Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са марките ZeDrops, споменати в публикацията?
Какви са препоръките за включване на йога в тренировъчния режим?
Какви са препоръките за тежести в програмата Lift4?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са марките ZeDrops, споменати в публикацията?
Марките ZeDrops, споменати в публикацията, се характеризират с това, че помагат на бегачите да тичат правилно и да стъпват на предната част на стъпалото. Въпреки че авторът на публикацията не отчита значителна промяна в техниката си, те ще бъдат използвани още седмица-две преди да се вземе окончателно решение за тяхната ефективност.
-
Какви са препоръките за включване на йога в тренировъчния режим?
Препоръчителната йога програма на Сара е с продължителност 7 дни, като се практикува по 15 минути всеки ден като допълнение към основната тренировка. Това е идеално за тези, които искат да включат малко йога в редовния си фитнес режим. Освен това програмата на Ейдриън се споменава като следваща стъпка, но авторът изразява съмнения дали ще я завърши, тъй като я възприема по-медитативна отколкото обичайно.
-
Какви са препоръките за тежести в програмата Lift4?
В програмата Lift4 участниците използват различни тежести за различните упражнения. Например, един участник използва 20 паунда (около 9 кг) за тежести, докато друг използва 3 и 3,5 кг. Препоръчително е да изберете тежести, които позволяват на участниците да изпълняват упражненията правилно и без риск от нараняване.
-
Какви са алтернативите на кардио тренировките без много подскачане?
-
Какви са препоръките за тренировки с гребен тренажор на Concept 2?
)))) Ма хайде, дано някой и за мен да огладнее.
Добре е да знам, че не се самозаблуждавам, а ето - хората са го изследвали.
И думите му бяха "Аз съм пуснал мигач", викам "господине, не сте сам на пътя, вие изобщо не ме видяхте. Има правила, по които се движим всички, мигачът не значи, че мога веднага да реагирам на засичането ви". Викнах ММ, в началото твърдеше, че аз съм виновна, а като дойде вика "този човек изобщо не е адекватен" и той наистина не беше. Не успя да паркира до мен, не успя да излезе от паркинга. Но най-изненадващото беше, отказа от 112 да извикат КАТ щом няма пострадали. Ами аз от къде да знам пиян ли е, дрогиран ли е, какъв е? Поне се призна за виновен и попълнихме протокол, но... милата ми колица вече хич не е за гледане, а пари за нова... няма
, а навън не става даже за една разходка ( типично по английски вали бавно и напойтелно ) та реших да компенсирам с Джилиън -30 Day Shred ,workout 1 и 2 (level1 и level 2) . Това е програмата с която започнах домашните тренировки в далечната 2011 и въреки че сега трябва да използвам доста по- високи тежести ,от тези който използвах тогава за да се изпотя както трябва ,все още ми е много любима . Прави ми впечатление ,че Джилиън не е в особено добра форма - не бих казала че изглежда супер фит ,което обаче не пречи това да е една от най- популярните ѝ програми ,ако се съди по броя на ревютата в Амазон .