Тренировки в домашни условия - 95

• 42 877
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ох ,сега след обстоен оглед пред огледалото се оказва ,че си права .То си понатрупах 6,7 кг след прием на кортикостериоди .Но и преди това ми се струваше ,че има още накъде да се оформя .Общо взето ми се щеше да се повдигне още малко Simple Smile Но е напълно възможно и след свалянето на тез паласки ,оптически да изглежда по-добре Simple Smile
Малко встрани от основната тема, но понеже ми сложиха кортикостериодна инжекция наскоро ( някакъв безумен дерматит...) и се чудя след колко време употреба натрупа килограми от това? Разбирам, че инжекцията е с депо ефект и не съм се замисляла, че може да има отношение към килограмите...не че в момента мога да направя нещо, но поне да го внимавам.

# 646

Ох ,сега след обстоен оглед пред огледалото се оказва ,че си права .То си понатрупах 6,7 кг след прием на кортикостериоди .Но и преди това ми се струваше ,че има още накъде да се оформя .Общо взето ми се щеше да се повдигне още малко Simple Smile Но е напълно възможно и след свалянето на тез паласки ,оптически да изглежда по-добре Simple Smile
Малко встрани от основната тема, но понеже ми сложиха кортикостериодна инжекция наскоро ( някакъв безумен дерматит...) и се чудя след колко време употреба натрупа килограми от това? Разбирам, че инжекцията е с депо ефект и не съм се замисляла, че може да има отношение към килограмите...не че в момента мога да направя нещо, но поне да го внимавам.

След 10-дневно лечение ..то още след 2,3 прием задържах много вода .Като цяло има изключения ,които не качват ..Ами аз кардио иначе ненавиждам а и започвам интервално хранене с него най-бързо свалям .Та нз кардио с хранене на 48 часа дали ще е много ОК ?! Simple Smile

# 647
Приключих седмица 6 на Лифт 4 - направих вчера и днес тренировките за рамене и крака. Сякаш имам доста видим резултат от програмата и то не само в горната част. Обаче се появи някаква болка в корема - в областта на талията отдясно и малко ме е страх да напрягам коремните мускули. Не знам какво е - мяза ми на невралгия някаква.
Днес разглеждах едни поли и продавачката ми каза, че има само един малък размер и той е на манекена. Останах изненадана - свикнала съм да се самовъзприемам като човек, дето носи среден до голям размер и се огледах дали на мен говори. Оказа се, че наистина този от манекена ми стана, а беше S. Така де, израдвах се Simple Smile

Тони, аз се шегувам за кучето. Просто се сетих, че искам не искам - трябва да я разхождам нашата девойка . Понякога и по шест -седем километра е една разходка.
Ивет, на 48 часа ли ще ядеш ?

# 648
Ivet, аз имам известен опит с интервалното хранене. Но какво точно имаш предвид, 1 път седмично 48 часа глад или ?
За сега оптималното при мен е 3 дни на хранене след 16 ч., като сутрин пия кафе. Наливам се с вода и ям чисти храни - месо основно. На 4 тия ден, дори още на третия сутринта съм гладна, а от месото ме боли стомаха. Трудно го усвоявам, ако се храня основно с него. Но веднага започвам да източвам вода и да изчиствам корема и бедрата.
Днес празнувахме рождения ден на мама, та храненето няма да го казвам. Но ако не ходя в свекървата днес, няма да вечерям, а сега ще правя кардио.
Аз със спорт се стягам и изглеждам по-добре, но свалям само с глад няколко пъти седмично. Изобщо това, да ям по 4-5 пъти "по малко" при мен не дава ефект. Освен ако яденето не е чисто месо и яйца, от което започвам да се отвращавам още на втория ден. Ако нямам нещо свежо - ябълка, банана, зеленчук, стомахът почва да ме боли и да мисля за захар и сладко.
И аз имам този проблем с "дупето", което всъщност е пухкавинка околко кръста. Но пък имам повод за лека хвалба, две поли, които зимата ми бяга бая тесни, вече стават за носене Simple Smile

# 649
Общо взето ми се щеше да се повдигне още малко Simple Smile Но е напълно възможно и след свалянето на тез паласки, оптически да изглежда по-добре Simple Smile
Много, много хубава програма за дупе е и 80ДО, НО както казва и Звезди мазнините се чистят с диета!
Дори и да не правиш цялата 80ДО можеш да опиташ тренировките им за дупе (Booty), вкарани в седмичната ти програма. Важно е да вървиш по седмиците, не са нахвърляни безразборно, а има логика в реда им. Също ткаа с едно наум, че ще ти трябват тежести за тази програма, но пак горещо препоръчвам.

Имам и някакъв спомен за изолирана за дупе от Юли:
http://www.yulisgym.com/trenirovka-za-dupe/

Брет Контрерас е гуруто на глутеусите и има и книги по въпроса, ако се интересуваш сериозно мога да си разровя архивите - всъщност веднага на първи гугъл попадам на разбивката на упражненията от една от книгите, което е най-важното:
https://bretcontreras.com/wp-content/uploads/Strong-Curves-Workout-Templates.pdf

Всякакви бар/балетни също са прекрасни за дупе, лично моето мнение е, че не трябва да се лежи само на тях, а да има микс от такива с високи тежести, без тежести, с еластични ленти, ниски посторения., високи повторения, суперсетове, етц. за да изненадваш мускулите на дупето! Имай предвид, че това е една от най-силните мускулни групи в човешкото тяло, та тежести, които ти се струват на пръв поглед абсурдни не са изобщо толкова тежки в упр. за задник.
BB има чудесни трен. също:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLImtzszCMdPnpUKGmhNZgG-o5_VLh7Xsy
Linda Woоldridge също:
https://www.youtube.com/watch?v=8jqv6YTTC8U&index=8&t=16 … yTPa4K3xnQlhnlCiK

Gaja - 1500 кал/ден средно за седмицата чиста храна (т.е. ако прекалиш компенсирай в следващите дни), 5 дни тренировки х 60 мин (вкл. кардио, ако гониш отслабване в краката не акцентирай силно на ХИИТ), МАСАЖИ (особено, ако част от проблема е и някаква форма на целулит) и след 6 мес ще имаш по-слаби крака и то без да се налага да затлъстяваш преди това.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 22:08 от Agent Provocateur

# 650
Здравейте !
Да имам впредвид от 1 до 2 пъти седмично до 48 глад .Като обикновенно второто гладуване ми е 40 часа ,а не 48.Инче храненето гледам да ми е предимно от млечни и зеленчуци ,плодове .Не съм голям фен на месото и не ми е ОК да ям на всяко хранене .Общо взето така за 7-8 седмици се вкарвам в доста приличен вид .Обаче често подминавам тренировките и го отчитам като голям минус.Сега съм се надъхала и да тичам 2,3 пъти седмично ,обаче не знам с интервслното хранене как ще ми се отрази .С ниско кръвно съм и се притеснявам от кардиото да не ми прималява много .

# 651
Иначе относно дупето ,да след обстоен преглед сте прави ,че всъщност е около кръста и си е мазнина .. Обаче колкото и да свалям точно там и около коленете все си остава Sad Което си ме демотивира за положените усилия .А може би и от непостоянството идва ,аз съм изрядна 3,4 месеца след което съм другата краиност

# 652
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Допълвам се тук, за да е на едно място:

Седмица 2:

Седмица 3:

Седмица 4:

Днес храната ми е борш (доста по-различен от украинския) и мамалига с козе сирене... да му се невиди и на румънците, вкусно е!
Чакам ММ да се върне от тренировка и ще ходим на нощна обиколка на Букурещ.

# 653
Привет момичета, още малко и приключвам първият месец на ХиЧ. Краката ми са като напомпани, предполагам е нормално, не се оплаквам, а може и да съм напълняла и да не мога да преценя, но мисля че по-скоро мускулите са като подути. Сега не ми пречи защото е студено и съм облечена и изглеждат добре, ако беше топло обаче и си носех късите панталонки, определено щеше да се наложи да спра програмата.
Относно дупето, при мен забелязах, че много добре се оформя от много подскоци. Най си го харесвах след Т25 и след Боди Шред, която комбинирах с бягане и скачане на въже. А може и просто несъзнателно да съм намалила храната точно тогава и всъщност да съм чистила мазнини и от там да е изглеждало по-добре. Всичко е предположения при мен, няма нищо сигурно Smiley
Barbabeau, аз скачам на въже редовно, покрай децата докато ги чакам да се наиграят навън. Около 100 подскока в минута засякох, че правя, това с кръстосването на въжето също го правя, не е сложно да го научи човек, просто трябва да опитва. Първите няколко пъти се оплетох във въжето, но после му хванах цаката. Преди бях писала тук от както скачам на въже много си харесвам прасците и глезените, особено като обуя ток.
Много полезни линкове и информация давате момичета, благодаря. Kissing Face
Отчетът за днес - Чизел кардио + 15 мин. глут чизел сутринта и въже след обяд.

# 654
Добавям и час плуване ,страхотно време ,3 часа се пекох на слънце,имам тен 😀

# 655
Айде аз у кошарата в домашните тренировки. И почващи работа накрая, не че ми беше зле тези месеци, имам и още от НОИ три месеца, но работата си заслужава да я прекъсна.
Скрит текст:
Фирма търси експерт с едикакви си умения. И изведнъж се появява някаква безработна, 23 години усъвършенствала тези умения и повече, даже и доцент станала. Що се притеснявах, че няма да ме вземат.  Работата е много хубава. Това за сега.

Почвам да тренирам в нас сутрин. Май пак ще почна с БР. Поне е дълга, като месеци, и е половин час на ден.
Не знам дали е достатъчен. Но по-добре качество, отколкото дълги, бавни тренировки.
Да пусна да се тегли БР.

Отчет забравих. Гърди и бицепси за малко в зала и един баир в ниската част на Рила.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 21:29 от Jerry F

# 656
TDI, благодаря за линковете! Това ще ми е програмата до Коледа.

Изядох последния тахан, вече няма да купувам. Влизам в пътя, че резил.
Допълвам с разходка из Зоото. Изгорях ли какво ли, сърбят ме предлактията....Имам избили червени петна. Аман.

Джери, честито!

# 657
TDI - за теб и за всички нас, които борим депресии и обсесии със тренировки Simple Smile
https://www.health.harvard.edu/mind-and-mood/lifting-weights-might-lift-your-mood

# 658
За днес беше планиран сплитът за гръб и крака на Кети, но кардиото му се оказа доста странно и ретро, така че беше заменен с тази тренировка
https://www.youtube.com/watch?v=R2xNzGjr518
към която прибавих само упражненията за гръб от сплита.
Джери, честита работа. Ти може би не си даваш сметка, но в София си има глад за кадри. Аз до тази година само слушах за това, а тази се уверих от лични наблюдения.
Ивет, Агент ти  е дала линк към основните програми. За тези области най-подходящ е прецел и различни варианти на атитюд в изправено положение или в колянна опора. Слагам накои конкретни тренировки на Линда и ББ, които може да са ти от полза.
За интервалното гладуване знам, че след 20 часа глад има опасност от забавяне на метаболизма, така че режимът на Дух изглежда по-подходящ. Класическият е 2 дни седмично и 16 часа глад и 8 часа ядене.
Кардиото е за горене на калории. Важното е да правиш нещо, пък дали е по-малко или по-интензивно, не е чак толкова решаващо. Примерно 30 минути каране на велоергометър е достъчно.
https://www.youtube.com/watch?v=vJ-OVp26zhA&t=498s&list= … ij5w&index=35
https://www.youtube.com/watch?v=QI-mMMzziuI&t=88s&list=L … ij5w&index=46
https://www.youtube.com/watch?v=rTeY7flOhT0&t=12s&list=L … ij5w&index=65
https://www.youtube.com/watch?v=bR3p1uVgCoo&t=3s

# 659
  • София
Gaja - 1500 кал/ден средно за седмицата чиста храна (т.е. ако прекалиш компенсирай в следващите дни), 5 дни тренировки х 60 мин (вкл. кардио, ако гониш отслабване в краката не акцентирай силно на ХИИТ), МАСАЖИ (особено, ако част от проблема е и някаква форма на целулит) и след 6 мес ще имаш по-слаби крака и то без да се налага да затлъстяваш преди това.
Благодаря за съвета Simple Smile Може ли идеи да подходящо кардио ? Моето go-to кардио са Джилиян ( най-вече кардио 2 от БР) и ШонТ ( най-вече от Т25), но правя и каквото ми се пада по програма. За съжаление домашната борба за пътека продължава, та ми трябва нещо за вкъщи без гигантски уред.
Интересно, че целулитът пооочти отпадна като проблем, но и аз се жертвах в купища процедури миналата пролет ( тип LPG и Venus + безумна мезотерапия, която никога повече не бих повторила ).
Аз знам, че най-слабата ми част е храната, но като кг са ми в някаква норма и не мога да се мотивирам явно да следя сериозно. Малко е "хем боли, хем сърби".

Понеже много коментираме дупета, не мога да не споделя това по темата Simple Smile :
Скрит текст:

И отчет:
- вчера body beast рамена + piyo strong legs (откакто zvezdi4ka14 ми я посочи, ми стана любима за допълване)
- днес body beast гръб + piyo drench

Общи условия

Активация на акаунт