мерак сега - и двата дни направих по 10000 (бягането на пътеката не го добавям към бройката).

Алекса, разбира се, че може. Важното е желание, подходящи тренировки и правилно хранене. Ходенето в зала е въпрос на време и предпочитание. Ако не знаеш как да тренираш и не искаш да инвестираш в треньор или самообучение, тренировките вкъщи биха били много по-удачни.

Джери, поздравления! Много удовлетворение да ти нови работата!

Дух, съжалявам за случилото се. Наистина много неприятно - дано това да е последно! Успех с търсенето на работа!

Спорна и спортна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт