Тренировки в домашни условия - 95

• 42 887
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • 1st floor
И днес ще пропусна упражненията,  стягам се за Витоша.  Laughing Смятам се за сравнително активна, околните ме имат за свръх активна Laughing (това  е защото те няма никакво движение). Започнах да тренирам след 30-те. Останах си у дома зимата, когато дребния беше първи клас и реших, че няма да работя една година. И от откровеното гладуване за тънка талия, което успявах да направя, когато съм на работа, изведнъж се оказах между хладилника и печката. За две седмици натрупах завидно количество мазнинки около талията.  Crazy Замислих се на какво ще заприличам след едногодишния си престой у нас и се изплаших. Тогава открих тази тема и още една за броенето на калории. С тях успях да сваля всичко излишно, което ме тормозеше от години и с глад не ми се получаваше. Към днешна дата изключително рядко падам под 10 000 крачки дневно (преброени от телефона, който не стои нон-стоп у мен). Отскоро открих опция и за средно месечни крачки - варират около 15 хиляди на ден.
Barbabeau, честита завършена БР. Това си остава най-най-най любимата ми програма! Heart Eyes

# 631
Хайде и аз да се отчета със завършена първа седмица от 80 Day Obsession. Пропуснах "любимата" ми Cardio Flow, а ААА я разделих в два дни, защото не успях да намеря достатъчно време за цяла тренировка в един ден.

И като стана въпрос за движението, заради работата ми и фактът, че пътувам с кола до там, не ходя ли на пътеката, ще имам не повече от 4 000 - 5 000 крачки дневно. Принципно обаче правя от 13 000 - 18 000 крачки дневно(това е обичайното ми движение + 6 - 8 км. на пътеката + една тренировка).

Мислила съм си как пък не успях да си намеря поне едно хоби, свързано с движение, освен тренировките и ходенето на пътеката Crazy
Сериали, книги(и аз съм от много четящите - ако някой има профил в Goodreads, ще се радвам да се сприятелим), по едно време скрапбукинг, после оцветявах, грим и козметика, онлайн класове, Фотошоп...
Ааа, всъщност имам едно хоби, свързано все пак с някакво движение, но то пък не е за хвалене в тази тема - правя сладкиши hahaha

# 632
Тони, вземи си куче, движението е гарантирано:smile: два пъти дневно.

# 633
Тони, вземи си куче, движението е гарантирано:smile: два пъти дневно.

Хаха, повече от добра идея - малкият ми син ще е на върха на щастието. Но, честно казано, въпреки че обичам кучетата, не бих си го причинила в апартамент(харесвам по-едрите породи).

# 634
Здравейте,
поледната седмица беше много натоварена, излизах в 8 сутринта и се прибирах в 21 ч. Всекидневието ми беше уроци по език, работа на едната работа, после работа на другата работа и в петък... проба за още една работа Grinning Излишно е да казвам, че е прибирах изцедена. По цял ден, понякога повече от 8 часа права (но не да ходя, просто стърча права), снощи си направих вана на стъпалата със соли и все още ги усещам уморени и като цяло, тялото си уморено. И кръста ме боли. Не се оплаквам, предпочитам го пред бездействието. Но цяла седмица не съм тренирала. Днес ще направя liift4 започвам 7ма седмица.

По другата тема, аз съм човекът цел и план. Да имам цел и план ми дават усещане за спокойствие и напредък. С възрастта темата за децата стои все по-често в ума ми, като нещо в обозримо бъдеще. Може да прозвучи много наивно и детински, но това е мотивът, който точно в момента ме тласка да се заема малко по-сериозно със себе си. Замислям се, че една бременност води със себе си поне няколко килограма отгоре, а аз съм дребна, ниска и с тънки кости. Всяко килце отгоре ми предизвиква физическо неразположение. Почват болки тук-там, крака, стъпала, колене, кръст. Искам да сваля малко тегло - от 5 до 10 кг, преди да забременея, за да съм здрава и възможно по-активна. От сега се услушвам за тренировки за бременни и всякакви подобни неща.

Та, в общи линии съм малко, като "нероден Петко", дето всичко може да се обърка и някой ден много да се смея на наивните си, момичешки разсъждения. Но ми е цел, възхищавам се на жените, които след раждане, са успели да изглеждат добре и дори по-добре от преди бременността си. Много ме вдъхновяват.

ПС
Да, аз съм си Simple Smile След като много мило беше споменато, коя съм в темата, си върнах екранното име. Липсваше си ми, така или иначе Simple Smile

# 635
Не е задължително да качиш, при третата ми бременност свалих килограми..

Кой питаше за кутиите и къде да слага киселото мляко? Кисело мляко тип "гръцко" го видях в червената кутия.

Нормално ли е пулсът да ми е ускорен в рамките на деня, след като съм правила кардио или по-тежка тренировка?
Уж го бях свалила откакто тренирам, вече няколко пъти като се поозоря на тренировката, след това целият ден отчитам висок пулс. Вчера след 5-ти ден 21 ДФ, вечерта пулсът ми беше 96.

# 636
Звезди, и аз от Killer abs имам доста лоши спомени. Даже си спомням едно упражнение обратен катерач с неприязън.

Непо, и аз по тази причина почнах Синди, че тогава само това имаше и то на видеокасети. И то си представяш с какво качество.
И аз се каня за тукашна планина, ама да се постопли, че то и няма да ми отнеме много  време.

Аз крачки не броя, виж ако има приложение за качване на стълби...
Така, че днес ще съм на крака и кардио - едни върхове тук.
Такава МТ имам от Българския клек, нищо сега по баира ще я оправя.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 09:16 от Jerry F

# 637
За вчера Хамър Пауър,15 Мин инт.вело.Днес сутринта 45 Мин вело,уча думи ,докато въртя изобщо не го усещам 😀

# 638
Момичета ,някоя да е тренирала дупе всеки ден за някакъв период ,и ако да да сподели резултат ? Това ми е зоната дето най-трудно виждам прогрес .. та се замислям за всекидневно натоварване с изолирани упражнения.От долната страна е ОК с очертани граници ,обаче отгоре има бая работа Sad

# 639
Аз от една седмица не съм тренирала, първо почина бабата на ММ и пътувахме, там бяхме 3 дни, после имах жесток ПМС и съвсем ми се отщя.
Днес и утре съм си обещала повече движение с децата, а от понеделник започвам (пак) 21 DF
Спринкълс, моята гривна е mi band 2, като за парите си върши работа, обаче не съм сигурна, че отчита правилно изразходваните калории.

# 640
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хелоу от Румъния Simple Smile някой беше питал за цялата програма ще я кача довечера като се настаним в хотела, надявам се да има нет (поне така пише).
Аз винаги съм тренирала, още от 17г съм по залите, но никога с постоянството с което тренирам след раждането на малката.
За метаболизма преди 30 тренирах, за да не ми виси дупето. Иначе набиваха яко пици и хамбургери и нищо, до момент в който не започнах да качвам. Излишно е да казвам, че докато се усетя вече бях качила 5-6 кг.
После забременях с 2-рото и историята я знаете - свалих всичко до 1-вия рожден ден, че дори изглеждах и по-добре. После обаче спрях противозачатъчните, защото ги бях пила вече 15г, изписаха ми ги на 17 като лечение на кисти. Преди няколко месеца пак тръгнах по онколози, защото кистите пак са тук и този път секретът е черен. След 2 седмици съм пак на лекар и се притеснявам, че ще ми върне противозачатъчните и не ми се мисли как ще ми се отразят.

# 641
Отчет за днес:
https://www.fitnessblender.com/videos/upper-body-strength-workou … ed-muscle-burnout

TDI, стискам палци всичко да се развие в твоя полза!

# 642
Олееее Anguished Joy къде ме хвърли в дълбокото! Не го умея това с кръстосването на въжето, но ще се пробвам. Много яко изглежда отстрани!

Предполагам, скачаш на възглавничките, не на петите. От тежести според мен няма нужда. Обикновено силиконово въже е напълно достатъчно като си нагласиш дължината.

Мани Пакяо (вижда се добре как стъпва на предната част на ходилото/възглавничките):
https://www.youtube.com/watch?v=6QHUU2sL-zA
Да, определено скачам на възглавничките. Чак не мога да си представя как бих набивала на пети. Засега подобно на този Мани скачам - монотонно, бръзичко и с малки движения; аз си държа краката по-подравнени, той малко изнася.

Гледам сега тюториълите да се науча на номера. Simple Smile)))) Мерси!

Звезди, погледнах в ютуб трейлъра на Aerojump. Невероятен стайлинг с пискюли, хаха! ♥

Непо, мерси! И аз съм много доволна от програмата, пак ще се прави.

Нормално ли е пулсът да ми е ускорен в рамките на деня, след като съм правила кардио или по-тежка тренировка?
Уж го бях свалила откакто тренирам, вече няколко пъти като се поозоря на тренировката, след това целият ден отчитам висок пулс. Вчера след 5-ти ден 21 ДФ, вечерта пулсът ми беше 96.
Да, на мен ми се е случвало. Особено ако тренировката е баш кардио и ми даде зор, после цял ден имам повишен пулс. И аз го забелязах с графиките на пулса от гривната. Мисля, че е нормално и означава, че ти е било трудно. Simple Smile След малко напредък и привикване този ефект отшумява, докато не попаднеш на нещо ново, което да ти е още по-трудно.

Момичета ,някоя да е тренирала дупе всеки ден за някакъв период ,и ако да да сподели резултат ? Това ми е зоната дето най-трудно виждам прогрес .. та се замислям за всекидневно натоварване с изолирани упражнения.От долната страна е ОК с очертани граници ,обаче отгоре има бая работа Sad
Това "отгоре" не са ли просто натрупани мазнинки около кръста? Вярно, че развалят общата форма на дупето, но не зависят толкова много от формата на глутеуса, а от свалянето на малко излишни килограми. Искам да кажа, че според мен това, което виждаш "отгоре" и не ти харесва, не е мускул, който да оформяш все по-изолирано. Но може и да не разбирам правилно за какво говориш. Simple Smile

# 643
Ох ,сега след обстоен оглед пред огледалото се оказва ,че си права .То си понатрупах 6,7 кг след прием на кортикостериоди .Но и преди това ми се струваше ,че има още накъде да се оформя .Общо взето ми се щеше да се повдигне още малко Simple Smile Но е напълно възможно и след свалянето на тез паласки ,оптически да изглежда по-добре Simple Smile

# 644
Ивет, аз съм със сходен проблем. Мазнини са. Physique 57 са с най-добри тренировки за тази зона/не са само за неа, но поне я покриват, което е рядкост/. Линда също има. Ще пусна линк към една -две кратки по-късно. В добавка- диета и кардио.
Барбабо, пискюлите ги бях забравила. Много са шик. Пиратската превръзка- също.

Общи условия

Активация на акаунт